Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Споделям за тези, които са ползвали услугите на GET.bg, могат спокойно да поръчват от AZO.bg.

# 391
Здравейте, искам да взема Amouage Sunshine, гледам тестер в Fragrancebg.com за 87лв, моля за вашето мнение?

# 392
Здравейте, искам да взема Amouage Sunshine, гледам тестер в Fragrancebg.com за 87лв, моля за вашето мнение?
Този сайт ми се струва с доста странни цени.

# 393
Не го вземайте, ще получите менте. Няма такива цени на Амуаж, Диор от ексклузивната серия или Tom Ford Private Blend. А в този сайт всички подобни марки са в този диапазон - 80-90 лв. На Том Форд даже тестери има по 250 мл. на тази цена....Dizzy Face

# 394
Преди месец и половина си взех Sunshine от Нотино на 300 лв., но в момента цената е двойна - на друго място не съм го срещала в бг сайт ....

# 395
Възможно ли е за парфюм, който струва 660 лв.? Ментета са.

# 396
За желаещите да опитат:
https://www.emag.bg/parfiumi/brand/lattafa/sort-priceasc/c?ref=d … e_filter_left_bar

https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-lattafa-ana-abiyedh- … mp;scenario_ID=49

"Поредният невероятен аромат на Латафа, най-добрият dupe на Baccarat Rouge 540. Безумно траен, страхотен сияж, развитие на аромата. Съкровище, което си струва да имате в парфюмната си колекция."

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 10:26 от laki

# 397
В мейкъп - Nishane Sultan vetiver за 129 лв., Hacivat - 152 лв., Wulong Cha - 141 lw.

# 398
Някой от тези Нишани става ли за на сляпо или не ?

# 399
Някой от тези Нишани става ли за на сляпо или не ?
Категорично не.

# 400

Да се похваля с тези арабелки купени "на сляпо".Yara е в едно направление с Iced Star mugler, само,че по-сладък и силен. Напомня ми кокосов сладолед. Khaltat e лек, дървесен унисекс. Maahir е най-сложен за мен. Трябва му време.

# 401
Докато питате, в мейкъп от Нишан са останали само Велур и шафран и Тубероза.

# 402
  • До сърцето...
Да се похваля с тези арабелки купени "на сляпо".
Yara е в едно направление с Iced Star mugler, само,че по-сладък и силен... Khaltat e лек, дървесен унисекс.
Maahir е най-сложен за мен...
Скрит текст:
От къде са купени? От всичките само Maahir намирам във фрагантика и разбрах, че е на Laffata. Другите чии са?
Много странен пост, да не предназначен за другата тема?

# 403
Да се похваля с тези арабелки купени "на сляпо".
Yara е в едно направление с Iced Star mugler, само,че по-сладък и силен... Khaltat e лек, дървесен унисекс.
Maahir е най-сложен за мен...
Скрит текст:
От къде са купени? От всичките само Maahir намирам във фрагантика и разбрах, че е на Laffata. Другите чии са?
Много странен пост, да не предназначен за другата тема?
Купени са от  Еmag. Всичките са Lattafa. В фрагмантика ги няма 2, само Коня го има.

# 404
В мейкъп - Nishane Sultan vetiver за 129 лв., Hacivat - 152 лв., Wulong Cha - 141 lw.
Аlly, благодаря ти, само тези ли бяха налични или имаше и други?

Общи условия

Активация на акаунт