Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 621
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Пришълец
Хм, едва ли това ще е хаштагът за серията, но да видим.
Предлагам една проверка да си направим утре вечер и който не е тук - да си го издирим, за да е на линия в сряда.
Отсъствия няма да се извиняват, нито с извинителни бележки, нито по семейни причини. Каквото сте правили - правили сте.
В сряда под конвой всички!
Скица такава Satisfied

Аз не гледам епизодите по време на излъчването никога, но пък обикновено съм плътно до вас. В събота или сряда не е голяма разликата Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох, и аз така. Искам си ви на линия в пълен състав, подредени в две-три-четири или повече редици Kissing Heart Нинчето съвсем ни забрави, Супер Катя се отбива ама и тя твъъъъърде рядко, другите булки няма да ги споменавам поименно, но да се сещат Naughty Joy

# 646
😏😏😏

Марги, другите, които няма да споменаваш и са на балкона, ще са ей така в сряда 😏

# 647
Добре де , една мисъл не ми излиза от главата , Ханде случайно ли ги яде тези джанки (зелени сливи) ??? Joy
На мен ми харесва прическата на Ханде и има точно това ретро усещане на 70те-80те. Когато пресите за коса не бяха на мода. 😂 Според мен е много различна така и не е била с такава визия в сериал, когато е изправена ще се правят постоянно асоциации с ролята й в Азизе.
За визията на Керем ще замълча 😂 и даже в момента прическата не ме дразни , ами брадата , твърде много е , наболата брада е секси, но това ми идва твърде много  😂
Аз също няма да мога да гледам на живо, абсурд просто, трябва чудо да стане , че да ме оставят сряда вечер, в събота има по-голям шанс, ако децата не са вкъщи, но ще ви чета, така че коментирайте активто, както всеки път, а аз към 12ч ще наваксам 😂

# 648
Има едно интервю на Ханде от 2019 мисля и там я питат кой е любимият и плод. Та нашата отговаря сливи. Тези 1,5 кг сливи в офиса на Керем не са случайни. Trollface

Красавица Sparkling Heart

# 649
  • Плевен / София
Има едно интервю на Ханде от 2019 мисля и там я питат кой е любимият и плод. Та нашата отговаря сливи. Тези 1,5 кг сливи в офиса на Керем не са случайни. Trollface

Да....ухажването е започнало още от първата среща...Човекът се е подготвил подобаващо...
Какво ще кажете новият сезон в сряда, да го посрещнем в нова тема....

# 650
Ох, и сливите вече не са това, което бяха 😁. Оказа се, че след килограм и половина ставаш световно известен и сваляш една от най-сексите жени! 😂Отивам на пазара за сливи, но май още е рано! 🤭🙄🤪

# 651

Да....ухажването е започнало още от първата среща...Човекът се е подготвил подобаващо...

Със сигурност щом е чул, че евентуално Ханде ще му е партньорка се е подготвил. Разпитал е общи познати, изгледал е интервютата, които е давала. Сам каза при Езги, че е очаквал, да е с голямо его и е бил очарован от нея. Оттам нататък масовата атака е започнала. Ухажване, преследване, пеене, снимане, каране на скейтборд... Trollface

# 652
  • Пришълец
Ах, този Керем, проучил я е предварително. Joy

Ако се наложи може и преди сряда. Не знам дали някоя от вас не подготвя нова тема, но за всеки случай аз съм в готовност Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
Гости, то като е тръгнало - преди сряда май ще е новата тема.

Лаура, булче, ако искаш зряла слива - рано е. Сега са в онзи период, когато са приятно кисели, но не се надявай на Керемовия ефект 😆😆😆

# 654
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Разгледах снимките и озета, прочетох нашата тема, след това погледнах при рускините за новини и се разсмях с глас:

За ето тази снимка те казват, че им прилича на кадър от "Ревизор" на Гогол. Представих си как изглеждаме в офиса при идването на поредната ревизия:

Смятат, че гледката, на която всички са учудени е тази:

На заден план са малчуганите. Представям си как Кираз казва мамо на Еда и всички придобиват учудените изражения. Дали тази сцена ще е последна в епизода?

От друга страна, първа серия завърши с прословутата целувка, а лицата на всички бяха пак така изненадани.

Дали ще има подобна изненада и сега?

Още един въпрос - какво дава Серкан на Еда?

Това много ми хареса:

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 17:53 от Mira07

# 655
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Разгледах снимките и озета, прочетох нашата тема, след това погледнах при рускините за новини и се разсмях с глас:

За ето тази снимка те казват, че им прилича на кадър от "Ревизор" на Гогол. Представих си как изглеждаме в офиса при идването на поредната ревизия:

Смятат, че гледката, на която всички са учудени е тази:

На заден план са малчуганите. Представям си как Кираз казва мамо на Еда и всички придобиват учудените изражения. Дали тази сцена ще е последна в епизода?

От друга страна, първа серия завърши с прословутата целувка, а лицата на всички бяха пак така изненадани.

Дали ще има подобна изненада и сега?

Още един въпрос - какво дава Серкан на Еда?

Това много ми хареса:

Май си права, че това е запознанството на екипа с Черешка.
Вижте ги как гледат всички, като втрещени, но ми харесват.

# 656
  • София
Мира,Серкан дава  на Еда ключа за сърцето си,то и без това освен нея никой не влиза.Но дали  вече знае че има нужда от ключ и за дъщеря си или не ,не знам?

# 657
# 658
Новата актриса съм я гледала в РП и ДЕК. Доста лековати роли бяха. Самата Айше е и модел.

# 659

Ханде е толкова естествена и красива! ❤️
Понякога ми се струва, че с толкова грим само я загрозняват! 🤪
Знае Керем, умното ни момче, кое си струва! 🤗😄😇

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 19:01 от lady laura

Общи условия

Активация на акаунт