В последно време бях много заета и професионално и лично и нямах възможност да се включвам в темата,но ви четох с голям интерес. Покрай абитуриента направо се качихме с таткото "горе на черешата ".
Във връзка с предизвикателството на 29.05 качвам и аз няколко снимки на Керем по повод рожденния му ден. Керем Бюрсин красивия, талантлив , харизматичен и различен актьор на турското кино. Нека ни достави много радост и наслада в настоящия сериал с неговата професионална и житейска спътница -прекрасната Ханде Ерчел!

Серкан и Еда ...

През първи сезон видяхме обърканите чувства на Серкан - коя да избере Селин или Еда; избра Еда и стана един влюбен мъж, коренно различен - мил, усмихнат, обичащ, но за кратко ; после амнезията - труден период за Еда , която се стараеше да му припомни за голямата им любов ; и накрая сезонът завърши с болестта на Серкан....
Какво очаквам да видя във втори сезон ?

От последният фраг виждаме , че има промяна и във визията на главните герои.Серкан - красив, с делови вид , пригладена коса, но излъчващ студенина, хлад, недостъпност, пронизващ поглед , с доза съмнение и любопитство.

" -Защо ли нещата трябва да се променят ? - прошепна Прасчо.
Магия , бързо да оздравява детенцето и да се успокоиш !

Напоследък ми харесват много букетите от божури! И още Керем ви нося: 

Препоръчани теми