Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 75 232
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Аз не видях, но  цените бяха по-високи от предния път, когато поръчах от тях.
Мда, мисля Амирис, но така и не съм го пробвала, а е +30лв от преди.
Трудно се решавам напоследък.....

В сайта има код FB5 за 5% отстъпка.
Има, ама от днес. Нощес като поръчвах, нямаше...
Открих инфо за този код в публикация от преди 2 седмици. Ако ти е от значение, може да попиташ постфактум да ти го приспаднат Bulb
_____
tuali, снощи BR 70мл по-евтина ли се предлагаше в Ел?
Май са същите цените като снощи, 349

# 196
  • София
Да, същата беше цената и снощи на BR 70 мл. 349 лв.

# 197
Ново зареждане на Maison Francis Kurkdjian в elfragrance
http://www.elfragrance.bg/vsichki-aromati/maison-francis-kurkdji … n-c-1_45_466.html
и един парфюм от Lancome Maison Lancome Oud Ambroisie Eau de Parfum
http://www.elfragrance.bg/products_filter.php?f44%5B1317%5D=Mais … mp;cPath=1_45_164

В Събота ми писаха, че чакали и семпъли на Tiziana Terenzi
Вече налични семпъли на Tiziana Terenzi Simple Smile

# 198
Актуален код в Парфимо има ли?

# 199
  • София
Има - ONLINEPROMO110 - намалява 8лв. при покупки над 110 лв.

# 200
Parfium.bg ме подразниха с нежеланието си да съдействат на клиент. Снощи, след публикация на Азалия поръчах тестер на Stella 2014. Буквално минута след това си отворих мейла и видях, че има код за 5 процента отстъпка.Веднага им писах с молба да ми добавят кода. Днес получих отговор, че не можело. Не съм им за 4-те лева, но не е честно, става въпрос за 2 минути, да проявят малко разбиране. Случвало ми се е с други сайтове и никога не е имало проблем. С тези обаче ИМА!

# 201
В сайта има код FB5 за 5% отстъпка.
Има, ама от днес. Нощес като поръчвах, нямаше...
Открих инфо за този код в публикация от преди 2 седмици. Ако ти е от значение, може да попиташ постфактум да ти го приспаднат Bulb
Трябва да ми го приспаднат от бг мамма! 😠 Защото ползвах тяхната "търсачка" за намиране на код, който бях сигурна, че ако го има, тук е споменат...

# 202
  • Sofia
cabochard, щом не може така, направи нова поръчка с кода, а първата анулирай. Grinning

# 203
Не искам да връщам назад и незнам каква е била цената на тия Стели, но аз взех преди две-три седмици едт от мейкъп за 50 лв  този
Stella Eau de Toilette Stella McCartney - с кутия 100 мл, светлорозовото шише
Излизат на подобни цени , мисля едп е малко по-скъп. Може да се следи там. Моята Стела за моя нос е почти идентичен като аромат със Изия Сисли която махнах щото ми идваше твърде плодова. Няма сега как да ги сравня, Сислито може и да има малко повечко развитие ,докато Стелата ми е някак монотонна. Аромата обаче е доста близък. Нямам представа от старите Стели или съм ги забравила , но предполагам са доста променени. Приятен аромат е моя , но не е нещо розово уау. Мисълта ми е , че според мен може да се дебне на по-ниски цени които биха били оправдани според мен. Май не съм за  тая тема.

# 204
Едт са на значително по-ниски цени около 40-45 лв. За изданието 2014, което няма много общо с едт, това е най-ниската цена. На други места е над 80-90, дори 100 лв.

# 205
cabochard, щом не може така, направи нова поръчка с кода, а първата анулирай. Grinning
Помислих си го, Карен, но кодът беше конкретно за вчера (06062021), а аз дори не допусках, че ще ми откажат, иначе можех да я анулирам още снощи и да пусна нова. Както и да е, не съм "допряла" до тази Стела, предостатъчно подобни имам, просто ми беше любопитна... Може би е знак да се кротна вече. Grinning

# 206
Може би е знак да се кротна вече. Grinning
Знаци да искаш... Wink

# 207
Мдаааа, вчера ми падна батерията и нямах тел от 16ч до 21ч. И си мислех...сега, ако избухнат с оферти в темата, значи ми е писано да пропусна Grinning Обаче, заредили БКР посред нощите, когато пък спях, пак знак Joy

# 208
  • by the sea
Отново наличен, ако някой го търси , аз съм пас за този месец Grinning

https://www.parfimo.bg/armani-prive-rouge-malachite-eau-de-parfu … _campaign=product

# 209
Хубав парфюм е препоръчала Азалия, познавам го, тоалетната вода сигурно ще е по-нетрайна, по-разводнена, дават я в светло розово.

Общи условия

Активация на акаунт