Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 75 285
  • 743
  •   2
Отговори
# 210
https://makeup.bg/product/571611/

даже май и цената не е лоша!

# 211
Parfium.bg  кодът е актуален все още  FB5 (-5%).

# 212
Parfium.bg имат постоянна (мисля) отстъпка от 5% при плащане с карта.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 23:38 от tuali

# 213
  • Бургас
Минавам да похваля parfumi-shop.net. Поръчах 3 парфюма, използвах и код, БД заради поръчка над 100 лв. Дойдоха бързо, не че това ми е важно. По-важното е любезното обаждане и обяснението, че продуктите са пресни, понеже за мен е от значение. Един парфюм и два тестера с празен ход при пръскане.
Не бях поръчвала от години от тях, но сега се сещам за доброто чуство, което оставяха у мен и тогава.
Старкорп са ми стара слабост, пазарувала съм дълго време от техен физически магазин, близо до дома ми, който за жалост затвориха. Тестери и парфюми, да се изгубиш вътре. После си взимах продукти от тях чрез моя приятелка, собственик на парфюмерия. Супер коректни и разбрани. Миналата година си намерих при тях един Алиен, ама от истинските, преди реформулирането. Струва си да се пазарува от тях. Гледам сайта са си развили, похвално!

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 20:23 от Pagocт

# 214
parfum.bg и parfium.bg са различни сайтове и имат еднакви проценти, но различни видове отстъпки.

# 215
Привет.
Кодът за Парфимо за 7% отстъпка за суми над 100 лева предполагам вече не е валиден.
Скоро го ползвах, но сега не се получава. Или нещо изписвам неправилно. ONLINEPROMO-7?

# 216
Привет.
Кодът за Парфимо за 7% отстъпка за суми над 100 лева предполагам вече не е валиден.
Скоро го ползвах, но сега не се получава. Или нещо изписвам неправилно. ONLINEPROMO-7?

Здравейте,

Активния код сега е ONLINEPROMO8, минус 8 лв при покупки над 110 лв.

Хубава вечер Simple Smile

# 217
Благодаря за бързия отговор.
Лошото е, че цената на парфюма е 465 и затова бих се възползвала от кодът с поцента.
Нищо, тъкмо ще спестя и аз едни пари.

# 218
Няма смисъл!
Който иска да си пазари “изгодно” от подобни търговци! Simple Smile
Имам чуденка ☺ В Нотино, имам един Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal, 80 мл за 132 лв., с код ми излиза около 125 лв. Да чакам някое по-добро намаление на бранда с код или да стрелям?! 🤗

# 219
  • Чукарландия

Колко беше "нелошата" цена? 🤗
Вече е без... 🤣

# 220
75 - 77 лв

# 221
66 лева беше 60 мл, 90 мл не запомних.

# 222
Ето защо поскъпна "нишана" в  parfumi-shop Simple Smile

код: nishane32 намалява с 32 % всичко на NISHANE

# 223

Вече е без... 🤣
Когато аз го видях 75 и нещо беше 60 мл. И 95 и стотинки за 100. Много коментиран и за пръв път го мернах в мейк ъп като нов продукт. Може и отдавна да го има. Нз колко вървеше но май беше повече и май го нямаше по други сайтове освен Дъглас. Затова го споделих даже ако не бях пуснала поръчка малко преди това през деня можеше и да стрелям един на сляпо Simple Smile макар че въпреки всички положителни коментари въобще не ме блазни.

# 224

Вече е без... 🤣
Когато аз го видях 75 и нещо беше 60 мл. И 95 и стотинки за 100. Много коментиран и за пръв път го мернах в мейк ъп като нов продукт. Може и отдавна да го има. Нз колко вървеше но май беше повече и май го нямаше по други сайтове освен Дъглас. Затова го споделих даже ако не бях пуснала поръчка малко преди това през деня можеше и да стрелям един на сляпо Simple Smile макар че въпреки всички положителни коментари въобще не ме блазни.

Благодаря за поста, аз закупих 60-те мл. От доста време го търся по онлайн магазините, дори вчера проверих в Makeup, но не беше наличен. Благодаря!🥰

Общи условия

Активация на акаунт