Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 976
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Пришълец
Защо точно ЕдСер... Специална ми е тази двойка, понеже се появи в труден за мен период и доколкото е възможно успя да ме разсее и прогони тъгата ми. Не съм ги търсила, те почукаха на вратата ми Sweat Smile -абонирала съм се случайно за канала на сериала в Ютюб, заглавието абсолютно нищо не ми говореше, но преди да се отърва от досадните известия веднъж реших да погледна. И може би това, че подходих без каквито и да е очаквания, без да съм следила изявите на Ханде и Керем отпреди и липсата на база за сравнение допълнително подсили интереса ми.
Невероятната енергия помежду им се усеща още от първата им съвместна сцена, визуално много си подхождат - ще ме вземете за повърхностна, но и това допълнително ме стимулира да продължа, понеже каквото и да си говорим често точно по външния вид посрещат.
А отдавна не ми се беше случвало и Той, и Тя да ми харесат моментално и да си кажа: тези са като родени един за друг.
И накрая, стане ли дума за сериала и любимата ни двойка, при мен важи с пълна сила следното:
"Безброй неща в ежедневието ни могат да събудят почти постоянното състояние на чудо, което познавахме като деца. Но понякога, за да ги видим, трябва да погледнем през различни очи."- Ариана Хъфингтън Nature Sparkles

Тази песен е от друг турски сериал и понеже ми попадна видео с нашите хора ви поздравявам с нея.

Гости, да остава в миналото 🍀

# 121
Сторита на Ханде и Керем от вчера
 „Близнакът ми идва!
 Много ни липсвате.
 Нека пътят ви да бъде изпълнен със светлина ”

Снимки от вчера на сета на Керем

Интервйто на Керем на испански който може да превежда

Шевкат разглежда много хубава книга за успеха на сериала
https://twitter.com/SinemaTvsinemas/status/1399326698370473986?s=20

# 122
  • Плевен / София
Момичета,
Скрит текст:
Благодаря ви от сърце за пожеланията....Всичко това се случи в много далечната вече 1981г.Бях едва на 13 г. и добре, че здравната система  беше различна и ми даде възможност за лечение, за което, ако сега ми се наложи недай си боже, мога само да мечтая.....
Споделих го, за да обоснова избора си за "най важен момент в живота"

# 123
Стори от Шефкат-студент в университет в Турция е написал книга за сериала и неговият успех и влияние в социалните мрежи. Още веднъж доказват колко успешен е "Почукай на вратата ми"!👏
https://instagram.com/stories/sefkatpeker/2585691525121243746?ut … edium=share_sheet

# 124
  • София
Сани,
интервюто с Керем е на португалски. Ако беше на испански, щях да го преведа, но с португалския не сме на ти. Wink

# 125
Сани,
интервюто с Керем е на португалски. Ако беше на испански, щях да го преведа, но с португалския не сме на ти. Wink
Дай , го , ще се пробвам малко колкото мога Smile

# 126
Сори ама няма кой да погледне по хубаво сега като каза се загледах и видях Relaxed
Башак е с Чагри на разходка
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1399327812683800578?s=20

Керем и Ханде са харесали снимката и има коментар на Керем

1епизод за 10месеца

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 15:21 от sani1212

# 127
  • София
Фили,
интервюто е малко по-нагоре - в коментар #121 на Сани. Simple Smile

Аз пък да споделя колко добре се движат тийзърът за втори сезон на сериала и първият фраг към първи епизод от новия сезон. Tada

# 128
Здравейте , романтични момичета !☺❤🍀

Flowers HibiscusНаближава началото на втори сезон от сериала. Остана малко време до започването. С нетърпение очакваме да видим какво ще ни поднесат новите серии.Надявам се искрено да видим двамата ни любимци - помъдрели и  по-зрели, готови да си простят и да поемат заедно с малката кукла по житейския си път като щастливо семейство.

Flowers Hibiscus Ели, благодаря за оценката ти по повод  моите " красиви думи и мъдри постове".
Повярвай ми те се дължат на богат житейски опит, който се плаща много скъпо, както и на личните ми наблюдения. Ако започна да ги разказвам сигурно ще трябва да напиша голям  роман. Една такава случка беше как на мое близко дете /племенник / трябваше да обяснявам какво е да имаш майка ? Историята е жестока , детето и баща му бяха изоставени от майката и съпругата. Тя замина с новия си любим да живее в чужбина. Последва тежък развод, присъждане на детето на бащата. Момченцето ми заяви " Аз нямам майка. Защото моята ме биеше много. Майка е жена , която се грижи за детето си, а тя не го правеше, оставяше ме сам...".Детето се страхуваше дълго време да не би да я срещне и някъде пак да го бие. Да , момчето стана вече мъж и не се страхува от нея, даже ми сподели ,че не си спомня как изглежда.... А майката през годините не се интересуваше от детето си, забрави да си плаща и издръжката. Много дълго време съм се старала да запълня/ако това е възможно/ липсата на майка. И досега ме нарича леля-мама. Учили сме заедно, борили сме се заедно на изпити, състезания, споделял е много свои притеснения и мечти. Когато се разделиха детето беше много травмирано - успеха му се понижи , не можеше да разказва вече в 5 клас. Научих го - дълго и търпеливо. Той стана отличник , разказваше най-добре в класа му. После се изяви , посятото с любов знание даде богата реколта. За моя гордост стана първи на национален конкурс по литература. Вече е голям мъж - студент, с приятелка. Но травмите дали са заличени или остават като живи рани ....?
В настоящият сериал бих гледала всичко- и обиди, и пронизващи погледи, и неразбиране и ревност, но няма да понеса да гледам детско страдание и детски сълзи от  изоставено дете. Надявам се всичко това да  ни се спести и да гледаме по-скоро комични и забавни моменти, а не драма.

Flowers Hibiscus На днешното предизвикателство да посочим важен момент в живота на Керем.
.
Сигурно има много такива важни и специални моменти някои, от които са може би много лични и несподелени. Ще се опитам да посоча няколко такива момента , които мисля че са значими в биографията  за израстването му като личност, като професионалист , като признание и в чисто човешки аспект.

1. Един от тримата турски актьори, чиято восъчна фигура се намира в музея на Мадам Тюсо в Истанбул.
2. Живее в различни страни - Турция, Шотландия, Индонезия, ОАЕ, Малайзия, САЩ- гражданин на света.
3  Учи маркетинг и реклама в Емерсон колидж Бостън.
4. Учи актьорско майсторство при Каролин Пикман и Ерик Морис. Открит е за киното от спечелилият Оскар продуцент Роджър Корман.
5 През 2013г се връща в Турция и започва участие в сериали и филми:
- 2013г - " В очакване на слънцето"
-2014г- " Ако забравя прошепни ми"
- 2014- 2015г -" Въпрос на чест"
- 2017г- " Сърцето на града "/така е познат у нас/
-2018г- военния екшън" Живота си давам" , " Неживите" и " Великолепен тандем".
- 2019г- комедийната драма " Пеперуди"
- 2020г - през пролетта започва участие в сериала" Почукай на вратата ми".
6. Дългогодишна връзка /2015-2019г/ със Серенай Саръкая, с която се разделят през лятото на 2019г.
7. Негова настояща професионална и житейска  спътница е прекрасната Ханде Ерчел.

Flowers Hibiscus Тъй като вече доста коментари има , в които посочвате важен момент - връзката му с Ханде Ерчел ,аз ще посоча друг момент- дружбата му с Кенан Догулу.
БлагаВест сподели вече за поканата от Кенан за днес  по случай рожденния му ден към Керем и Ханде.
Кенан Догулу е роден на 31.05.1974 година т е. днес. Да му честитим рожденния ден и да му пожелаем много творческо вдъхновение !
Кой е той? Турски поп музикант, певец, композитор и продуцент. Като през 2007 г. е представил Турция на Евровизия в Хелзинки,където е класиран на 4 място. Женен е за Берен Саат от 2014 г.

Около 6 песни от нашия сериал са подготвени и записани в студиото на Кенан.Например  песента "Tencere Kapak" / Тенджера и капак /, на която Еда и Серкан танцуваха на фалшивия годеж в 3 епизод. Ето я с бг превод / но с Яман и Мира /..

https://www.vbox7.com/play:2e2aa2972f

Та по повод вечерята на двете известни двойки Керем Бюрсин и Ханде Ерчел с Кенан Догулу и Берен Саат много фенове си задават въпроса " Дали не са обсъждали нов проект, ново партньорство ?". 

Тук е момента на отбележа,че Керем и Кенан са близки приятели. Те са се сближили покрай участието и на двамата във филма " Unutursam Fisilda" /  "Ако забравя прошепни ми"/ през 2014 година. Той представлява драма/мюзикъл 1ч.58м. Във филмът Керем играе ролята на младеж, а музиката е написана от Кенан. Приятелството на двамата продължава през годините. Снимки с тях от преди години.

Според мен Керем е не само талантлив актьор, но има и специално отношение към музиката. Не напразно в сериала го видяхме с китарата на починалия му брат; свиренето на пиано, когато направи предложение на Еда...

Flowers Hibiscus На въпроса " Защо ЕдСер са толкова обичани ?". Ще отговоря кратко, защото доста неща споделих. Защото за мен това е различен сериал в жанр ромкомедия. Първите епизоди ме грабнаха и заковаха. А ГГ Еда и Серкан ме спечелиха и ги заобичах, заради магнетичното и харизматично излъчване, неоспоримата химия, и двамата красиви като физика, интересни, а не скучни диалози между тях, имаше доста забавни и комични ситуации, безспорния талант на Керем като актьор ,но и голямото израстване като актриса на Ханде. И особено нужните  в това пандемично време моменти  за разтоварване , за гледане на нещо , което те кара да се усмихваш, да мечтаеш и да вярваш в любовта!
Сюжетът ми допадна/ изключвам моментите на зацикляне/. А освен това с времето се преплетоха сериал с реал и стана още по-вълнуващо.

Flowers Hibiscus Гости , дано всичко е останало в миналото !

Момичета, прекрасен и успешен да е деня ви !:heart:

# 129
  • Пришълец
В един пост, а колко неща прочетох за Керем, които не ми бяха известни... За значимите събития в живота му, със сигурност много емоционална е била първата среща с племенника му. Толкова мили моменти са това, вероятно едни от най-хубавите в живота на човек. Леля съм на едно тригодишно девойче и усещането е несравнимо...
Иначе за восъчните фигури в музея на Мадам Тюсо в Истанбул - Керем е един от четиримата с такава. Останалите са Къванч Татлъту, Берен Саат и Чаатай Улусой.

Аквамарин, личната история, която си споделила отново е разтърсваща.

# 130
Стори на Неслихан с Мая
 Тя пита Мая коя е баба й, Мая казва, че това е тя. Тогава, ако тя би могла да бъде нейната баба в действителност на тази възраст, Мая казва не, тогава да, след това я пита на колко години е баба й, ако тя прилича на нея и Мая каза не
https://twitter.com/RBunceanu/status/1399347430513156097?s=20

# 131
Момичета , понеже съм на работа в момента , ''крада '' време .
Ето интервюто , предполагам на 90 % да е вярно с малкото ми познания Grinning
ЧАСТ 1:
---Колко важен е сериалът Вратата за кариерата ви ?
=== Един от двата важни най-популярни проекти в кариерата ми
----С какво те привлече Серкан?
====Той умее след разни драми да те накара и да се смееш ( забавляваш
-------)Вие толкова ли сте харизматичен колкото него ?
=====Не , а и имаме различна представа за успеха , но ми хресва ,че си приличаме в някои аспекти - горд съм ,че съм прецизен в детайлите като него .
-------Какво бихте казали за Ханде Ерчел?
======Тя е мечтаната партньорка .Обожавам да работя с нея , може да се разчита на нея и много се забавляваме
-------Живяли сте на много места
=====Шотландия , Индонезия , Джакарта ( това не е ли в Индонезия ? ) , Турция ОАЕ .САЩ  , където учих .Имах късмет да опозная много култури , които ме направиха това което съм
---------Учили сте маркетинг и актьорство
========Още на 13 исках да съм актьор , но родителите ми не се доверяваха много на тази професия . Аз я избрах , тя ми помогна да опознавам ( разбирам ) хората
---------Какъв беше вашия път в САЩ
=======Имам много спомени , правих много неща - шофьор на знаменитости , обслужващ персонал . Тока се прави в Ел Ей , ако искаш да станеш актьор .

След малко част 2 Smile

# 132
  • София
Фили,
благодаря ти! Отново страхотен Керем с много хубави и искрени отговори. Simple Smile

Сани,
аз се обърках малко Неслихан какво пита Мая Grinning, но малката е чок татлъ. Влюбена съм в това момиченце! Страхотен избор за детенце на ЕдСер. Heart

# 133
  • София
Здравейте , романтични момичета !☺❤🍀

Flowers HibiscusНаближава началото на втори сезон от сериала. Остана малко време до започването. С нетърпение очакваме да видим какво ще ни поднесат новите серии.Надявам се искрено да видим двамата ни любимци - помъдрели и  по-зрели, готови да си простят и да поемат заедно с малката кукла по житейския си път като щастливо семейство.

Скрит текст:
Flowers Hibiscus Ели, благодаря за оценката ти по повод  моите " красиви думи и мъдри постове".
Повярвай ми те се дължат на богат житейски опит, който се плаща много скъпо, както и на личните ми наблюдения. Ако започна да ги разказвам сигурно ще трябва да напиша голям  роман. Една такава случка беше как на мое близко дете /племенник / трябваше да обяснявам какво е да имаш майка ? Историята е жестока , детето и баща му бяха изоставени от майката и съпругата. Тя замина с новия си любим да живее в чужбина. Последва тежък развод, присъждане на детето на бащата. Момченцето ми заяви " Аз нямам майка. Защото моята ме биеше много. Майка е жена , която се грижи за детето си, а тя не го правеше, оставяше ме сам...".Детето се страхуваше дълго време да не би да я срещне и някъде пак да го бие. Да , момчето стана вече мъж и не се страхува от нея, даже ми сподели ,че не си спомня как изглежда.... А майката през годините не се интересуваше от детето си, забрави да си плаща и издръжката. Много дълго време съм се старала да запълня/ако това е възможно/ липсата на майка. И досега ме нарича леля-мама. Учили сме заедно, борили сме се заедно на изпити, състезания, споделял е много свои притеснения и мечти. Когато се разделиха детето беше много травмирано - успеха му се понижи , не можеше да разказва вече в 5 клас. Научих го - дълго и търпеливо. Той стана отличник , разказваше най-добре в класа му. После се изяви , посятото с любов знание даде богата реколта. За моя гордост стана първи на национален конкурс по литература. Вече е голям мъж - студент, с приятелка. Но травмите дали са заличени или остават като живи рани ....?
В настоящият сериал бих гледала всичко- и обиди, и пронизващи погледи, и неразбиране и ревност, но няма да понеса да гледам детско страдание и детски сълзи от  изоставено дете. Надявам се всичко това да  ни се спести и да гледаме по-скоро комични и забавни моменти, а не драма.

Flowers Hibiscus На днешното предизвикателство да посочим важен момент в живота на Керем.
.
Сигурно има много такива важни и специални моменти някои, от които са може би много лични и несподелени. Ще се опитам да посоча няколко такива момента , които мисля че са значими в биографията  за израстването му като личност, като професионалист , като признание и в чисто човешки аспект.

1. Един от тримата турски актьори, чиято восъчна фигура се намира в музея на Мадам Тюсо в Истанбул.
2. Живее в различни страни - Турция, Шотландия, Индонезия, ОАЕ, Малайзия, САЩ- гражданин на света.
3  Учи маркетинг и реклама в Емерсон колидж Бостън.
4. Учи актьорско майсторство при Каролин Пикман и Ерик Морис. Открит е за киното от спечелилият Оскар продуцент Роджър Корман.
5 През 2013г се връща в Турция и започва участие в сериали и филми:
- 2013г - " В очакване на слънцето"
-2014г- " Ако забравя прошепни ми"
- 2014- 2015г -" Въпрос на чест"
- 2017г- " Сърцето на града "/така е познат у нас/
-2018г- военния екшън" Живота си давам" , " Неживите" и " Великолепен тандем".
- 2019г- комедийната драма " Пеперуди"
- 2020г - през пролетта започва участие в сериала" Почукай на вратата ми".
6. Дългогодишна връзка /2015-2019г/ със Серенай Саръкая, с която се разделят през лятото на 2019г.
7. Негова настояща професионална и житейска  спътница е прекрасната Ханде Ерчел.

Flowers Hibiscus Тъй като вече доста коментари има , в които посочвате важен момент - връзката му с Ханде Ерчел ,аз ще посоча друг момент- дружбата му с Кенан Догулу.
БлагаВест сподели вече за поканата от Кенан за днес  по случай рожденния му ден към Керем и Ханде.
Кенан Догулу е роден на 31.05.1974 година т е. днес. Да му честитим рожденния ден и да му пожелаем много творческо вдъхновение !
Кой е той? Турски поп музикант, певец, композитор и продуцент. Като през 2007 г. е представил Турция на Евровизия в Хелзинки,където е класиран на 4 място. Женен е за Берен Саат от 2014 г.

Около 6 песни от нашия сериал са подготвени и записани в студиото на Кенан.Например  песента "Tencere Kapak" / Тенджера и капак /, на която Еда и Серкан танцуваха на фалшивия годеж в 3 епизод. Ето я с бг превод / но с Яман и Мира /..

https://www.vbox7.com/play:2e2aa2972f

Та по повод вечерята на двете известни двойки Керем Бюрсин и Ханде Ерчел с Кенан Догулу и Берен Саат много фенове си задават въпроса " Дали не са обсъждали нов проект, ново партньорство ?". 

Тук е момента на отбележа,че Керем и Кенан са близки приятели. Те са се сближили покрай участието и на двамата във филма " Unutursam Fisilda" /  "Ако забравя прошепни ми"/ през 2014 година. Той представлява драма/мюзикъл 1ч.58м. Във филмът Керем играе ролята на младеж, а музиката е написана от Кенан. Приятелството на двамата продължава през годините. Снимки с тях от преди години.

Според мен Керем е не само талантлив актьор, но има и специално отношение към музиката. Не напразно в сериала го видяхме с китарата на починалия му брат; свиренето на пиано, когато направи предложение на Еда...

Flowers Hibiscus На въпроса " Защо ЕдСер са толкова обичани ?". Ще отговоря кратко, защото доста неща споделих. Защото за мен това е различен сериал в жанр ромкомедия. Първите епизоди ме грабнаха и заковаха. А ГГ Еда и Серкан ме спечелиха и ги заобичах, заради магнетичното и харизматично излъчване, неоспоримата химия, и двамата красиви като физика, интересни, а не скучни диалози между тях, имаше доста забавни и комични ситуации, безспорния талант на Керем като актьор ,но и голямото израстване като актриса на Ханде. И особено нужните  в това пандемично време моменти  за разтоварване , за гледане на нещо , което те кара да се усмихваш, да мечтаеш и да вярваш в любовта!
Сюжетът ми допадна/ изключвам моментите на зацикляне/. А освен това с времето се преплетоха сериал с реал и стана още по-вълнуващо.

Flowers Hibiscus Гости , дано всичко е останало в миналото !

Момичета, прекрасен и успешен да е деня ви !:heart:
Аквамарин,  прекрасен пост си написала. Обхваща всичко, което може да сподели човек за Керем и Ханде. Благодаря ти за подробностите около житейският път на Керем. Няма как човек да не го заобича това момче. Радвам се и на това, че пътят му се пресече с този на Ханде. Двамата наистана са родени един за друг. Те са като песента "Тенджера и капак". Покрай него и Ханде успя да разкрие напълно своя скрит до този момент потенциал. Двамата се допълват и вървят нагоре в професионален аспект. Пожелавам им и в живота да са неразделни, да са щастливи и да доживеят до старини заедно.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 18:01 от БлагаВест

# 134

Бърборанка  това е с гугъл  някоя от нашите преводачки ако може да преведе за да се разбере по точно какво си говорят за да разберем и ни е

Общи условия

Активация на акаунт