Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 635
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Бро, Sparkling Heart и на мен много ми хареса, може би, защото има цъфнали череши или вишни. Заплених се по вишневия цвят, наречен сакура в Япония след като прочетох "Япония без кимоно и ветрило" на Лиляна Стефанова. Спомням си този неин стих:

Все желания, горещи, главоломни ...
А, какво ни трябва в този свят?
Само някой тръпно да те помни
и да носиш дъх от вишнев цвят.

Малко повече за Японски Вишнев Цвят (Сакура) – Символ на Живота: https://www.an-gdesign.com/%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA% … 1%83%D1%80%D0%B0/

10 интересни факта за японската вишня - https://www.chitatel.net/10-fakta-sakura/

# 91

Привет! Някой скъп човек за Керем - вече споделих снимка със семейството му. И още:
Малко от феновете:

Щастие!

# 92
  • Плевен / София
пускам го отново, защото много ми харесва...

# 93
Nature Sparkles   Flowers HibiscusМомичета, винаги е тъжно когато знаеш, че епизодите са определени като брой и като време, но всички ги очакваме с нетърпение и съзнанието за щастрив край на изстраданата любов.
  Animal DolphinЗа мен е важно, че "Почукай на вратата ми" се излъчваше в много трудни за всички хора месеци, а вече и година, разкривайки пред нас феновете на филма къде хубаво, къде изненадващо, къде разтърсващо, къде комично, къде романтично и т.н. вечната приказка за любовта.
Sparkling HeartНай - важно от прекрасни млади, интелигентни, даровити прекрасни Ханде и Керем за които искрено се радвам. Радвам се на тяхната харизматичност, красота, освободеност, съпричаност. Феновете им в т.ч. и ние, можем само да им благодарим, обичаме и да бъдем коректни спрямо тях.
Animal ElephantНе би трябвало да навлизаме грубо в личното им пространство. Голямата любов е само за двама.
Двамата все още се напасват, свикват и си въздействат. Донесаха ни много радост, любов затова нека са благословени!:sparkles:
Благодаря, Ви за прекрасната нова тема и бързите преводи!
Приятна вечер!

# 94
Това е моята снимка с някой специаленHeart Eyes

# 95
Мног ще ми е мъчно за сериала жалко че ще е само 11 епизода, надявам се поне тези малко на брой епизоди да са изпълнени с много хубави моменти и всеки един епизод дани държи в напрежение с очакване на следващия.
Това е по изчистена снимка  на Ханде и Керем където са заедно на заведение

Тук се казва но вие сигурно знаете че са в Бодрум заедно с Гамзе

Дано като видят че 2 сезон има гледаемост а аз съм сигурна в това увеличат епизодите да са повече от 11

# 96
Ако дойдеш при мен
с лице, което не съм виждала,
с глас, който никога не съм чувала,
аз пак ще знам, че си ти
Дори и векове да са ни делили,
Пак ще те почувствам.

# 97
Ден 2 - снимка на Керем с някой специален

Няма как да не сложа тяхна снимка. Sparkling Heart Flowers Hibiscus Намериха се и дано не се пускат никога.

А за любима сцена реших да сложа не с Еда, а с Айдън. Имаха един много хубав разговор двамата, когато разбра, че е успяла да излезе от къщата. Simple Smile

# 98
И аз да се разпиша за любима сцена! Естествено, те да толкова много, но слагам тази. https://youtu.be/ZbAbgFH2BnY
И още нещо, така съм се прехласнала по темата,че чак сега видях анкетата! 😇 А така обичам да има анкети в темите! Бяла и красива птица се почувствах! 🙃 Гласувах  - още в първи епизод да разбере Серкан за Кираз. Раздвоени сме обаче, 50 на 50 са гласовете! 🙂
🤗Аквамарин - много красиви думи и мъдри постове! Сякаш близка приятелка ми казва някои истини за живота, така се почувствах като четях! 💝

# 99
  • Пришълец
Ели, анкетата я добавих сега, по предложение на Бърборанка. Нищо не си пропуснала Joy

Не се включвам в дните посветени на Керем, че все снимки с Ханде ще нося Joy Определено ми липсват наблюдения за тях двамата поотделно.

Завършваме с 50 епизода значи. Ами добре са решили да ги закръглят. Аз съм си друг чешит и не ме натъжава новината за финала, колкото и близо да изглежда той. Все някога ще е. Ама така като има яснота по въпроса ми е по-спокойно, че няма да имат възможност да оплескат всичко и да се сменят, ще си следва Айше първоначалната идея и ще приключат по план.
Дано приказката на Ханде и Керем обаче е безкрайна.
Бро, не се натъжавай. Да се наслаждаваме на момента, че да е пълноценно времето прекарано тук. По мои скромни наблюдения (добре де, не са толкова скромни, онзи ден се навършиха седем години откакто съм във форума) Joy след приключване на сериал редиците оредяват и настъпва затишие. Понеже и актьорите да речем се отдават на заслужена почивка... Нищо не се знае обаче. Има вариант, при който скоро след приключване на сериал в Турция го закупува наша телевизия в темата продължава да е оживено, досегашните потребителки изпитват любопитство към дублажа и се започва коментиране наново, присъединяват се и нови и т.н.
Времето ще покаже. Ето, аз все си тръгвам и пак съм си тук Satisfied До приключване на сериала живот и здраве да е, да сме си в пълен състав, за нататък няма да мислим отсега. С началото на новия сезон очаквам да се завърнат и дамите, които забравиха пътя дотук - Супер Катето доста отдавна не съм я мяркала.

# 100
  • София
В анкетата гласувах за първи епизод, защото на мен така ми се иска. Но според мен ще научи в някой от следващите - във втори или в трети, може би. Със сигурност няма да го протакват много, ако остават само 11 епизода. Как ще научи?! Тук вече ме хванахте неподготвена. Ще заложа на логиката - сам ще се досети, като пресметне на колко е Кираз и събере 1+1. Wink Според мен ще попита Еда в прав текст и тя няма да го излъже. Моето предположение звучи скучно, така че очаквам да прочета вашите теории. Simple Smile

По повод финала - обичам предварително да знам колко епизода има даден сериал. Никога не съм мрънкала за повече. Обикновено гледам сериали с доста по-малко епизоди и съм окей с това, само че в нашия случай съм егоист, защото съм пристрастена и не знам какво ще правя, когато ми вземат наркотика. Sob

Ханде и Керем със сигурност ще имат нови проекти, но кога и с кого не се знае. А и няма да е същото. Ще ми липсват ЕдСер и магията на нашия си сериал. Но не зависи от мен. Надявам се поне да не изчезнат от социалните мрежи, когато сериалът приключи. Да качват снимки, да се сещат за феновете си и дано скоро приемат / започнат нов общ проект, за да ги гледаме пак заедно. Гледайте ме какви ги говоря - още не е свършил този сериал, аз вече слагам тигана за следващия... Wink Ама такава съм си. Затова не обичам да съм зависима от нещо / някого. А тук много се прецаках. Зависима е меко казано. Grin

Лека нощ, девойки! Sleeping

# 101
  • Пришълец
И аз така, почувствах се прецакана тъй като този път доста се увлякох по една екранна двойка. По-скоро се пристрастих Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не знам за друг общ проект ще имат ли някога, но аз много искам да заснемат клип на Gold с ХанКер. Макар да не вярвам, ама...

Гласувах в анкетата, че Серкан ще научи в някой от следващите епизоди. Да, звучи ми логично да попита Еда директно, а тя да не увърта ненужно. Обаче по-скоро си мисля, че ще мине малко време докато Серкан разбере, че Черешка е дъщеря на Еда...

# 102
  • София
Нека да кача и малко светски новини около нашите любимци.
Утре, на 31 май съпругът на Берен Саат, известният певец Кенан Доулу има рожден ден. По този повод вчера те са се срещнали с Ханде и Керем и са поканени на партито по случай рожденият му ден.

В събота Керем започна да снима рекламата си за Lipton. По същото време Гамзе и Хенде снимаха реклама на плажа и в лодка.
След това Ханде прекарва времето си с Керем следобед. Двамата са забелязани по-късно да се разхожда ръка за ръка в курорта.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1399061419019145218

# 103
Благодаря за новата тема!

Мисля, че Серкан още в самото начало 1-2 еп ще разбере за Кираз. Как, като събере две и две, все пак е архитект и аналитичното мислене не му е чуждо... Ако все още е останало нещо от него...

SunglassesSunglassesSunglasses
Скрит текст:
Серкан към Кираз

- Миличка, настройваш ли се вече за първия учебен ден?
- Да тате, всяка вечер плача ... Баба Айдан каза, че така е правила...

По бащински
- Енгин, ходи ли вече на родителска среща?
- Мх... Пъръл наблизо ли е?
- Ясно и в класа на Кираз има хубави майки...

Неопитен журналист взема интервю от Еда ханъм. Решава да и зададе и няколко лични въпроса:
- Г-жо Еда, деца имате ли?
- Да, дъщеря.
- А пие ли?
- Нне...
- Пуши?
- Нне...
- Мда, малко са останали млади хора без такива... Всъщност на колко е дъщеря ви?
- На пет, а аз на 29 и в чантата си имам лютив спрей за всеки случай.
- ????

Г-жа Айше, близка приятелка на Айдан ханъм, говори забързано и насечено с въпросната дама:
- Възмутена съм от възпитанието на внучката ти Кираз . Хайде снаха ти не е от сой, но сина ти Серкан...
- И какво е направила малката Кираз?
- Нарече ме крава докато и се радвах...
- Кираз, вярно ли е?
- Ами бабо, нали ми все ми повтаряш да казвам истината. Ами тя искаше да ме целува, а устните и са мокри като на кравата в обора на чичо Али. Истината, нали бабо?
- Така е миличка, поне нещо си взела и от мен.

И какво правят Ханде и Керем на тази снимка? Едва ли четат тайно менюто, по скоро  се ровят в бг мама или по точно в тази тема   https://www.bg-mamma.com/?topic=1338925

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 00:40 от Slawena

# 104
Ой, Маргаритке, благодаря! 🙈🙉🙊 Значи по-късно е добавена анкетата! 🙃

Общи условия

Активация на акаунт