Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 697
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Плевен / София
Както беше писал един фен в Туитър, това е “фенската мощ на сериала”:

Наистина си върнахме позициите от миналото лято. Не че ме интересуват рейтингите вече и са от значение за нас, но искам да са прилични - ей така, от спортна злоба и за чест и слава. Wink
Да...да приключим достойно ...Стига съм чела, че по голяма "боза" от този сериал не е имало...А други достойни приключвали рано...рано....

# 406
  • Пришълец
И на мен така, ще ми се рейтинга все пак да е приличен. Но, наистина ми е интересно как така ни търпят още при тези ниски стойности... Връзкари Joy

# 407
Влизам в темата и гледам - красота! Да се чуди човек къде по-напред да гледа! То са хубави жени, мъже, торти!

Али, Sparkling Heart много благодаря за превода на клипчето, което донесе Налбантова! Sparkling Heart

Бро, Sparkling Heart подреждам се на опашката да чакаме какво ще подари и как ще честити Ханде на Керем!
Чудя се от кой беше розовия скейтборд, с който Дилара искаше да направи едно кръгче? Представям си как му се е радвал Керем!

Имам добро предчувствие за рейтингите! Дано сме първи, както миналото лято! В Италия имаме по-добър рейтинг от "Мистър Грешен", въпреки присъствието на Джан Яман там.

Много ми хареса, че Ханде и Гамзе Ерчел се присъединиха в защита на Езги Мола! Браво на прекрасните момичета!

Гости, Sparkling Heart да се чуди човек как в това напрегнато и пълно със стрес ежедневие на някои хора им се гледа драма. Решили са да се вкарат в тотална депресия, явно. Харесвам си така наречените "летни бози" и си ги предпочитам пред пълните с убийства, насилие и ужаси "стойностни" драми.

# 408
  • София
Любимата сестричка на Керем, Мелис поздравява съпруга си по случай рождения му ден. И там тече купон. И то какъв...

https://www.instagram.com/stories/melisbursin/2588094574541203451/

# 409
  • София
Гости,
на големите дизи разбирачи и ценители на “качествени” турски сериали можеш да им предадеш много поздрави от Бърборанка с най-искрени пожелания да продължават да си гледат техните НЕбози, а на нас да оставят бозата. Wink

Марги,
“търпят” ни, защото имаме международен успех, интересът към сериала е голям и сме с добри продажби в чужбина. Ханкер и Едсер омагьосаха хората по света. Отдавна не се е случвало подобно нещо. Simple Smile

Още нещо - имам претенции да разбирам от кино, режисура, актьорско майсторство и т.н. Затова съзнавам и не мога да отрека пропуските в продукцията на нашия сериал. Но “Почукай на вратата ми” е много повече от това. И честно да ви кажа, съжалявам всеки зрител, който не е усетил магията на нашия сериал. Защото е изгубил много. Върнаха ми вярата в доброто, красивото и в любовта тези хора. Удоволствие за мен е да ги гледам. Наистина! Наслаждавам им се. Това е. Но... за всеки влак си има пътници. Simple Smile

Това и аз не разбирам... Съгласна съм на сто про с теб. Освен това, ако ще гледам драма, поне да е качествена драма. Например - гледайте “Мер от Ийстаун”, “Малките големи лъжи” или “Гениалната ми приятелка”. Защото ще ме извинявате (тези от вас, които харесвате и гледате турски драми), но точно те са бози. Едно и също всеки път. Тръшкане, гримаси, клишета. Като латино сериалите едно време. Wink
Гости, Sparkling Heart да се чуди човек как в това напрегнато и пълно със стрес ежедневие на някои хора им се гледа драма. Решили са да се вкарат в тотална депресия, явно. Харесвам си така наречените летни бози и си ги предпочитам пред пълните с убийства, насилие и ужаси драми.

# 410
  • Плевен / София
Скрит текст:
Влизам в темата и гледам - красота! Да се чуди човек къде по-напред да гледа! То са хубави жени, мъже, торти!

Али, Sparkling Heart много благодаря за превода на клипчето, което донесе Налбантова! Sparkling Heart

Бро, Sparkling Heart подреждам се на опашката да чакаме какво ще подари и как ще честити Ханде на Керем!
Чудя се от кой беше розовия скейтборд, с който Дилара искаше да направи едно кръгче? Представям си как му се е радвал Керем!

Имам добро предчувствие за рейтингите! Дано сме първи, както миналото лято! В Италия имаме по-добър рейтинг от "Мистър Грешен", въпреки присъствието на Джан Яман там.

Много ми хареса, че Ханде и Гамзе Ерчел се присъединиха в защита на Езги Мола! Браво на прекрасните момичета!

Гости, Sparkling Heart да се чуди човек как в това напрегнато и пълно със стрес ежедневие на някои хора им се гледа драма. Решили са да се вкарат в тотална депресия, явно. Харесвам си така наречените "летни бози" и си ги предпочитам пред пълните с убийства, насилие и ужаси "стойностни" драми.
Аз например с удоволствие гледах ДЕК, ПВС също....но покрай тях с наслада гледам и нашия летен сериал. За протоколът да отбележа, че  обичам бозата със сладолед...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 411
Честит Рожден ден на малкият сладур. Пожелавам му да е много здрав, щастлив и безгрижен. Relaxed

И за да не се повтарям, споделям тази снимка от рекламата на BMW.
Най-чаровната усмивка. Simple Smile

# 412
Мики , честит рожден ден на малкия юнак ! Да бъде здрав и благословен! Щастливо и безгрижно детство с много весели и забавни игри   ☺❤🎈🎉🌟🎂

Ели, /  със закъснение / честит рожден ден на твоето Голямо момче ! Да бъде здрав, успешен, с късмет  и дълги години да се радвате на щастлив съвместен живот, изпълнен с  много любов и хармония !☺❤🎈

Али , благодаря за превода на клипчето !

Flowers Hibiscus Действително градуса на емоциите и настроението вече е завладяло фендома по случай рождения ден на Керем Бюрсин. Започнаха поздравленията ,пожеланията. По-горе беше отбелязано , че РД в чужбина започва 1-2 дни преди датата. Сигурно празнуват по 3 дни  ☺ . Няма  да се учудя , ако утре няма да може да се влиза в профила  на Керем в социалните медии...Затова може би феновете и бързат.А каква изненада ще му е приготвила Ханде за РД - надявам се да разберем../ или поне една част, други  неща са твърде лични/  ...Мисля си,че ще е нещо много оригинално, те са творчески личности с доста нестандартно мислене.

Flowers Hibiscus По повод последния фраг..
Много интересни паралели имаше в темата за различните видове прегръдки - страстната, непринудената, жизнерадостната, изпълнената с обич...А прегръдката от последния фраг е  коренно различна. Сякаш с нея си казваха един на друг :" Обичам те, липсваш ми. Но ме боли много..."

" С: -Наистина си ти.
  Е: - Ти си. "
Може би  и двамата са си мислили,представяли , сънували  много пъти как се срещат , как  се поглеждат. Може би има много неказани и неизживяни неща между тях.
Много време е изтекло цели 5 дълги години. Предполагам и доста неща се са случили. Факт е , че Еда е майка на момиченце, но тя  крие детето...Серкан не знае , че е станал баща и не подозира за съществуването на малката...
Фрагът завършва с вечеря на Еда и Серкан.

Като Серкан казва" - Да опитаме отново !".
В турската преса прочетох, че Еда щяла да отговори с "Не " и да стане от масата. Не знам доколко това може да е вярно. Но ако предположим, че се случва така ,  според мен Серкан няма да се спре , защото той е убеден ,че " Еда нещо крие от мен. Трябва да разбера какво е то ".  И може би оттук ще започне бавно и постепенно да се разплита истината... Енгин го съветва  да и каже каквото има и после довиждане. Според мен едва ли Серкан ще го послуша , защото той вече е провокиран и няма търпение да разбере какво крие Еда, всичко това ще го гложди,разяжда и няма да му дава мира....Ще мисли, премисля, колебае, търси, съмнява, преценява,разпитва , ще налучква верния път...
А и неминуемо ще се стигне да разкритието , че малката принцеса е негова дъщеря. Представям си колко шокиран би бил Серкан...
А кукличката предполагам ще го плени и изцяло обезоръжи. Ще му преинсталира настройките на Робота...И надявам се да видим отново един нов и различен Серкан - грижовен баща и любящ съпруг.

Flowers HibiscusЛюбима снимка на Керем, едва ли може да се сподели само една. ..

В очакване на РД на нашия любимец и нетърпението да видим как ще го отпразнува, как ще му честити Ханде, екипа, колеги, приятели, фенове, подаръци, изненади....

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 05:38 от akvamarin007

# 413
  • София
Аз нямам нищо против турските драми. Просто не ги гледам. Wink Много харесвам следния лаф: “Всеки си има вкус. Казало кучето и си облизало дупето.” В крайна сметка гледаш това, което ти харесва. Само че ме дразни, че обиждат нашия сериал и се правят на големи разбирачи. Защото аз не съм тръгнала да наричам техните драми “бози”. А за мен са точно това. Колкото пъти съм се опитвала да гледам турски драматичен сериал, защото съм се надявала да е по-различен, да е класен и т.н., са ме отказвали. Защото от един момент нататък стават еднакви и не ми се гледат евтини драми. За да гледам един драматичен и тежък сериал, трябва наистина да ми е интересен и да е качествен. Обаче не съм тръгнала да обиждам турските драми. Никога не съм си позволявала да слагам етикети и да давам акъл на хората какво да гледат. Всъщност за първи път ми се случва да влизам в полемика на тази тема и то, защото съм предизвикана. Имам си мнение, но си го пазя за себе си и го споделям само, ако ме попитат. В случая предпочитам да си кажа, защото ми писна да мълча, докато обиждат нашия сериал. “Каквото повикало, такова се обадило.”, ‘дет се вика. Wink

Бърза редакция - като казвам “полемика”, не споря с някоя от вас. Ние тук сме на един акъл. Grinning По-скоро водя задочен спор с хейтърите на нашия сериал. Защото да тръгна да пиша в другите теми, където ни обиждат - няма шанс. Нито имам време за губене, нито искам да убеждавам някого в нещо, нито виждам смисъл в това. Simple Smile

И още нещо - някой ще ме светне ли какво става с Езги Мола, че явно съм пропуснала...

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 22:32 от Бърборанка с розови очила

# 414
Марги, любимата ми снимка на Керем е тази, където е с Ханде, тя е супер къдрава, виждат й се зъбите, двете трапчинки и имат морски тен. На пръста й има халка, на неговия също и ги снима дъщеря им. Не Мая, а истинската... 😏
Сериозно сега - нямам, признавам, аз съм фенка на кандидат-съпругата му. Дори нямам една любима нейна снимка. Не мога да се огранича с една, но тези, на които е къдрава, са с предимство 😆

# 415
  • София
Бърборанка, аз пък попаднах на едни коментари за Ханде. Как изглеждала доста превзета и лигава. Не била толкова красива. Точно пък Ханде превзета и лигава. Тя е едно от най-земните и естествени момичета в турското кино. Както беше казал Керем "Его нулево". Има една народна приказка "Гроздето е кисело". Когато се виждаш, че си едно голямо "нищо", започваш да завиждаш на успелите и красивите.
Друга пък коментираше, че Еда била заченала непорочно, защото до този момент с нищо не ни подсказали, че двамата са имали интимни отношения. Как така сега се е появило това дете.  
И все едни такива смешки. Което ми подсказва, че много хора не са гледали всички серии, а са прескачали. А може би дори и да са спрели да гледат сериала. Но иначе коментират много убедително. Аз им препоръчах да си преговорят сериите, за да няма пропуски, защото се излагат.
Добре, че тези са единици. Нали виждаме, какво се случва в тренда в световен мащаб. Милиони са тези, които харесват сериала и артистите.

# 416
  • Пришълец
Тц, тц, тц... Хванах се, Налбантова. А тя била незаснета все още Satisfied

Бро, по същия начин и аз - имам мнение, но гледам да го запазя за себе си. Поне се стремя към това, макар невинаги да ми се получава Joy
При обсъждането на сериали забелязала съм едни от най-често използваните думи са химия, клише и боза Joy И трите всеки ги възприема по различен начин, води се от собствен вкус и усещания. Малко ми е странно и нелогично като почнат да заливат с кал нещо/някой, който им е безинтересен. Подминавам подобни коментари, не виждам смисъл да отделям от времето си за нечие неоснователно мрънкане. Ако имаш наблюдения върху даден сериал и мнението ти е добре аргументирано, пък било то и негативно - добре, но да слагаш етикети ей така колкото да предизвикаш феновете и да влизаш в спор с тях - ми намирам го за ненужно. Joy
Обичам драмите, но да, турските са като някогашните латино сериали - ако не влязат всички герои по веднъж в болница, главния в затвора, а любимата му отвлечена - нещо му куца на това дизи Satisfied

# 417
  • София
Аз нямам нищо против турските драми. Просто не ги гледам. Wink Много харесвам следния лаф: “Всеки си има вкус. Казало кучето и си облизало дупето.” В крайна сметка гледаш това, което ти харесва. Само че ме дразни, че обиждат нашия сериал и се правят на големи разбирачи. Защото аз не съм тръгнала да наричам техните драми “бози”. А за мен са точно това. Колкото пъти съм се опитвала да гледам турски драматичен сериал, защото съм се надявала да е по-различен, да е класен и т.н., са ме отказвали. Защото от един момент нататък стават еднакви и не ми се гледат евтини драми. За да гледам един драматичен и тежък сериал, трябва наистина да ми е интересен и да е качествен. Обаче не съм тръгнала да обиждам турските драми. Никога не съм си позволявала да слагам етикети и да давам акъл на хората какво да гледат. Всъщност за първи път ми се случва да влизам в полемика на тази тема и то, защото съм предизвикана. Имам си мнение, но си го пазя за себе си и го споделям само, ако ме попитат. В случая предпочитам да си кажа, защото ми писна да мълча, докато обиждат нашия сериал. “Каквото повикало, такова се обадило.”, ‘дет се вика. Wink

Бърза редакция - като казвам “полемика”, не споря с някоя от вас. Ние тук сме на един акъл. Grinning По-скоро водя задочен спор с хейтърите на нашия сериал. Защото да тръгна да пиша в другите теми, където ни обиждат - няма шанс. Нито имам време за губене, нито искам да убеждавам някого в нещо, нито виждам смисъл в това. Simple Smile

И още нещо - някой ще ме светне ли какво става с Езги Мола, че явно съм пропуснала...

В отговор на Бро за Езги Мола - в социалните мрежи върви акция в подкрепа на актрисата, която е обвинена за „обида“ на войник от турската армия и я грози престой в затвор. Съдебно дело е заведено срещу актрисата Езги Мола, защото тя е „обидила“ сержанта специалист Муса О., който всъщност е обвинен в сексуално насилие над Ипек Ер, което сексуално насилие е довело до нейното самоубийство. Тези действия се развиват през август 2020 год., когато два дни след самоубийството на Ипек Ер, Езги Мола пише остър коментар срещу насилника. Именно заради неглижирането от страна на турския съд на престъплението извършено от сержант Муса О., довел до самоубийството на неговата жертва, процеса срещу Езги Мола за нанесена  „обида“ към въпросния войник предизвиква огромен интерес в социалните мрежи.

Аз съм с вас прекрасни фенки на сериала ни, чета ви когато намеря свободно време и не съм капнала от умора, надявам се да успея да отделям повече време когато започне отново излъчването на любимия ни сериал. Благодаря на всички вас, които творите, за да бъде темата все така интересна, вълнуваща и пристрастяваща, какъвто е и сериала ни.

Хубава вечер, чаровни момичета. Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 23:21 от nrgmama

# 418
  • Кърджали
Хм и освен към Езги Могла днес адвокатът на.онова същество е повдигнал обвинения за обида и към други 16 извесни личности, които са писали в.подкрепа на Езги Мола и срешу онзи. Обидил се бил завалията че го наричали изнасилвач и незсрамник, при все че как другоаче да го наречеш.

За. Сериалите... Аз по принцип си харесвах повече драмите, но ми станаха много еднотипни и бях спряла да ги гледам. То един като изгшедаш и знаеш какво се разказва в другите 10. Затова в последните госини се заглеждам само в нещо, което е по-различно (ако по някое време не го вкарат в масовката).
Последно за Невинност мрънках че го спират, макар че пределно ми беше ясно че е предвиден да е един сезон. Но пък Асланту вече хвърли въдицата (ще. възрпдява първата ми дизи любов), та ще си чакам.

Сега нещо ромкомите излезнаха на мода, но и при тях взема да става прекалено еднотипно

Щемвидим, за това лято освен нашият, съм си набекязала още един- два сериала (максимум три). Но освен нашият не знам ще следя ли някой в реално време. Все пак лято е...

# 419
Алекс, ако някой ще се излъчва в сряда - забравяш го 😆 Ще ти пращам всяка седмица шоколад, ако се налага, но нали знаеш какво казвах хората, когато се цепиш от колектива 🥴

Общи условия

Активация на акаунт