Слънцезащита 2021 - VI

• 78 896
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета. Днес в две аптеки ми казаха, че нямат тестери на марката. Май пак ще се наложи да стрелям насляпо. Не, че няма да ги измажа лятото на плажа, там изобщо не ми пречи, но ми трябва в градски условия под фдт-на да стои добре.
Сега гледам, че Исдин имат и спрей, та се чудя дали ще става да пръскане върху грима. https://remedium.bg/isdin-fotoprotector-sprey-spf50-250ml-060845/p

# 271
  • в Кошера
ani_d, този е за тяло. Попадайки в очите люти доста.
Както всъщност и флуида за лице, забравих да спомена по-назад. Внимавам много при нанасяне в околоочната зона. Peace

# 272
  • на последния етаж
ani_d, ще се радвам да споделиш какво си избрала накрая и впечатленията ти. И аз имам същите кахъри, в допълнение на суха и чувствителна кожа.

# 273
  • София
Кир ефект се получава от грижата, която предхожда слънцезащитата понякога. Някои продукти и комбинации при мен правят доста, а с други същият слънцезащитен продукт се нанася гладко.

# 274
  • Варна
Исдин покри и моите очаквания, голяма находка ми е. Няма кир ефект, не оставя бели следи. За мостри не съм убедена че нямат…. Аз като го купувах ми дадоха мостри на марката но на други техни продукти, не вярвам и на слънцезащитата да не са направили мостри. Явно са изчерпани.

# 275
  • Бургас/Пз
Кир ефект се получава от грижата, която предхожда слънцезащитата понякога. Някои продукти и комбинации при мен правят доста, а с други същият слънцезащитен продукт се нанася гладко.
Да, точно така е и при мен. В момента съм с тази слънцезащита. Пробвах я два пъти с различни продукти отдолу и кир ефектът беше ужасен, направо цели парцали. Днес обаче реших да й дам последен шанс като я сложа на чисто лице и о, чудо лепна ми като втора кожа. Съвършено гладка и сочна кожа, точно както обичам. Обаче за мен не е опция да трябва да се откажа от другата грижа за кожата като серум и крем, които нанасям под слънцезащитата, затова ще продължам да търся продукт, който ще е съвместим с тях Simple Smile
Дори го пуснах в размените, но мисля да го задържа и да го измажа, поне докато намеря нещо, което да го замести, та ще махна поста за размяна Simple Smile

Исдин покри и моите очаквания, голяма находка ми е. Няма кир ефект, не оставя бели следи. За мостри не съм убедена че нямат…. Аз като го купувах ми дадоха мостри на марката но на други техни продукти, не вярвам и на слънцезащитата да не са направили мостри. Явно са изчерпани.
Дейзи, от коя верига аптеки го купихте??

# 276
  • в Кошера
Мостри на продукти за лице на бранда (включително тонираната слънцезащита) получих и аз преди покупка (през лятото) - от Ремедиум и Медея.

# 277
Точно на Isdin са ми давали мостра от Софармаси.
И съм забравила да я тествам.

# 278
  • Бургас/Пз
Благодаря, Пинк, днес на обяд отивам Simple Smile

# 279
  • Варна
Точно на Isdin са ми давали мостра от Софармаси.
И съм забравила да я тествам.

Днес отворих мострата, че ми свърши околоочния. Много ми хареса аромата и текстурата, може би ще си го купя пълноразмерен Simple Smile

# 280
  • Бургас/Пз
Благодаря, че сподели, Дейзи. Ето това е идеята на мострите, човек да пробва и да купи опаковка. Аз лично вече съм решила, че без тест няма да купувам нищо. Писна ми да трупам и да хвърлям. Днес в Софармаси ми дадоха мостри на Isdin fusion water - оцветен и неоцветен. На другият, който е против петна няма ли, но ще питам в друга аптека. То като питаш да мостри, все едно не знам какво искаш... Пффф

# 281
Явно трябва да сме нахални! Като кажат "Нямаме мостри!" да ги попитаме "А кога ще имате?" При отговор, че не знаят кога то директно на представител на марката се звъни за да се свери информацията кой лъже и кой му се свидят мострите.
За да не е спам някоя от вас да е ползвала тази марка слънцезащита?

# 282
Момичета, да ви питам за този Исдин - има ли парфюм (или - fragrance ) в него като съставка?

# 283
Има парфюм.

# 284
Здравейте, може ли мнение за Ucerine Oil control spf50? Препоръчате нещо леко, кожата ми е смесена към мазна. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт