Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 39 003
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте  ето още снимки и  озет

Еда и Серкан, които се разделиха след болестта на Серкан, се срещат отново години по-късно. Въпреки че любовта им един към друг е толкова свежа, колкото първия ден, годините са променили някои неща. Докато любовта продължава да чука на вратите й, има голяма тайна, която Еда крие от Серкан

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 10:07 от sani1212

# 616
Явно "семплостта" е едно от нещата, които са се променили, Еда вече обича накити и блестящи бижута. Stuck Out Tongue Winking Eye

Едно нещо - и аз обичам бижута, ама понякога Еда ми я кичат повече от необходимото. Wink
Къде остана тази семплост на героинята в началото? Еда толкова наблягаше и говореше за нея, дори на годежа (първият, фалшивият) не искаше да носи накити…

# 617
  • Пришълец
Озетът отново съдържа 3 изречения, описаното го предъвкахме многократно Laughing

# 618
  • Sofia
Явно "семплостта" е едно от нещата, които са се променили, Еда вече обича накити и блестящи бижута. Stuck Out Tongue Winking Eye

Едно нещо - и аз обичам бижута, ама понякога Еда ми я кичат повече от необходимото. Wink
Къде остана тази семплост на героинята в началото? Еда толкова наблягаше и говореше за нея, дори на годежа (първият, фалшивият) не искаше да носи накити…

Здравейте, тъй като отсъствах няколко дни, днес изчетох всичко и пожелания ,и събития, и размисли и се чувствам много заредена с позитивизма, който струи от страниците на темата.

И от мен честит рожден ден на Керем, да е жив и здрав, обичан и обичащ!!!

За накитите на Еда мисля, че са се увеличили спонсорите на сериала, най-после разбраха, че този сериал заслужава и е много добро място за реклама!!! Надявам се да запазят естествеността на героинята!

Приятен ден и до среща в сряда - 09.06.2021!!!

# 619
Здравейте,
много ми харесват снимките от новия епизод,с нетърпение чакам да дойде 9-ти.Гласувах и за наградите,интересно ще бъде да спечелят в повечето категории,а уж все бяха с нисък рейтинг според Dizilah Grinning
Намерих малко снимки във ФБ,някой се е занимавал да направи нашите тийнейджъри Wink
Скрит текст:

# 620
Gift Heart

Върнахме се .....
Вчера е имало повторение на наш епизод по Фокс  и естествено сме в класацията на СОМЕРА. Wink

P.S. Това ми хареса:
"Серкановата Черешка явно е метнала топката и е станало беля ....." Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
# 622
Още нови снимки от 40 еп.

# 623
  • Пришълец

"Непопулярно мнение. Искам да видя Серкан Болат отново в бял панталон, синя риза и мокасини това лято.
  На снимка 4 съм точно като Ханде, когато гледам Керем, облечен по този начин."
/от Туитър/ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 624
Керем

На снимки
https://twitter.com/delenaeternity1/status/1401845200826388482?s=20

В момента го излъчват
Foxtv - Турция * Foxlife - Русия
 Telecinco - Испания * Canale5 - Италия
 Драма Алван тв - Египет
 MBC Персия телевизия - Иран
 POPTV - Словения * Първа телевизия - Сърбия

СКОРО
 urdu1Tv - Пакистан
 telefe - Аржентина
 Latina .pe - Перу

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 13:20 от sani1212

# 625
Привет от Ден Понеделник! Flowers Hibiscus
Малко повече от 50 часа до началото на Втори сезон на любимия сериал! Movie Camera
За минаване на времето, за потапяне в атмосферата, за детайлно припомняне защо ги обичаме тия двамата от "Почукай на вратата ми" преглеждам сериите от първи сезон и разбира се, тези до 13 епизод са ми любими. И две неща сега ми идват наум.
Първо, защо така се казва сериалът!? И си отговарям така: въпреки голямата любов между ГГ "вратата" между тях постоянно е затворена и на някой от тях все се налага да почука. Не знам дали си спомняте оня роман на Джек Лондон, в който старата госпожа Мерседес казваше, че една жена трябва да бъде забулена с много воали и никога да не позволява последният воал да падне от нея, защото изчезва магията. Тази невидима "врата" в нашия сериал е постоянно полузатворена, полуотворена и това непрекъснато подклажда нашето желание да видим "оттатък вратата". Така магията не изчезва и за ГГ и...за нас.
Второто, което ме впечатли от скоростната ретроспекция на филма е развитието на образа на Селин, т.е. тя от една влюбена, но концептуална жена се превърна в един истински злодей. Това е, може би, най-ретроградният образ в сериала. Знам, че от серия в серия все повече и повече ме дразнеше, но не очаквах развитието да стигне дотам.
Иначе, честно казано, колкото и да съм наясно, че един сценарий се изчерпва, много мразя нещо, което харесвам и създава в мен хубаво усещане, да свърши. Можеха да ни предложат "Сага за Болатови", например... Kissing Heart

# 626
  • София
Мари,
направо един 3-ти сезон наесен след “заживели щастливо”, за да видим какво точно им се случва като семейство вече. Да ни покажат Еда бремнна отново, Серкан като хипохондрик и семеен мъж с пълна къща… Hug

# 627
Аз има въпрос: Защо Фокс днес в 15 часа ще пуска хаштаг за сериала?

От италианките:
С Гугъл -
"Керем и Ханде заеха престижното 3-то място в списъка на „Най-добрата двойка приятели и спедитори на годината 2021 в света“ на Special Awards. В досегашната история на надпреварата победители са винаги азиатски представители. Поздравления за HanКer и феновете за поредната награда"

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 14:47 от mi_si

# 628

За да им скрият шапките на онези, които много говорят 😆
Нали искаха дс минават рекорда на GoT? Може сега да е подходящо.

# 629
  • София
Ко? Ко? Grinning

Аз не разбира...

Това хаштагът за новия епизод в сряда ли е? Пускат ни го отсега?! Защо?? Да тренираме три дни поред... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт