Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 614
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
...

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 14:32 от Фръц!

# 511
От eMag пристигна опаковано добре доволна и от аромата и от трайността (напръсках се в 10:00 и още се усеща отчетливо). ,от магазина също съм доволна бяха много бързи.Определено пак ще поръчам!

# 512
Ох, имала съм такъв за първа поръчка, но аз няма да го ползвам. Ако има как на някой друг да му свърши работа с радост ще го предоставя

# 513
Намаление на Tom Ford, Estee Lauder и DKNY в Делириум +  с кода го нямалява още веднъж
Банда, обръщам ви внимание.
Слагайте и welcome10 като код Wink

# 514
  • София
Чудя се на кокосовото DKNY

# 515
  • БГ
Здравейте,
изпуснах Монтбланка от емаг на добра цена... От тук като тестер дали си струва https://www.parfimo.bg/montblanc-signature-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml-tester/ ?

# 516
  • София
аз от там си пазарувам,и тестери, доволна съм.

# 517
  • Стара Загора
Много е добра цената за тестера. Идва с капачка, така че не му се чудете.

# 518
Относно Делириум и поръчка на Том Форд. Нали само за един код има поле. Welcome 10 или...?

# 519
  • Варна/Лондон
Моля, ако някой е поръчвал наскоро от parfumdreams. de, да каже като има код за намаление и код за бюлетина, могат ли да се сложат и двата и как, ако може? 😀

# 520
Благодаря за напомнянката за кода за допълнителна отстъпка в Делириум! Flowers Tulip Поръчах свещ на Джо Малон ( Roasted Chestnut Home Candle ), която мисля да паля наесен и нещо съвсем тематично за лятото SOLEIL BLANC SHIMMERING BODY OIL. Пуснах ги на две поръчки, за да пробвам повече мостри. Цените са чудесни просто!

# 521
  • София
Относно Делириум и поръчка на Том Форд. Нали само за един код има поле. Welcome 10 или...?
Да, в това поле напиши welcome10.

# 522
Да, благодаря.
Аз така направих, но от различните коментари останах с впечатление за още един код, който да се въвежда и затова попитах, да не би нещо да не съм разбрала.
Значи всичко е точно. Сайта е намалил с 30% всички аромати ТФ и с кода донамалява с още 10%.
Напълно съм доволна.
Сега ще чакам някога и на Frederick Malle да направят намаление и ще съм Happy.

# 523
  • София
Напоследък го давам по-кротко и снощи поръчах Мулен Руж от Парфимо за 91лв. - 60 мл. Тази сутрин е 92лв. Дълго го чаках на поносима цена, след като пропуснах страхотната оферта от Нотино преди месеци.
Поръчах и
https://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-black-perfe … te-za-jeni-30-ml/ 
за 29лв., като пише, че е тоалетна вода, а на снимката е флоралната версия. Ще видя какво ще дойде в крайна сметка.
Пак в Парфимо го има и Синия час на Герлен за 39 лв., но се въздържах /не го познавам/.

# 524
  • Sofia
Поредният промо код - 5% от parfium.bg, валиден e до полунощ на 21.06. summer
Кодът важи само от 20.06.2021г., до 21.06.2021г., и е валиден за всички артикули,
включително и вече намалените

Общи условия

Активация на акаунт