Росен или Румен

• 4 439
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
А как се казва свекървата? Предполагам, че е Румяна, в такъв случай Румен.
И двете имена са хубави, повече ми допадаше Росен, но след като искате да подновите име на стойностен човек, изберете това, което е по-близко до оригинала.

# 31
  • София/Севлиево
А как се казва свекървата? Предполагам, че е Румяна, в такъв случай Румен.
И двете имена са хубави, повече ми допадаше Росен, но след като искате да подновите име на стойностен човек, изберете това, което е по-близко до оригинала.
Да,Румяна е,само че и ММ ,и аз не харесваме толкова мъжкия вариант.Така за големия навремето се чудехме как да е,той е на свекъра,който е Славчо,обаче избрахме Станислав...

# 32
Няма лошо да уважите свекървата, още повече, че заслужава, но след като първото е на свекъра не е ли по-добре второто да е на баба или дядо от Ваша страна?

# 33
  • София/Севлиево
Майка ми е покойник,а и има внучка на нейното име,на баща ми никога няма да си кръстя детето (той и без това има цели две от другата му жена кръстени на него).

# 34
Майка ми е покойник,а и има внучка на нейното име,на баща ми никога няма да си кръстя детето (той и без това има цели две от другата му жена кръстени на него).
Извинявай за нетактичния въпрос

# 35
Ели, аз познавам само един и то неприятен Росен и не можах досега да оценя името Blue Heart
Не можах да повярвам колко хора са гласували за Росен Simple Smile
Радвам се, че печели вашето предпочитание и също така, че не познавате моя Росен Simple Smile

# 36
Познавам един-единствен Росен и е прекрасен човек, толкова добро, мило и готино момче. Румен ми е малко по-архаично.

# 37
Нито едно от двете.

# 38
От двете - Росен.

Познавам и много симпатичен младеж Руслан. Покрай Станислав се сетих и за Ростислав Simple Smile

# 39
Росен - много ми харесва. Друго харесвано от мен име за момче с Р е Радостин.

# 40
  • Където морето целува небето...
Ако свекървата е Румяна и искате да е на нея, трябва да е Румен. Харесвам Радослав с Р. Станислав и Радослав Simple Smile
Ростислав ми е по-приятно от Росен, но аз съм по дългите имена като цяло.
Леко раждане!

# 41
  • София
Росен ми звучи по-хубаво, но и аз го свързвам с определени хора и затова - Румен. А и така ще е повече на бабата. Леко раждане! 🍀

# 42
Румен Simple Smile иначе много харесвам Раян.

# 43
  • Пловдив
Също и двете не са ми любими, но ако трябва да избера от двете - Росен.

Допълвам - но щом свекървата е Румяна и АКО ги харесвате достатъчно и двете имена - все пак Румен според мен. Другото няма връзка с Румяна.

# 44
Покрай капките много ми допадна Рафаил, Рафи. Споменавам ги, тъй като виждам, че държите на първата буква.

Иначе между Росен и Румен - по-скоро Румен. Росен ми идва малко като Цветан - твърде нежни за мъжки имена.

А относно това да се възприема по-лесно в чужбина - с първа буква 'Р' винаги ще го произнасят различно от нас, както и 'с' може да минава към 'з'.

Общи условия

Активация на акаунт