операция на дискова херния!

• 233 361
  • 604
  •   1
Отговори
# 210
Хора ако искате ми вярвийте аз ви казвам колко струва точно 198лв. такъв ми казаха да си взема някаква Френска марка беше,но съм доволен.

# 211
Хора ако искате ми вярвийте аз ви казвам колко струва точно 198лв. такъв ми казаха да си взема някаква Френска марка беше,но съм доволен.

Да не е THUASNE, моя беше само, че 153лв. Засега съм доволна.

# 212
# 213
  • Burgas, Bulgaria
ами аз в момента не мога да си позволя 150-200лв  Embarassed

# 214
По-добре си ги набави ще ти е по-комфортно с колан.

# 215
Dimeca, в какво се изразява ефектът на колана? Примерно с колана от 50 лв съпругът ми пак си върви с болки, но като спре да си почине, няма нужда да се облегне на стена или да седне, за да се почувства по-добре. Надявахме се с колан поне да може да се разхожда спокойно, но не стана. При тебе, как е?

# 216
  • Burgas, Bulgaria
aма колана неможе да ти вземе болката а до колкоо знам цели кръста да е стегнат та в този смисъл незнам каква 6те е разликата 50-200лв.

# 217
Аз ви казвам,че ми направиха операция и такъв ми изписаха и с колана се чувствам по-добре.

# 218
Имах такъв колан, правен по поръчка още преди 10 години (в смисъл толкова скъп и марков). Луди пари бяха тогава. В действителност коланите, които вършат работа наистина са на такива цени. Зависи естествено кой до каква степен се нуждае от него! Работата му не е само "да стяга". Подпомага стойката, правилния седеж и т.н ... работи за 200 лв Simple Smile Той е по-висок от широко разпространените, обхваща под опашката-над всички лумбални прешлени(моя стигаше почти до плешките, ама май се бяха отпуснали в материала ... ), много по-твърд и има допълнителни ламели вплетени в ластика. Абе красота, само дето се оказа, че аз не понасям колан  Laughing Невроложката ми каза, че явно коренчетата на нервите са по-на плитко  newsm78 и затова като сложа колан болката се увеличава двойно и не се търпи.
dimeca, щом са ти го изписали, много правилно си постъпил като си го купил! Освен това ще го ползваш много години! Достатъчно здрави и качествени са. Моя за 5 год почти не се беше разтегнал, а баща ми го носеше почти постоянно, че и той е в отбора, а аз както споменах не мога да нося колан. Слагах няколко пъти уж да свикна, но не се получи! В действителност това е медицински колан, а не зашит двоен ластик! Каква беше хернията? Как се чувстваш след операцията?
Все съм седнала да пиша, да ви попитам: Правили ли са ви изследване на нервите? Както разбрах съкращението е ЕМГ? Уредила съм се с 1 или 2 увредени нерва и ще ме пращат да ги изследват до каква степен са увредени. Та какво е това ЕМГ? Чака ли се след това за резултата или веднага след изследването се знаят? И какво изобщо ти правят?

# 219
Булка Марулка,колана наистина е ефективен и няма нищо общо с коланите от 40-50лв. А що се отнася за това ЕМГ нямам представа не са ми правили такива изследвания само ЯМР.Що се отнася за след операцията се чувствам добре във Вторник(18.03.08г)ме оперираха и в Четвътък(20.03.08г) започнах да ходя малко по-малко и на следващия ден Петък ме изписаха.Хернията беше двустсанна на Л4-Л5 и Л5-С1.Препоръчвам на всеки оперативното лечение съдейки по това как се чувствам сега.Около 3 месеца спах само по гръб ако може да се каже спане а сега немога да ви опиша какъв кеф е следтолкова време да спиш наляво и на дясно.

# 220
  • Burgas, Bulgaria
   Булке марулке-аз имам правено -да веднага дори по време на изследването ти казват имали засегнат нерв до какжа степен в зависимост колко е модерен апарата и резултатите са пове4е -пускат ток медицински по нервите и така но не се пла6и неприятно е но не и белезнено проверява се проводимостта на нервите и в зависимост от резултата може или на скенер или на ЯМР да те пратят.

понеже от 14г. ме мъ4ат май вси4ки възможни изследвания са ми правени  Confused 

# 221
Здравейте,някои има ли представа къде в България правят операция на дискова херния по БЕЗКРЪВЕН МЕТОД

# 222
Здравейте,някои има ли представа къде в България правят операция на дискова херния по БЕЗКРЪВЕН МЕТОД

Знам само в Германия, но цените са безумни, писала съм по-напред в темата. В България едва ли правят.

# 223

Знам само в Германия, но цените са безумни, писала съм по-напред в темата. В България едва ли правят.
Какви са тези безкръвни операции? Извинявам се, но нямам време да изчета цялата тема. Може ли да ми кажете на коя страница си писала. Колко струват и по-добри ли са?
На майка ми днес й правиха ЯМР в ВМА и са казали, че спешно трябва да си направи операция, защото има нова херния и може да се прекъсне гръбначния стълб. Направо сме в шок. Не знаем към кой лекар да се насочим. По късно ще прегледам темата, но моля ви ако има някой, който си еправил операция, да ми пише или на лични , или тук  Sad

# 224
Виви, само съм проучвала въпроса, нямам познат, който се е оперирал. Тук има повече инфо: http://www.alphaklinik.com/

Общи условия

Активация на акаунт