Реза защо заклю4и темата?

• 2 059
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
За първи път попадам на тема без тема ей така, за спорта само...
И понеже четох в другата, да кажа, че това тук продължение е ненужно никому, явно само на авторката сега и е забавно и весело. Tired

На мен забавно леееееееееее ooooh!.Не стана ми много смешно Laughing и пак ще го повтора бях в темата когато Реза дръпна шалтераи я pironi ,а отгоре висяхме вси4ки ukliam1 #Milti и никой пове4е не можеше да пише.А ето затова ми станна смешно. И нищо общо с Бени  bouquet А доколкото видях Бени писа тук newsm78

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 21:23 от Tonkata

# 16
Бени още в предната тема не се отчетe,ние вече нова почнахме hahaha hahaha

А megan от4ете се и сега в тази пак писа  bouquet

# 17
дали защото ти не я поощри лекинко, виждайки я онлайн newsm78 Mr. Green

# 18
дали защото ти не я поощри лекинко, виждайки я онлайн newsm78 Mr. Green

Ами да ти кажа незнам.дали това я е накарало да пише.не се бях замислила newsm78
Аз само исках да и обясна 4е темата няма общо с нея а друга е слу4ката поради която я написах  bouquet

# 19
И понеже четох в другата, да кажа, че това тук продължение е ненужно никому, явно само на авторката сега и е забавно и весело. Tired

На мен забавно леееееееееее ooooh!.Не стана ми много смешно Laughing и пак ще го повтора бях в темата когато Реза дръпна шалтераи я pironi ,а отгоре висяхме вси4ки ukliam1 #Milti и никой пове4е не можеше да пише.А ето затова ми станна смешно. И нищо общо с Бени  bouquet А доколкото видях Бени писа тук newsm78

Реза преценява и щом се е стигнало до затваряне-има защо.А смешно в подобна ситуация си е направо= на забавно.Като няма общо с миналата тема, защо се използва нейното заглавие?Много по-подходящо щеше темата ти да е със следното заглавие например-"Реза, защо заключваш теми?"

П.С. не само тук, но и тук не се сдържам, ползвайте опцията "проверка на правопис"-става по-лесно за четене и е уважение за труда, който си е направил някой да я сложи тази опция, а и за осмелилите се да  четат...

# 20

Реза преценява и щом се е стигнало до затваряне-има защо.А смешно в подобна ситуация си е направо= на забавно.Като няма общо с миналата тема, защо се използва нейното заглавие?Много по-подходящо щеше темата ти да е със следното заглавие например-"Реза, защо заключваш теми?"

П.С. не само тук, но и тук не се сдържам, ползвайте опцията "проверка на правопис"-става по-лесно за четене и е уважение за труда, който си е направил някой да я сложи тази опция, а и за осмелилите се да  четат...

Така харесвали ти ?.А бутона за правопис не ми работи,та ако ти се 4ете ще се понапънеш #Crazy  bouquet

# 21
Щом Реза е преценила значи предишната тема е била за заключване. Сега аз ще заключа тази, защото не виждам никакъв смисъл от нея. Ако някой го интересува защо Реза е заключила предишната тема да я пита на лични.

# 22
  • Кори Селести
Конкретно тази тема беше достигнала 17 страници описани като съдържание много точно от Lennie.
Плачеше за ключ отдавна.

Редно би било, ако авторката има нужда от допълнителни съвети - да пусне нова тема, а който не е разбрал защо е заключена предишната - може да пита на лични.

Висяли сте на темата...ако за 17 страници не сте могли да се изкажете изчерпателно... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт