Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 641
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Пришълец
Танита, правилно отбелязваш, че аз съм от хората тук, които до последно не бяха убедени любов ли е това между Ханде и Керем. Виждах, усещах, но докато не дойде потвърждението от Малдивите не повярвах. Такъв човек съм аз, предубеден Satisfied И по-добре така отколкото да се навивам напразно и да остана с излъгани очаквания. Не само в случая, а по принцип. Радвам им се и се надявам щастието им да е вечно.

Керем Бюрсин явно по едно нещо прилича на Серкан със сигурност - как бяха онези думи "като те има теб си само ти". Ето такова усещане ми създава като ги видя с Ханде. Някога беше същото и със СС. Не я харесвам нея, но от това, което съм срещала из нета, хармонична двойка ми изглеждаха. И определено също си подхождаха, но явно не им е било писано да продължат заедно...

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 15:05 от Маргарита Н.

# 586
  • София
Перфектна! Наслада за очите и душата. Аз съм жена и не мога да сваля очи от лицето й, не знам как издържат мъжете!

# 587
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Доколкото разбрах от кореспонденцията между феновете и MF Yapim, утре ще можем да се насладим на снимки и краткото описание на предстоящата серия:

https://www.instagram.com/stories/sencalkapimi.ru/2589994971597079813/

midnight__sun, Sparkling Heart впечатли ме текста на поста в Инстаграм, който публикува:

https://www.instagram.com/p/CPxgNpNrGI8/

Превод от турски с щедрата помощ на чичко Гуги:
"Забавно е да работите, невероятно хармонично, сладко ... @vogueturkiye В летния брой докоснахме холивудския глем от 70-те с Hande Erçel. Интервюто е толкова красиво, колкото и снимките, късмет на всички, радвам се, че ви има Hande!
Снимки@emredogru
Коса @nurisekerci
Грим @alirizaozdemir
асистент за стайлинг @aydinsiila

Болднах текста за 70-те години на миналия век, защото първата асоциация, когато видях снимките на Ханде беше със знаменитите актриси от това време. Свършили са перфектна работа! Чакам с нетърпение озета, снимките, първата серия от втори сезон и интервюто на Ханде! Няма ли да дойде най-сетне сряда?!?

Хубав неделен ден, мили момичета! Sparkling Heart

# 588
  • Пришълец

Почти е време да се срещнем с Кираз Flowers Cherries

# 589
  • София
Слънцето и луната...

Пита се в задачата, на къде е насочен коварният погледът на Керем?   

# 590
SCK NEWS
@SenCalKapimiOFC
Yasemin said that Kerem’s birthday surprise party was organized by Hande and she was the one who invited them and that they’re both very happy together and she loves them!

Ясемин каза, че партито изненада за рождения ден на Керем е организирано от Ханде. Тя е тази, която ги е
поканила и каза, че двамата са много щастливи заедно и ги обича!

https://twitter.com/itsahar_/status/1401540382085812224

# 591
Блага вест, според мен не го задавай този въпрос "Как издържат мъжете?" Ами не издържат,
                         Керем и той горкия не можа да издържи повече от 3 месеца, то не си е за издържане.

# 592
Gift Heart

Wink

Семейство Болат Revolving Hearts

# 593
  • София
Блага вест, според мен не го задавай този въпрос "Как издържат мъжете?" Ами не издържат,
                         Керем и той горкия не можа да издържи повече от 3 месеца, то не си е за издържане.
Танита, зададох този въпрос, защото в главата ми изплува един субект на име Мурат Далкълъч. Не мога да си обясня този мъж, как замени Ханде с друга. За нея точат лиги милиони от цял свят, а той "красавеца" реши, че тя му е в кърпа вързана  и тръгна да си развява байрака с други жени. Чак когато осъзна, че вече не е негова се впусна  да си я връща. Добре, че се появи Керем, защото Ханде щеше да си кара по инерция с него. То съдбата си знае работата.

# 594
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Благодаря ви за всичко споделено....
В бързият преговор стигнахме до финала на първи сезон на сериала ни...Серкан реши да наваксва всичко пропуснато до момента.....финалът ни остави на пауза....Ще каже ли на Еда, че е болен....Ще видим в сряда на 9 юни....

# 595
  • Пришълец
Според мен пръстена-цвете на Еда си е магнолия, но чета в Туитър някои са на различно мнение и много интересно са ги навързали нещата.

"Името на дъщеря им също е свързано със самото начало на сериала. Кираз - в превод череша, а пръстенът, който Еда носеше, всъщност е черешов цвят.

А от друга страна, детето може да символизира новото начало, плод на любовта."

Гости, хубав завършек на бързия преговор. Heart Eyes

# 596
Нашите с поредни отличия Wink - "Ханде и Керем са най-харесваните актриса и актьор - 2020-2021 г."
 Geçtiğimiz sezonun en beğenilen kadın ve erkek oyuncusu belli oldu
С Гугъл: "Обявени са най-възхищаваните играчи от миналия сезон"

*3 turda, 15 binin üzerinde oy verilen turnuvanın sonunda en beğenilen kadın oyuncu #HandeErçel oldu
В края на турнира, който получи над 15 хиляди гласа в 3 кръга, най-възхищаваната жена играч беше # HandeErçel.
*3 turda, 19 bine yakın oy verilen turnuvanın sonunda en beğenilen erkek oyuncu #KeremBürsin oldu
В края на турнира, получил близо 19 хиляди гласа в 3 кръга, най-възхищаваният мъжки играч беше # KeremBürsin
Sunglasses от италианките:

Малко непотвърдени клюки
-Еда ще има презентация на проекта и Серкан ще я поздрави
-Еда и Бурак (нов герой) ще говорят за Серкан, той ще ги вижда отдалеч и ще мисли, че има нещо между тях -В
сезон 2 ще видим и сцена със сладолед.
-Еда и Серкан ще отидат на кафе, след това ще говори с Пъръл, а след това Серкан ще има сцена сам под
звездите.
-На бизнес среща може да се случи нещо, което да накара Серкан да отиде при Еда

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 20:07 от mi_si

# 597
  • София
Момичета,
пълна излагация за мен - не съм се разписвала от няколко дни. Идвам да поправя това. Grinning

Първо, честито на Ханде и Керем за наградите! За Ханде се знае, че е всеобща любимка, напук на всички клюки по нейн адрес. Но за Керем съм изненадана, честно казано. Приятно изненадана. Тези 19 хил. гласа показват, че турците все пак са оценили този талантлив актьор и прекрасен човек. По-добре късно… Wink

Малко остана до новия епизод, затова няма нито да гадая какво ще се случи, нито да си създавам някакви очаквания. Скоро ще разберем. Много се радвам, че нашите отново ще са на екран. Heart Eyes (Отсега се хващам на бас, че братовчедката и асистентът на Еда ще се гаджосат. Мисля си, че е време и на Мело да намерят любим. Защо да не е този Бурак? Стига толкова приятели около Еда, влюбени в нея. Wink)

Относно фотосесията на Ханде, мога само суперлативи да изкажа - мютиш, харика, бомба гиби… Тази жена е просто красавицата на красавиците! Толкова естествено красива, олицетворение на божественото. Най-хубавото е, че е показала, че е красива не само отвън, а и отвътре. Керем е голям щастливец наистина, но и Ханде не остава по-назад. Толкова ерудиран, възпитан, добросърдечен и харизматичен мъж няма да намери. Сигурна съм, че и двамата знаят, че птичето им е кацнало на рамото. Добре че се намериха! Heart

Стига толкова от мен. Приятна вечер! Nature Stars

# 598
  • София
Вече е време да се настройваме за началото на втори сезон. Ей къде е сряда.
Постера за 2-ри сезон

Ново от сета...

# 599
Башак и Анил на снимачната площадка днес и вероятно Ханде и Керем отзад Wink

Общи условия

Активация на акаунт