Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 756
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 070
Сирене има навсякъде, този път Лидл са подготвени.

Градинското сабо е много неудобно, как така се изкупи, не проумявам.
Аз имах поръчка и купих и за мен - но не съм го обувала . Не съм даже махнала етикет и т.н. Та мога и да го върна

# 2 071
  • Велико Търново
Ютиите не ми харесват, поне на мен. Имам такава и не ми глади хубаво. Стои в гаража в кутията си.

# 2 072
Ютиите не ми харесват, поне на мен. Имам такава и не ми глади хубаво. Стои в гаража в кутията си.
Безкабелната или .
От другата седмица ще има някаква парна четка. Но не прилича на тази предишната дето се води нам колко в едно.
Ако някой е наясно да ми разясни разликите  - между двете парни четки .
И дали безкабелната е хубава.

# 2 073
  • Пловдив
А ципури има ли останали или ги разграбихте? Simple Smile Аз утре отивам за прясно сирене, ципура и фует /ако има/.

# 2 074
  • Пловдив
Безкабелната ютия от Лидл ползвам вече над 10 години!
Супер удобна ми е и не бих я заменила за никаква с кабел!

# 2 075
  • Велико Търново
Тази имам предвид

Сега цъкам каквото ще купува ММ другата седмица и пренареждат списъка, благодарение на конти Simple Smile ииии... Изведнъж виждам "мариновани телешки крилца"!!! Викам си я да видя и то било пилешки, но след сирене на конци, гъби за лице и мастило от риби, вече и телетата може да са с крила Simple Smile

# 2 076
  • Варна
Какъв е срокът за връщане на нехранителни стоки без дефект в Лидл?

# 2 077
Какъв е срокът за връщане на нехранителни стоки без дефект в Лидл?
https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta
Скрит текст:
Потребителски права

Удовлетвореността на нашите клиенти е на първо място. Затова ние ви даваме правото да върнете закупена от Lidl стока, в случай че тя не отговаря на вашите очаквания. Lidl ви дава възможност:

да върнете закупени от Lidl хранителни продукти в рамките на срока им на годност срещу представяне на касов бон (в това число дигитален касов бон в приложението Lidl Plus);
    да върнете закупени от Lidl нехранителни стоки в рамките на 90 дена от покупката срещу представяне на касов бон (в това число дигитален касов бон в приложението Lidl Plus);

Връщането може да се осъществи във всеки от магазините на Lidl в страната.

Посочените права се предоставят доброволно от Lidl и са допълнителни към правата на всеки клиент по търговската гаранция (когато такава е издадена за съответния продукт) и установеното в Закона за защита на потребителите право на рекламация.

# 2 078
И от мен най-прекрасни отзиви за безкабелната ютия. Превърна гладенето от досадна потребност в приятно занимание, не съм вярвала. И парна четка имам, нея също си я харесвам, за "сложни" дрехи с къдри, пайети, камъни и т.н. Както и за освежаване на вече изгладени, но понагънати в гардероба.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 23:24 от soul81

# 2 079
Градинското сабо е много неудобно, как така се изкупи, не проумявам.

А, де да го имах тази вечер, докато трамбовах пеш 1 км. до Лидл в люта кал, идеално щеше да ми дойде Laughing
Като отидох, видях 3-4 останали чифта и си взех някакво розово, което беше останало, че си съсипах кецките в тая кал Sad Не ми е неудобно сякаш, ама каквото е такова, все за ходене до магазина ще става...особено в тия дъждове.
Купих и последен (най-вероятно върнат, щото беше целия разпарчетосан) антицелулитен масажор, че отдавна исках точно от този тип.
Фует също си взех. Много ми се прищя с чаша бяло вино, в съботната вечер, докато си гледам "Сексът и градът" Simple Smile
Прясното сирене го оставих за вас, че не съм му фен изобщо. За мен има вкус на нашенското крема сирене.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 00:10 от Анонимен

# 2 080
Много съм доволна от този шампоан за всекидневна употреба на Сиен с билките. Втори път си мия косата с него и тя не се омазнява толкова бързо, че на втория ден да трябва пак да се мие. Отмива се лесно от косата. Изсушава се много бързо косата , не стои тежка .
Скрит текст:

# 2 081
Такъв шампоан не бях виждала да имат, а звучи интересно. В постоянния асортимент ли е или е от някаква акция?
Съвсем им изтървах вече къде какво има и няма, почва да става досадно да търсиш на няколко места ако искаш да им видиш всичко... и спрях и да опитвам. Едно око по диагонал на брошурата и приключвам, те и без това половината им неща не ги заварвам като ида за тях.

# 2 082
Аз съм доволна от този мерише много хубаво

# 2 083
Постоянен асортимент . Има и за мъже в синя опаковка. Тези мисля са половин литър .

Тези са по - бюджетни даже от другите дето купувам . То затова и не съм ги пробвала още. Интересно как на първият пише веган  - пък вторият дето е с плодове и витамин не е веган - явно ще да е с витамини от месо.
Сиен имат и серия против пърхут и то няколко вида . Онзи ден ги разглеждах. Като търсех душ гела дето го има в сайта или приложението.
Но в приложението виждам показан душ гел на Сиен с портокал - но такъв реално няма.

# 2 084
Парната четка е чудесна и за летни ефирни материи! Аз лично четката я ползвам повече от ютията. Имам ютията от снимката и не мога да кажа ,че е идеално лоша. Чакам да пуснат безкабелната,де!

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 07:58 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт