Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 627
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Не знам каква е целта ... Wink
Фокс се превъзбудиха нещо .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние от снощи красим горицата на Фокс в Туитър Wink

П.С. Между другото в момента тече гласуване за избор на плакат за сезон 2 - крайният срок е утре 22 часа турско време
Ако някой иска да гласува : https://t.co/bI7pmkIZAf?amp=1

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 14:59 от mi_si

# 631
Да не би поради това, че днес започва нов летен сериал също със съвременно звучене, който може да впечатли международна публика - "Рецепта за любов" с Кадир Доулу. Thinking

# 632
  • София
Аз ли се повредих или свикнах с новата прическа на Керем, че даже ми харесва! Grinning

# 633
Най - после съм на линия и аз! След седмици усилена работа, болести по големи и малки, обучения най-после се освободих тъкмо преди началото на новия сезон! 💙
Гледам имаме кратичък озет и красиви снимки, много се вълнувам вече!

# 634
Ето го и хаштага: #SenÇalKapımı #ÇarşambaFOXta

# 635
  • Пришълец
И Керем,  и Ханде си ги предпочитам с предишните прически. Аз съм човек, който не обича особено промените и трудно свиква с тях
Joy Но пък в конкретния случай за нуждите на сценария, сякаш наистина са изминали пет години - и двамата ми изглеждат на повече от реалната си възраст.

Магия, ето те и теб love001

# 636
Това е от FOX

# 637
Хм, едва ли това ще е хаштагът за серията, но да видим.
Предлагам една проверка да си направим утре вечер и който не е тук - да си го издирим, за да е на линия в сряда.
Отсъствия няма да се извиняват, нито с извинителни бележки, нито по семейни причини. Каквото сте правили - правили сте.
В сряда под конвой всички!

BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ! #SENÇALKAPIMI'NIN YENİ BÖLÜM GÖRSELLERİ BUGÜN 16.00'DA @foxturkiye HESABINDA!
Това го качиха в страницата, гугъл го превежда смешно, така че ще изчакам някой друг превод Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 15:25 от Nalbantova

# 638
Феновете така го превеждат Wink
"Новите снимки на първия епизод на sçk ще бъдат споделени днес в 16:00 турско време в официалния акаунт на fox "

BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ! #SENÇALKAPIMI'NIN YENİ BÖLÜM GÖRSELLERİ BUGÜN 16.00'DA @foxturkiye HESABINDA!
Това го качиха в страбицата, гугъл го превежда смешно, така че ще изчакам някой друг превод Simple Smile
Wink

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 15:42 от mi_si

# 639
  • София
Аз като че ли и двамата ги харесвам с новите прически. Ханде ми изглежда по-зряла, по-женствена и по-екзотична някак си. А Керем има много западен вид с тази прическа, някак си по-модерен и актуален ми е. Но аз по принцип не харесвам типичните турци, особено брадясали и с мустаци (както са обезобразили Чаатай напоследък Grinning). Като някакъв чичко е, но като негова бивша фенка мога да кажа, че той е пример за мъж, който не остарява красиво. Лично мнение. Сори за лирическото отклонение. Да се върна към Керем и Ханде - и двамата ги харесвах в началото на сериала като визия, харесвам ги и сега. Не мога да преценя кога повече. В началото Керем беше един такъв спретнат, по-младолик, като наперено лъвче, сега ми е по-възмъжал и има малко бунтарски вайб. Ханде беше като момиченце в началото, много нежна и семпла, а с течение на епзиодите се превръщаше в жена. Сега има вид на латино дива, нещо между Салма и Пенелопе ми е. Simple Smile

# 640
Ново от Ханде -  Vogue Wink
https://twitter.com/i/status/1401884956704509958

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 16:03 от mi_si

# 641
От онзи ден си го мисля, но ... толкова повтарях за къдрици - ето толкова много, че и трапчинка между тях Simple Smile
Сега започвам с друго - искам трети сезон! Grinning

# 642
# 643
Ето ги и снимките, които Фокс обеща да пусне Wink

Ето го и клипчето на Ханде в Ютуб Wink

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 16:13 от mi_si

# 644
Аз също свикнах да гледам Керем с новата прическа и определено в сравнение с миналата година изглежда по-зрял.Дано на това да са заложили и в поведението на героя му и веднъж завинаги да го изяснят този проблем с комуникацията Grinning
Ханде обаче я харесвам повече с права коса Stuck Out Tongue Winking Eye Но и тя изглежда по-зряла,което предполагам е и идеята на новата прическа за след 5 години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт