Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 713
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Ново видео 💙

# 331
Моля, запознайте се, аз не я познавах, вие може би знаете за нея!
Инфлуенсър Майа! Kiss
https://youtu.be/Pk6is32iQVE

# 332
  • София
Прегръдката! Човек не може да живее без прегръдката. Тя казва всичко без много думи.

Има различни видове прегръдки.
Някои докосват кожата,
други обгръщат душата.
Въпрос на потребност.

Джон Грийн

Прегръдката е невероятно нещо. Това е просто идеалният начин да покажем любовта, която чувстваме, но не можем да намерим думите, които да кажем.
Джони Рей Райдър

# 333
  • Пришълец
Моля, запознайте се, аз не я познавах, вие може би знаете за нея!
Инфлуенсър Майа! Kiss
https://youtu.be/Pk6is32iQVE
Наистина е много сладка Heart Eyes

# 334
Няма стигане

И малко встрани от темата. Днес обявиха финал на Войници и Марашлъ. Изненадана съм за втория, понеже съм останала с впечатлението, че е харесван. Даже се чудех, дали да не си пусна 1-2 епизода.

# 335
Ханде в ролята си на Еда, сезон 2.

Този последният гиф просто ме довършва наистина. Очи пълни със сълзи от мъка, безизходица, безнадеждност...

# 336
Днес, 02.06.2021 е ден 5-ти от Туитър предизвикателството по случай рождения ден на Керем - неговите действия на солидарност.

Няма да се връщам в миналото, защото днес отново Керем Бюрсин ни показа своите действия за подкрепа в случая - на Езги Мола, срещу която несправедливо е заведено дело за обида.

https://www.gecce.com/haber-ezgi-molaya-destek-yagdi-yalniz-degilsin-ezgi-mola

В статията със заглавие "Подкрепа се изсипа за Езги Мола: „Не си сама, Езги Мола“" се разказва за
"Ипек Ер, която се самоубива в Батман миналата година. Тя пише в писмото, което е оставила, че Муса Орхан я е нападнал сексуално. Заведено дело за обида на Езги Мола, която реагира на инцидента. Адвокатът на Муса Орхан каза: „Трябваше да подадем жалба, защото Езги Мола се въздържа да публикува извинително съобщение.“ Съобщения за подкрепа, изсипани за Езги Мола в социалните мрежи: „Не си сама, Езги Мола“.

Заведено дело срещу актрисата Езги Мола за обида на специалист сержант Муса Орхан, който беше обвинен в сексуално насилие над Ипек Ер в Батман миналата година и довеждането й до самоубийство. Мола, която ще бъде съдена в 31-ви наказателен съд в Анкара, бе помолена да бъде затворена за срок до 2 години и 4 месеца.

След заведеното дело срещу Езги Мола за уж обида срещу Муса Орхан, бе поискана присъда в затвора до 2 години и 4 месеца, а хаштагът "#YalnizDeğilsinEzgiMola" излезе на първо място в дневния ред на Турция в Twitter."

Керем Бюрсин подкрепи в Туитър също Езги Мола със следното съобщение:

@KeremBursin
Nasıl böyle bir saçmalık olabilir diye sorgularken maalesef ki güzel ülkemde bu tarz şeyleri sorgulamak artık tuhaf hale geldi ... canım
@ezgimola
yalnız değilsin! # YalnızDeğilsinEzgiMola
Translated from Turkish by
While I was questioning how such nonsense could be, unfortunately it has become strange to question such things in my beautiful country...
@ezgimola
 You're not alone!#YalnızDeğilsinEzgiMola

19:09 · 2 юни 2021 г. · Twitter за iPhone

Докато се питах как могат да съществуват подобни глупости, за съжаление стана странно да се питам такива неща в моята красива страна ...
@ezgimola
Не си сама! # YalnızDeğilsinEzgiMola

https://twitter.com/KeremBursin/status/1400122304093433856

Винаги справедлив, съпричастен, изказващ позицията си на мислещ човек -  Керем Бюрсин. Уважавам го безкрайно много за това!

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 11:20 от Mira07

# 337
  • София
Пожелавам ви приказна нощ, момичета! Nature Stars

P. S. Налбантова да се чувства специално поздравена. Wink Kiss

# 338
Всъщност, за днешното предизвикателство щях да пиша за Керем, че подкрепя много активно дейността на УНИЦЕФ, както и редица други общественополезни организации свързани с правата на жените, околната среда и спорта.

Много ми харесва тази мисъл на ливанския поет Халил Джубран - "Когато ръката на мъжа докосне ръката на жената, и двамата докосват сърцето на вечността."

# 339
Налбантова, слънчице, каква телепатия. Точно това и аз си мислех.  Каква ли ще бъде изненадата на Ханде за рожденият ден на Керем? Това ще бъде първият му рожден ден, който ще празнуват заедно с Ханде.

А иначе, ето как изглеждаш, когато си успял да намериш истинската любов ..

Присъединявам се към вас. Мислех си го тези дни, с какво ли ще го изненада. Ние едва ли ще разберем де. Satisfied
Попаднах на снимки на Керем от преди една година на рождения му ден. Изглеждаше някак унил, меланхоличен, може би и заради факта, че е сам в личен план и не е виждал семейството си. Самата му физиономия го издава. Но тази година ще е различно. Ние си коментираме как Ханде грее и разцъфна, но това в пълна сила важи и за него. Relaxed
Поствам видео от миналия 4-ти юни.

Слънце, откъде джанъм го изкопа това прекрасно видео? Уникално попадение. Толкова точно показва настроението на Керем. Наистина от него лъха една апатия. Няма го това приповдигнато настроение, което обикновено има човек на рождения си ден. Тръгна си сам, навявя ми тъга, когато го гледам. Сигурна съм, че този път Керем ще сияе. Няма човек, който да не търси сродната си душа, любовта. Който да не иска в такъв ден да е с любимият си човек.
Любовта дава крилаааа Heart
И Керем , и Ханде цъфтят .В момента са на звездите Grinning

# 340
  • Пришълец
Керем е толкова различен спрямо миналата година по това време.

Биге участвала в предаването на Ибрахим Селим и поставена пред избор Ханде или Керем предпочела Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 341
Керем е толкова различен спрямо миналата година по това време.

Биге участвала в предаването на Ибрахим Селим и поставена пред избор Ханде или Керем предпочела Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

Марги, Sparkling Heart а твърдят, че нямало женска солидарност! Ханде и Биге се познават и са приятелки преди нашата приказка, мисля. Ханде снима фотосесия и реклама с Арас Булут преди няколко години за лятната колекция на DeFacto.

# 342
  • София
Какви прекрасни приятелства само създате този наистина толкова необикновен сериал. Радвам се искрено на дружбата между Ханде и Биге. Биге също е била гост на предаването, на което беше и Ханде. На въпроса, кого би избрала между Керем Бюрсин и Ханде Ерчел тя категорично заяви, че ще предпочете Ханде.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1400170402245189634

А пред дилемата да избира между Том Харди и Ханде Ерчел, отново си избра Ханде.

Един фен в Туитър много точно е написал: "Това е погледът на жена, която не спира да го обича."

# 343
Пак ще повторя ,че наистина има напредък в играта си Ханде , даже много , красивите и очи наистина изразяват мъка , но може по добре
,  определено трябва да продължи с обучението си , Керем все още много я засенчва с играта си .Това ,да можеш ,както се казва да играеш с очите и изражението на лицето ,въобще не е лесно и трябват уроци по актьорско майсторство . Е , на някой им е от Бога , но останалите трябва да се обучават .И когато пиша това , се сещам за Къванч Татлъту .Гледала съм го в Перла навремето .Само красива външност и играеше като дърво , но постепенно се подобряваше играта му  .После вече знаем какъв класен актьор стана .Но много години се обучаваше и не се притесняваше да го споделя . Така ,че желая успех в училище 🏫 на Хандемий Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
https://www.youtube.com/watch?v=Ojz4DPC3t_I
Езги Мола интервюира Керем, ако си спомняте видеото

Общи условия

Активация на акаунт