Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 645
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета!
И аз се включвам за да ви поздравя по случай празника на Керем! 😘😁🥰
Вече сте изписали всички възможни суперлативи и пожелания за този прекрасен човек! С умиление пуснах една сълза на поздрава на майка му! 😢Толкова е хубаво да видиш, че всичките саможертви, които си направил за това дете са дали своя резултат и сега се гордееш с това, което твоята безусловна майчина любов е създала! ♥️♥️♥️
Поздравявам ви с най-любимата ми сцена

Не знам другите помните ли, но Марги със сигурност го помни,, като ви казах, че Ханде и Керем са заедно някъде откакто Еда и Серкан. 😁😆
"Най - хубавото е невидимо за очите!" казал малкият принц.
Най-хубавото се вижда само със сърцето, но трябва да имаш сърце за да видиш!

# 511
  • София
Голямо вълнение, все едно сме си първи приятелчета и е близък на семейството ... Wink

Sparkling Heart

Wink
"Каквато сестрата, такава и жената ...."

Миси, наистина огромно, приятно вълнение ни е обхванало. Няма как иначе да бъде. Та ние проследихме покрай  сериала и техният личен живот. От началото до този момент ние сме все едно сред тях. Знаем как са се запознали, как са решили да започнат проекта. Техните вълнения, колебания, закачките им. Проследихме всичките им живи включвания. Участието им в онова новогодишно предаване, в което вече се виждаше, че между двамата има съспенс. Вълнувахме се с тяхната прекрасна фотосесия за "Hallo". Тук в темата се разнищваше всяко нещо, всеки детайл, жест, кой как погледнал, какво е казал. Те ни направиха съпричасни с целият им път до тук. Така че е съвсем нормално, макар и от дистанция да участваме в техния празник. И личен на Керем и общ - 8 месеца заедно.

По повод днешният купон, прочетох един много хубав и стойностен коментар. Напълно го споделям.

Цитат
Не си спомням, кой ме попита преди дни за тяхното съвместно живеене, но ето отговорът:
Те не празнуват НЕГОВИЯ рожден ден в апартамента му, а празнуват в Бейкоз (там се намира новият дом на Ханде), и не с нейните приятели, а с неговите приятели.
Това е човек, който посреща гостите си в Дома си.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 21:00 от БлагаВест

# 512
💞Колко много хубави пожелания, снимки, споделени емоции! 💞Вълнуващи постове за ЧРД на Бърборанка, на Диди, на всички вас, момичета, на феновете от цял свят! Наистина се чувствам празнично и превъзбудено! А Керем заслужава цялата тази световна любов, защото е истински, с прямота и искреност, която е отличителна и негова - много ме развълнува и мен снимката и посланието на майка му! Заслужава и тази любов, която го изпълва и жената до него!!! Само щастие и сбъднати мечти им желая - прекрасни са двамата с Ханде! 🥰🥰🥰🥰
Мики: ЧРД на сладкото ти момченце! 🍀
Аквамарин: благодаря за пожеланията! 💗

# 513
Момичета привет!! Дано не е фотошоп, ама го откраднах от рускините. Твърдят че майката на Керем му е направила изненада.

# 514
Момичета привет!! Дано не е фотошоп, ама го откраднах от рускините. Твърдят че майката на Керем му е направила изненада.

Габи, Sparkling Heart нещо повече - твърдят, че това било подготвено като изненада за Керем от Ханде със съучастието на майка му. Той не е знаел! Какъв по-хубав подарък от това! Браво на Ханде и бъдещата ѝ свекърва!

# 515
  • София
Изглежда ми истинско! Ако е Фотошоп, този е безпогрешен. Но залагам, че е истина. Скоро ще разберем. Предполагам, че Керем ще сподели снимка от рождения си ден. Simple Smile

# 516
Прекарала съм няколко рожденни дни на децата си далеч от тях докато бяха студенти и сега направо не мога да опиша чувството, което изпитах като видях тази снимка. Да прекосиш половината свят за да споделиш радостта на детето си е направо безценно. А ако това е направено от човека, който прави щастлив детето ти , който кара очите му да греят е още по- прекрасно.

# 517
Паралел сезон 1 - сезон 2 💙

# 518
  • Пришълец

Габи, досущ като истинска! Kissing Heart Прекрасна изненада от Ханде и майка му.

Лаура, позна. И за времето откогато са заедно ХанКер, и за това, че си спомням думите ти. Но съм се объркала относно любимата ти сцена - бях сигурна, че е признанието на Серкан "лудо влюбен съм в теб" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
  • София
Момичета, тъкмо и аз се двоумях дали да го кача, защото все попадам на фалшиви снимки. Мисля че е истинско. Този който е качил снимката е написал следното обяснение.

Цитат
Майката на Керем Бюрсин, Джидем Бюрсин сподели в профила си в Instagram.
Споделяме снимката с разрешението на г-жа Джидем.
Вашият фото коментар!
За съжаление, когато щяхме да ви изненадаме, г-жа Джидем си тръгна веднага, така че времето беше грешно.
Искрено Ваш
Направо настръхнах. Аз като майка, се вживях все едно става въпрос за моят син.
Само един човек, който е загубил своята майка  може да разбере, как се чувства Керем в този ден далече от неговата. А за мама Джидем просто не мога да си представя какво и е било.
Ханде ми се издигна невероятно много в очите. Ние се питахме вчера, какъв ли подарък е подарила на любимия си. Е, от този по-ценен няма.

Скрит текст:
Цитат
Налбантова, слънчице, каква телепатия. Точно това и аз си мислех.  Каква ли ще бъде изненадата на Ханде за рожденият ден на Керем? Това ще бъде първият му рожден ден, който ще празнуват заедно с Ханде.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 00:02 от БлагаВест

# 520
Успях да се включа малко преди да е свършил празника по българско време Relaxed
Да е жив и здрав Керем, все така чаровен, и да ни радва много от екрана. Пожелавам му скоро да му се случи някой голям международен проект! Заслужава го! Heart

Поли, с малко закъснение, да е честит и твоят варицелчо Kissing Heart

# 521
Днес бях и още съм в едно приповдигнато настроение, въпреки че цял ден бях заета. Все едно мой близък празнува. Щастлива съм за Керем и очевидната разлика между миналия и този рожден ден. Purple Heart Толкова мило ми стана като прочетох пожеланията на Ханде и майка му. Двете му любими жени. Blue Heart

# 522
Мама американка е дошла да поздрави синчето и да огледа на живо снахата Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Здравейте мили дружки Heart
Да е честит РД на чудесния актьор и прекрасен човек Керем Бурсин . Heart Eyes
Много здраве, любов и успехи в професията и граждански ориентираните проекти за защита на жените .Турция , макар и да не оцени подобаващо сериалът , който почука на вратата на зрителите се нуждае от такъв актьор и мъж като Керем . Да е жив и здрав , все така влюбен и забавен Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 523
Керем в Туитър.

https://twitter.com/KeremBursin/status/1400912258977480706

Всички ме смирявате, всички ме мотивирате, постоянно ме изпълвате с надежда и за това винаги ще съм благодарен на всеки един от вас! Благодаря ви много за невероятните неща, които правите! Обичам ви ... повярвайте ми, наистина Ви обичам. Където и да се намирате, Наздраве и усмивки.

# 524
Отговорът на Керем на поста на Ханде. ❤

Общи условия

Активация на акаунт