Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 797
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 040
Долче, идеята ти е чудесна, определено я вкарвам в приложение незабавно.

За смесителя ти - няма и следа дотук, но имам да посещавам още филиали. Хайде дано. 🤞

Aredhel, виж си брошурата с намаленията от петък, там е показано. Ако му качим снимка още един път, вече може да се започне да се стреля на месо.

# 2 041
Соул, 🙏 И на мен ми се вирусната покупки няколко пъти, и опаковките порязват понякога, та свикнах с пликчетата бързо.
Морена, конкретно лидълският булгур от кой тип е- едър, дребен?

# 2 042
  • Sofia
Лидълският е едър, Долче, този от ПА де.

# 2 043
Какво е ПА- предстояща акция или...? ☺

# 2 044
  • Sofia
Хаха... вярно, би могло... имах предвид Постоянния Асортимент.
Те го

# 2 045
  • Пеликания
Долче и в нашия магазин няма смесител за вана. Даже беше останал само един от другия вид.
Олио нямаше, но взех сирене и шоколад Ritter  Grinning

# 2 046
Justmila, може ли снимка на кошници те?

Нещо не ме разбрахте за въпросните 2 лева. Ами да и аз купувам на промоции, но неща, които могат да влязат в употреба или искам да пробвам. Ако са любими продукти мога да взема няколко, но никога не съм се презапасявала и няма да го направя. И не е защото се правя на богата, напротив, не мисля за нужно да наблъскам хладилника със сирене, което да ми втръсне, само защото съм се презапасила. Аз не съм й вещоманка и неща (нехранителни), които не ползвам хвърлям. Рядко купувам и трупам вещи, които някога ще ми потрябват само защото са изгодни. Например -изхвърлих всички цедки за чай, защото не ползвах отдавна. Потрябва ми след като родих и отново и си купих.
Не съм целяла някой да обидя, на засегналите се извинявам

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 15:03 от JustMila

# 2 047
Минавам да похваля това вино, много ми хареса:

# 2 048
Това кафе хубаво ли е?

# 2 049
  • Sofia
JustMila, аз в нета не се засягам. Simple Smile
Ходих в един промеждутък в тоя дъждовен ден, обаче шийтаке няма... чудно ми е що така в тия дъждове?!
Утеших се с любимия ми шоколад и поне си щипнах брошурата, че вчера забравих.
Долче, не съм наясно кое точно искаш ти, щракнах нещо налично при нас, ама дали е то... и да кажа, че съм пред заплата и не мога да съм ти полезна в момента... виж ако останат и  другата седмица...

Саня, ей тия бисквити визирах аз и са с маргарин и палмова мазнина.

# 2 050
Морена, не търся това, него си го имаме 😃 Термо смесител исках... 😥

# 2 051
Козметичните кърпи в кутия при мен се късат и ако ми е мокра ръката са нужни поне две -три.
Наскоро купих някакви MAXI и ми харесаха повече - съответно по-скъпи са и по малко на брой . Но ги купих точно за да сверя дали аз нямам прекалено завишени очаквания.
Имах от миналото лято квадратна кутия със слонче Санитекс те си бяха по- плъни , но реших , че е възможно поради еко там изискванията всичко вече да става калпаво.
Тези дни ще купя кърпичките за очила от Лидл
Скрит текст:
бях заклет фен на тези от ДМ но от месец отворя ли една и направо ми иде да тегля една .... аз която не обичам псувни.
, надявам се новата опаковка да не е равностойна да биоразградими още докато ги погледна.
 Дано са ми оставили от този фует , че тук не спря да вали и хич не ми се излизаше.
Мда и за трета проба ще купя от сметаната и май ще приключа с нея . Не съм пробвала да разбивам 22 % - току виж тя се разбила .

# 2 052
И аз преди ходех специално за кърпички за очила в ДМ, но сега ползвам от  Лидл. По-добри са, дано ти харесат.

# 2 053
Аз ползвам и тях - защото имаше там един период нямаше в ДМ и ме убедиха , че са спрени от производство / редовен номер на продавачите там - специално на една / .
Скрит текст:
Вчера си купих някаква измислена микрофибърна кърпа за стъкло и се оказа идеална за очилата . Тези ще ида за още поне две - щото за лев и тридесет се оказа направо великолепна- сравнена с други на тройна цена. Аз имам сто микрофибърни кърпи за очила и все са замазани
В момента в Лидл са със сменена фаца - в ДМ същата кутия - вътре ...
И втората доза сладолед не можах да я докарам като сладолед . Гледах там едни клипове има машини с ел. таймер .
И за капак си надрах казанчето с лъжица за сладолед . Дали не се продават в Бушона като там резервни части. Сладолед не докарах - но надрано казанче вече имам . Мунчо пълен.

# 2 054
Фует има колкото искаш по филиалите. То не всеки налита на толкова мазно и солено нещо, че и с нитрит. Поне по етикет така го дават, чак ми секна желанието да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт