Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 614
  • 745
  •   1
Отговори
# 660

Ханде е толкова естествена и красива! ❤️
Понякога ми се струва, че с толкова грим само я загрозняват! 🤪
Знае Керем, умното ни момче, кое си струва! 🤗😄😇

Абсолютно! Съгласна съм! Тази новата хич не ми е приятна още от сега Joy

Ето това е една от малкото визии на Еда,  където не ми хареса, нито грима, нито облеклото Joy

# 661
Аз в първия момент реших, че Ханде е в поза... "надупена", но се оказа, че е столът това 😆
Тук си личи колко красива е дамата с Х. Без излишни неща по себе си, без тон и половина грим, без каквото и да е допълнително по себе си. За тази жена най-подходящ грим е усмивката. Нищо друго.

# 662
  • Пришълец
Лаура, +1. Ханде си е прекрасна, и без грим да се покаже няма да уплаши народа и все ще я разпознаем. На колежката й просто ми идва да й лепна етикет самовлюбена кифла, а всъщност не я знам отпреди коя е и каква е Joy

# 663
# 664
Здравейте, момичета! Purple Heart
Надявам се денят ви да е бил прекрасен!
Аз пак изчезвам тези дни, но в сряда вечерта съм тук(в другата тема де Smile) и засядам пред екрана в киното да обсъждаме нашите любимци! Heart Eyes
Включвам се да кажа, че Керем за рождения си ден само най-страхотните изненади е получил. Много сладък жест от страна на Ханде да събере приятелите му. Все така щастливи да са, както споделила негова приятелка в интервю! Heart Eyes
Много красива Ханде за списанието и Ханде от днес без грим! Излъчва толкова нежност и доброта, че сияе чак! Hug
Видях новите снимки, озета сега ще се върна да го открия, но пък ние си знаем, че ще е интересно и вълнуващо. Вече освен защо са се разделили Серкан и Еда, искам да знам и каква е историята на името на дъщеря им. Grinning

# 665
  • София
Просто Хандемий е естествено красива, а Айше е направена. Но разбирам жените като нея. Тези, които нямат естествени красота и чар, прибягват до услугите на естетически хирурзи, дерматолози и т.н. В което няма лошо, стига да е направено с вкус и усет. Wink Тази Айше не е мой тип. Просто излъчването й не ми допада. Иначе не е грозна в никакъв случай, не е прекалила с корекциите, само гримът й е в повече според мен. Но до Ханде бледнее. То коя няма да бледнее до Ханде?! Реторичен въпрос. Simple Smile

# 666
  • София
Попаднах на едно много интересно видео, в което се опитват да правят анализ на връзката на Ханде и Керем. В него се цитира едно изказване на Ханде още през 2016г., в което на въпрос, как тя определя любовта, Ханде отговаря, че "Тя сигурно е с някой, с когото да се смея." И ето, че сега, през 2021г., тя намери този човек. На рождения ден на Керем, Ханде го поздрави със следното: "Честит рожден ден на най-забавната част от живота ми."
Хубаво е да се изгледа цялото видео. За първи път попадам на нещо, което е много добре поднесено и обосновано.  Много интересни неща се казват в него, за ХанКер. Може да се включи превод.

# 667
Явно нашите са номинирани за нещо?

Скрит текст:
Зад кадър

Най вероятно това са Ханде и Керем

От снимачната площадка най-вероятно

Керем с приятели най вероятно от рождения ден

А Ханде мисля че това е в Бодрум когато е снимала със сестра си

Нямам търпение за 9 юни малко остана

Извинявам се ако тези снимки са вече публикувани но реших и аз да ги споделя
azisiq, на предишната страница е качено за какво са номинирани. Номинацията е за най-популярната двойка за миналия сезон.

Благодаря за информацията и моля за извинение не съм погледнала сатията сега ще се върна назад в страницата и ще погледна.
Остават два дни до новия сезон нямам търпение. Очертава се многоооо да е интересен и забавен

# 668
За протокола - на линия съм в сряда, свършвам работа, яхвам метлата и се курдисвам на първия ред. Специално проверявах графика си за месеца и само последната сряда от него съм в издънка, т.е на работа. Сега за да ви усмихна и да ви пожелая лека нощ  с нещо, което адски ме изкефи в туитър:

Не изглежда ли като изгонена от детската градина след като са се обадили на Серкан да дойде да я вземе, докато той има важна бизнес среща?

# 669
Ханде в instagram story

# 670
Блага Вест, поредицата е от 8 анализа Истината за Керем и Ханде. Хубаво е да се изгладат всичките те са по 20-30мин. всяка.  Тези които се интересуват от релните перипети през които са премиали докато официално обявят връзката си.  Всеки може да приеме или да отхвърли публикациите, но аз съм склонна да им вярвам. Дори и 50% да е истина, свалям шапка на Керем за отстояването на любовта си към Ханде.
Прията вечер!

# 671
  • София
Блага Вест, поредицата е от 8 анализа Истината за Керем и Ханде. Хубаво е да се изгладат всичките те са по 20-30мин. всяка.  Тези които се интересуват от релните перипети през които са премиали докато официално обявят връзката си.  Всеки може да приеме или да отхвърли публикациите, но аз съм склонна да им вярвам. Дори и 50% да е истина, свалям шапка на Керем за отстояването на любовта си към Ханде.
Прията вечер!
Благодаря ти, че ми обясни. Аз попаднах само на този епизод. Сега ще потърся и останалите.

# 672
Привет,къзлар,
много мина -мъничко остана до началото на втори сезон.
Предположение за името на Черешка-или е станала по черешово време,или се е родила когато са цъфтели черешите.Дали японските или турските не смея да гадая.
В петък,събота и неделя си направих един маратон и изгледах първи сезон/на места включих и мишката/.Да подгрея за сряда.Гледах серия след серия,без да мисля за рейтинг и СЦ.Наистина са направили нещо ново и различно,но толкова приятно за гледане.
Припомних си и няколко серии от Гордата Аси-петгодишна раздяла,колие,тежки думи ,обида,болест и едно много сладко момиченце.Краят-щастлив.
Нямам и грам съмнение,че и нашият ще е такъв.
До сряда.

# 673
Браво, БРО!   Не бях виждала снимки на Айше Кутлу, (не че съм и търсила) обаче си изглежда сериозен човек.  Знае ли се тя ли пише сценария на новите серии?

Поздрави за всички момичета в темата - скоро не бях си мяркала - обаче днес се насочих към темата.    Надявам се всички да сте добре.
Също така  - дано новите серии са по - добре от финала на предишния сезон.   

Линде,
това е актрисата Айше Акин или Акън (не знам кое е правилното), която ще изиграе ролята на новата Селин или поне такива слухове имаше - че ще е новата “лоша”. Ще е мениджър на хотел и ще наеме Серкан и Еда да работят по общ проект. Не е Айше (сценаристката ни). Wink

Ето това е Айше Кутлу, родена е през 1974 г.  в Измир. Simple Smile

# 674
Наистина Ханде е по-хубава без много грим . Снощи писахте колко е красива .Правилно - много е хубава , но си личи ,че е красива и от вътре , може би това я прави толкова привлекателна . Личи си ,че е хубав и добър човек , още 2 дни и ще се насладим на нейната Еда Heart . Е , заедно с любимия ни робот Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт