Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 790
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 055
  • до най-прекрасния мъж
Не съм пробвала да разбивам 22 % - току виж тя се разбила .
То щом 30 % не става, не виждам как 22 % ще успеш. Аз съм взимала веднъж, доста по-сгъстена е от останалите 2, но абсурд да се разбие. На мен не ми хареса на вкус и купувам само 30 и 36 % и за разбиване, и за готвене.

# 2 056
Фует има колкото искаш по филиалите. То не всеки налита на толкова мазно и солено нещо, че и с нитрит. Поне по етикет така го дават, чак ми секна желанието да го пробвам.
Аз като сложа очилата доста неща спирам да купувам .
Но този ще е само за проба . Инак имам домашни луканки - и хич не ми се ядат.
Ма нал фует чета тук - да видя как е .
Тук имаме един магазин - няма филиали и т.н. И пазаруват и хора от селата и нищо чудно да няма останало.
Преди имаше и Пени и т.н. В последните години направо не се диша в Лидл - явно е по- изгодно ли . Нямам идея.
Нали не обикалям другите вериги да сравня. Но особено тази година е ужасно .

# 2 057
  • Sofia
За мераклиите на Гроздовото олио - следващата седмица в К на 9.80лв.

# 2 058
😍 Сериозно?! Още не съм прегледала брошурата им. Благодаря!

# 2 059
Преди години в постоянен асортимент в Лидл имаше царевично олио . Тогава така и не купих . Сега го зяпам в турски магазини и му се чудя .

# 2 060
Аз много харесвам царевично олио за салати

# 2 061
А в Лидл имало ли е скоро . Аз не съм засичала

# 2 062
  • Стара Загора
От премиум сладоледите, които са намалени тази седмица, при вас има ли намален друг освен този с ром и стафиди?Уж пише различни видове, а например този със солен карамел, който също е премиум, си е на редовна цена, а този с тъмния шоколад, който е от каталога, въобще не съм го виждала.

# 2 063
  • София
А в Лидл имало ли е скоро . Аз не съм засичала
Царевично олио до момента не съм засичала в Лидл, купувам го от Метро, турско е и е повече от прекрасно, цената не му е хубава, но това е положението, ако искаш. Преди повече от месец го бяха пуснали намалено и тогава взех повечко, ама то си свършва.. м..да.

# 2 064
Инак имам домашни луканки - и хич не ми се ядат.
Скрит текст:
Аз ще ти купя фует и ще ти го пратя със специална опаковка, стихче и пееща картичка! Само срещу домашните луканки. Joy

# 2 065
Инак имам домашни луканки - и хич не ми се ядат.
Скрит текст:
Аз ще ти купя фует и ще ти го пратя със специална опаковка, стихче и пееща картичка! Само срещу домашните луканки. Joy
Скрит текст:
Има сделка - имам замразени във фризера

# 2 066
  • In transit
Соул, за статистиката съм с 3 кутии сирене. Едната я метнахме вече, утре ако са останали случайно може да взема още. С коктейлните доматки от началото на седмицата много ми върви. И с фует. Grinning

За олиото от гроздови семки
Скрит текст:
В Била до края на месеца са на промоция и пак бяха към 10лв. 2 вида видях вчера, но не съм сигурна за марките.

Леми, росатото хареса ли ти? Требианото не е лошо като за 5лв.

# 2 067
  • Велико Търново
Justmila,  крада идеята с кошове!
Сервизите ни също са еднакви, така че, може да си разменяме кухните някой ден Simple Smile

# 2 068
Justmila,  крада идеята с кошове!
Сервизите ни също са еднакви, така че, може да си разменяме кухните някой ден Simple Smile
Много е удобно. Дано и в лидъл са така стабилни. Тези са от Евроленд ( накакъв магазин като за един лев) за сефте влязох, че търсих дървени шишове и си взех.
А сервиза ми е в тон с целия апартамент. Който преобразихме от едно ужасно кичозно розово.

Я кажете за ютията хубави ли са. Хвърлих око и на трите метални купи с капак от новата брошура

# 2 069
Сирене има навсякъде, този път Лидл са подготвени.

Градинското сабо е много неудобно, как така се изкупи, не проумявам.

Общи условия

Активация на акаунт