Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 624
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Този талон за 50 лв е само за новорегистрирани карти.
Да, моята е такава. Нова карта и я дигитализирах, имам и няколко поръчки вече с нея, нищо ще чакаме.

# 346
  • София
А моята карта е изчезнала от профила ми. Опитах няколко пъти да я добавя отново. Изписва ми някаква грешка и да се обърна към магазина, от който е издадена. Така или иначе това, което исках да поръчам свърши вече. Unamused
Писах им, но кой знае какъв глупав отговор ще ми върнат. Писна ми от бъгавия им сайт. Triumph

# 347
Този талон за 50 лв е само за новорегистрирани карти.
Да, моята е такава. Нова карта и я дигитализирах, имам и няколко поръчки вече с нея, нищо ще чакаме.
Е, тя и моята е така, но няма да получа талон. Мисля, че под новорегистрирани имат предвид по време на дните на кампанията, а не като нашите с няколко поръчки, регистрирани скоро.

Преди дни получих от тях поръчка и единия продукт, запечатан, беше в този вид като го отворих. Свързах се с тях, ще ми изпратят друг продукт идната седмица.
Скрит текст:

# 348
Не е БГ сайт,но има намаление на D&G Wink
https://www.allbeauty.com/brands/dolce-gabbana

# 349
  • у нас
доставя ли до бг?

# 350
Докато мисля трябвали ми И Oud satin satin mood EDP, предвид наличния ми все още екстракт (и двете концентрации са истински разкош) си цъкам из сайтовете в търсене на умозамъгляваща оферта и мейкъп ме удариха с ток високо напрежение ...
Дали не са имали предвид 200мл?

# 351
И аз съм в недоумение от тези цени, от около месец - два поглеждам дали няма да ги коригират, защото изглеждат като грешка😆. Или може би за екстракт? Но пак е странно. Междувременно поръчах Oud Satin Mood oт MFK

# 352
https://parfium.bg/hermes-eau-de-n-roli-dor-uniseks-parfium-edc-bez-opakovka и кодче FB5
Има попадения и сред Шанел, Диор, Мюглер, Булгари - Черния чай, Тифани, Mancera.

# 353

Мисля,че не.С  доставчик Габиели поръчвам

# 354
Някой да е попадал на този сайт framero.eu ?

# 355
  • Стара Загора
И аз съм в недоумение от тези цени, от около месец - два поглеждам дали няма да ги коригират, защото изглеждат като грешка😆. Или може би за екстракт? Но пак е странно. Междувременно поръчах Oud Satin Mood oт MFK

Без да следя цените на MFK, от сайтовете последния месец виждам че БАКАРА Руж 200 мл върви около 830 лв. Не знам Екстракта по-скъп ли е, но един от двата гледам днес в големия Ивис в града на скромната сума от 1130 лв. 🙄😳

Редактирам се... Видях че е по-скъп. Червена беше кутията, така че не е бил EDP и цената май е добра.

Продават използвани тестери, сред които спрения She wood останали 40 от 100 мл за 40 лв и старата бутилка Idylle EDP 65/100 мл. Не се стърпях и си го купих.

Преди няколко месеца следях в Парфимо. Беше между 75 и 83 лв тестера, но не знам дали пристига с капачка и в този флакон... Та сега се утеших. 😂

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 22:00 от iv4enceto_91

# 356
Нуки, аз не бих си го причинила.
ФБ ми го предлагаше, написах едиб подигравателен коментар под БР540 за 100лв 😄
Естествено, махнаха го.И като цяло имаше само един положителен коментар от шоколадковец(да не кажа друго и да прозвучи расистки) , на който беше отговорено " БлагодаримЕ" 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

# 357
Нуки, аз не бих си го причинила.
ФБ ми го предлагаше, написах едиб подигравателен коментар под БР540 за 100лв 😄
Естествено, махнаха го.И като цяло имаше само едибщн положителен коментар от шоколадковец(да не кажа друго и да прозвучи расистки) , на който беше отговорено " БлагодаримЕ" 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Попаднах на него случайно и реших да питам тук, да не би да съм изпуснала нещо Satisfied
Моята интуиция също не им се доверява.
Благодаря за отговора Flowers Hibiscus

# 358
  • sofia

Продават използвани тестери, сред които спрения She wood останали 40 от 100 мл за 40 лв и старата бутилка Idylle EDP 65/100 мл. Не се стърпях и си го купих.

Преди няколко месеца следях в Парфимо. Беше между 75 и 83 лв тестера, но не знам дали пристига с капачка и в този флакон... Та сега се утеших. 😂
а в кой сайт продават тези използвани тестери? нещо явно съм изпуснала дискусията... Simple Smile

# 359
В кой сайт предлагат използвани тестери?

Общи условия

Активация на акаунт