Слънцезащита 2021 - VI

• 78 887
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, търся си слънцезащита за лице на водна основа. Да няма аромат, да е некомедонна, да няма алкохол. С чувствителна, реактивна кожа съм. Ако сте изпробвали подобен продукт ще се радвам да ми препоръчате.

# 256
Здравейте момичета, търся мнение за някой от тези продукти.
Искам да си взема за мен и за подарък на сестра ми, за целогодишно ползване в градска и офис среда.
Тя е със суха, тънка, дехидратирана кожа.
Аз съм с нормална, леко суха на бузите и от време на време се омазнява в Т-зоната.
Моля ако някои е ползвал продуктите да даде мнение.
Благодаря!

https://www.notino.bg/missha/?f=1-1-12014-3645-52433

# 257
  • Варна
Момичета, това ли е прословутия екран на Clarins? Намален е в момента в Дъглас.
Скрит текст:

# 258
Някоя от вас да е ползвала тази защита на SVR SUN Secure Creme SPF30 - за нормална / суха кожа?

Интересуваме дали белее и колко белее?

# 259
Аз съм я ползвала, като моята имаше допълнение в името - blur.
Много ми хареса и пак ще я взема. Не, не белее.

# 260
Благодаря! Намерих тази с blur, нея поръчах.

А за този мнения : Rilastil D Депигментиращ крем SPF 50+

https://marvi.bg/shop/rilastil-d-cream

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 11:40 от Pink Dress

# 261
  • Бургас/Пз
Момичета, знаете ли Isdin дали имат мостри??
Можете ли да ми кажете каква е причината повече слънцезащитни продукти да ви стават на "кир"  на лицето. Писна ми вече каквото и да купя резултатът е един и същи. И малко да слагам, и много да е, и с крем, и без, как ли не съм пробвала резултатът е един и същи.

# 262
 С Isdin не съм имала "кир". Аз винаги слагам хидратация отдолу, защото съм в много сух климат.

# 263
  • Бургас/Пз
С Isdin не съм имала "кир". Аз винаги слагам хидратация отдолу, защото съм в много сух климат.
Благодаря, Мелани, аз също слагам винаги крем, защото съм със суха кожа. Доста ревюта изчетох за Fusion water  и се насочих към него. Сега обаче видях, че има и още един в бяла опаковка. Ти кой от двата си ползвала??
https://366.bg/product/isdin-slancezashtiten-fluid-spf-50-depigm … tirashto-deystvie
Или
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030016878

# 264
Да се обадя и аз отностно ISDIN-a 😊 Аз ползвам този от първия линк. Много съм доволна. Мъничко е шишенцето, като джобно. Рядък е крема, с много лек аромат. Но има цвят. Поне моето. Не знам ако има други модели без цвят. И на мен малко тъмен ми идва цвета (сякаш и оранжавее леко). Но за лятото е идеален. Като постои малко на лицето и цвета се уеднаквява с кожата. Не е първоначалното тъмно. За съвсем бяла кожа не знам дали ще се хареса. Иначе кир не прави. И аз слагам крем под него ( моя си дневния - слагала съм Shiesedo, в момента съм сменила с на Missha корейските). И с двата нямах кир ефект след това. Абе ако е достъпен и не струва 100лв за това малко шишенце, си е много хубав. С друг не го сменям.

# 265
  • Бургас/Пз
Благодаря, Vici75, този от първия линк е за депигментация, но тук не е с цвят. Вторият го има и с цвят и без цвят. Много се надявам да ми дадат мостри в аптеката, че не ми се рискува насляпо за пореден път

# 266
Аз имах такъв с цвят и ми идва тъмен цвета. За лятото също не мога да го ползвам, защото не почернявам като ползвам постоянно слънцезащита. Иначе не ми прави кир ефект.

# 267
Аз ползвам втория показан,в синкава тубичка. Няма кир ефект. Водниста консистенция има. Лек е бързо попива. Миналата година и аз обикалях аптеките и питах за мостри но нямаха. Купих един на Виши и изобщо не бях доволна, непредпазваше. После взех Исдин от препоръки тук във форума. Доволна съм.

# 268
  • в Кошера
За ISDIN мога само препоръки да дам - чудесна защита, приемливи цени, не правят 'кир-ефект', икономични са, некомедогенни.
Морските дни (и не само) бях с този флуид, който ми пасна идеално дори и цветово. Сега, в слънчеви дни, както и при планински воаяжи - също е с мен. Yellow Heart Слагам го в/у дневната грижа - серум, околоочен крем, крем за лице.
За тяло пробвахме две опции - детската и този спрей. Нямам забележки. Peace

# 269
Първият ползвам аз. Безцветен беше моят. Сега някакъв португалски ми пристигна, ще го видя и него.

Общи условия

Активация на акаунт