Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 638
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 106
Ханде и Гамзе- Нека да е лято, било то и работно...

# 107
  • Пришълец
Колко е красива и слънчева тази Ханде Kissing Heart

# 108
Днес приключваме Туитър предизвикателството, момичета!
И като за последен ден ни питат "Защо ЕдСер? Защо толкова много обичате тази двойка?"

# 109
Добро утро! Sparkling Heart Flowers Tulip

Ханде е прекрасна. Цялата грее и си личи, че е щастлива. Nature Sunny

“She is a dream partner. I love working with her. When the relationship is based on trust, it becomes a very fun ride"
"Тя е мечтаният партньор. Обичам да работя с нея. Когато връзката се основава на доверие, това се превръща в много забавно пътуване."

Гледам, че този господин е последвал Ханде и цялата рода.
https://www.instagram.com/selimcancelik/

Собственик е на списание Magnet Creative , което излиза 4 пъти в годината и най-вероятно Ханде и Гамзе са снимали за него. Има и стори с певеца Кенан Догулу. Явно и той ще влезе в новият брой.

https://www.instagram.com/magnet.social/
https://www.instagram.com/stories/magnet.social/2585579589953448313/

# 110
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Защо ЕдСер? Защо толкова много обичате тази двойка?"
Защото отново повярвах, че любовта ще спаси света, че променя човек към по добро....
Как да не ги обикне човек....

С какъвто се събереш, такъв ставаш...Ханде и тя започна да ходи с по две маски...

# 111
  • София
Уникално харизматична двойка. Толкова са естествени, земни, красиви и талантливи. А най-вече, влюбени!
Гости, права си с това, че "С какъвто се събереш, такъв ставаш". То е взаимно. Ханде успя да повлияе положително на Керем относно това да не повтаря онази сакрална и любима негова думичка "F..k"! Какво може да направи любовта.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 13:35 от БлагаВест

# 112
Здравейте,момичета!
Запис и от мен и благодаря за новата,прекрасна и пъстра тема Sparkling HeartHeartbeat

На въпроса "Защо ЕдСер?"
-не само заради химията,която при тях е в огрооомни количества,но и заради факта,че историята им те кара да вярваш в любовта и в магията,която тя ти дава Revolving Hearts
Вълшебен ден  Heartpulse

# 113
  • София
Информация от "Перлите на турското кино", ФБ
Приключилият пазар за виртуално видео съдържание в Лос Анджелис определи най-търсените турски сериали сред чуждестранните купувачи. Три проекта попаднаха в списъка с най-популярните: Maрашлъ(2-ро място), Братя и сестри (3-то място) и Почукай на вратата ми (10-то място). Имайте предвид, че именно този показател определя продажбите на турски продукти в чужбина. Той също така ни позволява да разберем защо някои телевизионни предавания се удължават, въпреки не особено добрите рейтинги в Турция. Съдейки по търсенето от чуждестранни купувачи, сериалът „Марашанец“ ще бъде излъчен и през следващия сезон.

# 114
  • София
Purple Heart Здравейте, момичета! Purple Heart

На 28-ми май Туитър предизвикателството гласеше: “Каква, мислите, е причината двойката ЕдСер да е толкова обичана по целия свят?” Тъй като този въпрос много ми прилича на този от днес, ще сложа в скрит текст отговора, който съм дала тогава - той важи с пълна сила и за днешното предизвикателство. Simple Smile

Скрит текст:
Еда и Серкан завладяха ума и сърцето ми, защото обичам романтични любовни истории. Защото Еда е смислен и силен женски образ, в който всяко момиче може да се припознае. Освен това е героиня, на която искаш да приличаш. Еда е красива, умна, упорита, жизнерадостна, талантлива, излъчваща позитивна енергия, добра приятелка и добър човек. Как можеш да не я обикнеш? А и обичам любовни истории, в които мъжът го играе лошото момче, което се променя, след като открие правилното момиче. Серкан е един такъв студен, недостъпен, груб и безчувствен, но в същото време е харизматичен, очарователен и пленяващ. Погледът му, усмивката, осанката, походката, гласът. Всичко в него те привлича и искаш да се доближиш, да го опознаеш. Знаеш, че ще те нарани, но желанието е по-силно. Когато момиче като Еда срещне мъж като Серкан и се влюбят, и съберат, знаеш, че предстои страхотна любовна история. Но за мен причината да сме омагьосани от Серкан и Еда са Керем и Ханде. Ако други актьори бяха изиграли тези роли, не съм сигурна дали ефектът би бил същият. И тук не става дума дали са двойка в реала или не. Химията между Ханде и Керем просто си я има и никой сценарист не може да я съсипе. Wink

Според заданията за седмицата, в която честваме рождения ден на Керем, днес трябва да посочим “важен момент в живота му”. Те със сигурност са много: всичките пъти, в които е получавал награди; раждането на Тео (племенника му) и първата среща на Керем с него; сигурно има много други, за които ние не знаем, само Керем си ги знае. Аз ще посоча обаче запознанството му с Ханде. То промени живота му към хубаво. Мисля, че сега е по-щастлив в личен план, по-популярен в професионален план и отново влюбен в живота и в една прекрасна жена.

Purple Heart Усмихнат и позитивен ден ви желая! Purple Heart

# 115
  • Плевен / София
Скрит текст:
Purple Heart Здравейте, момичета! Purple Heart

На 28-ми май Туитър предизвикателството гласеше: “Каква, мислите, е причината двойката ЕдСер да е толкова обичана по целия свят?” Тъй като този въпрос много ми прилича на този от днес, ще сложа в скрит текст отговора, който съм дала тогава - той важи с пълна сила и за днешното предизвикателство. Simple Smile

Скрит текст:
Еда и Серкан завладяха ума и сърцето ми, защото обичам романтични любовни истории. Защото Еда е смислен и силен женски образ, в който всяко момиче може да се припознае. Освен това е героиня, на която искаш да приличаш. Еда е красива, умна, упорита, жизнерадостна, талантлива, излъчваща позитивна енергия, добра приятелка и добър човек. Как можеш да не я обикнеш? А и обичам любовни истории, в които мъжът го играе лошото момче, което се променя, след като открие правилното момиче. Серкан е един такъв студен, недостъпен, груб и безчувствен, но в същото време е харизматичен, очарователен и пленяващ. Погледът му, усмивката, осанката, походката, гласът. Всичко в него те привлича и искаш да се доближиш, да го опознаеш. Знаеш, че ще те нарани, но желанието е по-силно. Когато момиче като Еда срещне мъж като Серкан и се влюбят, и съберат, знаеш, че предстои страхотна любовна история. Но за мен причината да сме омагьосани от Серкан и Еда са Керем и Ханде. Ако други актьори бяха изиграли тези роли, не съм сигурна дали ефектът би бил същият. И тук не става дума дали са двойка в реала или не. Химията между Ханде и Керем просто си я има и никой сценарист не може да я съсипе. Wink
Според заданията за седмицата, в която честваме рождения ден на Керем, днес трябва да посочим “важен момент в живота му”.
Скрит текст:
Те със сигурност са много: всичките пъти, в които е получавал награди; раждането на Тео (племенника му) и първата среща на Керем с него; сигурно има много други, за които ние не знаем, само Керем си ги знае. Аз ще посоча обаче запознанството му с Ханде. То промени живота му към хубаво. Мисля, че сега е по-щастлив в личен план, по-популярен в професионален план и отново влюбен в живота и в една прекрасна жена.

Purple Heart Усмихнат и позитивен ден ви желая! Purple Heart

[/center]
Не се наемам да дам отговор на този въпрос....Важните за мен моменти в живота му, може да се различават от тези, които той определя, като такива ....Ако аз трябва да определя "важен момент" мисля, че е получената травма в гърба....Това преобръща живота на 180 градуса....Добре, че му се е  разминало обездвижването....
Скрит текст:
На мен не ми се размина и 7 години се борих с това...Слава богу успях...

# 116
  • София
Гости,
според мен идеята за “седмицата по случай рождения ден на Керем” и заданията към нея са за феновете. Тоест всеки посочва това, което е важно за него. Ясно е, че за Керем нещата могат да стоят по различен начин. Най-малко ние няма как да знаем всичко, което се случва или се е случило в живота му. Той си знае най-добре. Но това е един вид забавление за феновете - даваме разнообразни отговори, усмихваме се едни други и отделно честваме Керем, което си е вид уважение към него. Радвам се, че си се оправила и занапред ти желая подобни злополуки да те подминават. Hug

# 117
Здравейте новата е на сета и момченцето също
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1399304295078666240?s=20

Алиджан и Елчин са на сета

# 118
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Днес имаме много интересни Туитър предизвикателства! Започвам с 31.05.2021 - Ден 3 - важен момент в живота на Керем Бюрсин.

Така става като се разработя и не вляза навреме в темата. Бро Sparkling Heart ме изпревари с важния момент, който си бях намислила - срещата на нашите любимци. Нищо, преминавам към резервния вариант, бързайки да не ме изпреварите пак.

Предполагам колко радостен е бил Керем, когато през 2017 г. от Международния фестивал в Сеул е бил номиниран за най-добър актьор в ТВ сериал. Керем присъства на церемонията на награждаването и лично получи приза.

Цитат от Уикипедия: "През 2017 г. Керем е в нова главна роля в сериала „Bu Sehir Arkandan Gelecek“ (Този град ще дойде след теб), познат на българските зрители със заглавието „Сърцето на града“. За ролята на Али Смит, Керем е удостоен с приза за най-добър актьор на Международния фестивал в Сеул."

Вижте тържественото връчване на наградата и емоционалното слово на Керем:

Пожелавам му още много престижни награди и няколко "Оскара" да придобие в колекцията си!

За второто предизвикателство: “Каква, мислите, е причината двойката ЕдСер да е толкова обичана по целия свят?”

Магията на любовта, интересната история, прекрасно изиграните персонажи, невероятната химия между Ханде и Керем, глътката свеж, романтичен въздух, насред пандемията - още много причини мога да изброя, но тези са най-съществените, които ме накараха да заобичам Еда и Серкан! Много отдавна не ми се беше случвало сериал така да ме прикове към екрана! Ханде и Керем с техните Еда и Серкан ме плениха! Разбирах ги, съчувствах им, страдах и се радвах заедно с тях! Станаха една много приятна част от ежедневието ми! После дойде престрашаването ми да сляза от балкона в тази чудесна тема и преживяването се превърна в истински релакс и отмора в тази толкова страшна пандемия! Благодаря - огромно благодаря от мен към всички вас - прекрасни момичета, които правите тази тема вълшебна! Sparkling Heart

Хубава седмица и много усмивки!

Гости, Sparkling Heart дано никога не ти се случват такива страшни травми! Пази се и бъди здрава!

# 119
  • София
             Бодрум м.март 2021г.                          Бадрум м.май 2021г.
                                               Различна е мотивацията...

Общи условия

Активация на акаунт