Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 758
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 100
Защо вече няма възможност да се трият дигиталните бележки? Не виждам такава. Има само "изтегли" и "сподели".
При мен в момента също е изчезнала. Погледнах дали не е заради нова версия на приложението, но няма нова версия засега. С Андроид съм.

# 2 101
Мнение за масажните ванички за крака,дали си струват да се вземат.

# 2 102
Може ли снимка на този апарат за целулит?
И аз имам като ютията на снимката, но друг цвят. Е ми глади си, ама и аз имам малко неща за гладене.

# 2 103
Влизам с питане .
Имали ли сте случай стока на промоция на обичайното място да си е с нормална цена и на касата да е маркирана на нормална - не промоционална.
Брашното Топаз мел / добре не съм купила повече пакети /
Другото е био -то прясно мляко - пишеше Само сега  на 1,19 нещо такова - взех две опаковки - в касовата бележка са на нормална цена . Взех за проба - нали правя сладолед . Даже що две да ме пита човек .
  Относно балсама. Този за боядисана коса е единственият ,който не ми прави косата по - тежка и т.н. Моята коса е гъсна и дебел косъм / въпреки  косопада тази зима след Ковид , но сега се нормализира/
Но има и друго - писах преди време . Балсамът за разлика от шампоана / за боядисана коса визирам - аз тях си ползвам ./ е с нов там етикет и съответно променен състав . Оказа се в старият е имало една съставка, в момента не я помня , но не е много ок - дали силикон беше . В новият съставът е по- изчистен - но определено пък може би и да не е така добър като преди.
 Био там нещата не са толкова качествени - те не вредят и т.н. но си имат и своите минуси . Като биоразградимите кърпички на очила дето само не псувам всеки ден с извинение .
Така че - балсамът с предишен етикет хваля и ще хваля  . Но явно е там вреден . Новият още не съм пробвала  . Скоро може да го охуля.
  Фуета изкупен до шушка . Ще го пробвам утре на нормална цена или някой друг ден.
Мда . Купих си пак от сметаната за трети тур - накрая ще я отпиша .

# 2 104
Парфюмите в Лидл на кои парфюми са реплики?

# 2 105
  • София
Защо вече няма възможност да се трият дигиталните бележки? Не виждам такава. Има само "изтегли" и "сподели".
При мен в момента също е изчезнала. Погледнах дали не е заради нова версия на приложението, но няма нова версия засега. С Андроид съм.
Да, изчезнала е тази опция, трябва да им се пише.
И да вземат да направят триене на няколко наведнъж, че сега е лудост ,една по една.

# 2 106
  • In transit
При нас пък фует колкото искаш, ама прясно сирене йок.
Тъкмо влязох в магазина и заваля. Почнах да си мисля да купя двуместното кану, щеще да ми свърши идеална работа с поредния потоп, който се изля. Sweat Smile
Лидл можеше да сложат дъждобраните в постоянния асортимент....нямаше да се задържат.

# 2 107
Ами то може и сирене да е нямало- не съм гледала.
Аз също имам дъждобран от Лидл - даже ме е яд че не купих два.
Той еднократен ли е или става за няколко пъти .

# 2 108
Купих уреда за целулит и ще го връщам. Никаква работа не върши за мен. С една вендуза 1000 пъти повече ефект ще има, но така да ме мързи. И от градинското сабо ще връщам 2 чифта. Взех за майка и татко уж техните номера, но са им много големи.
От доста време не виждам замразени боровинки, само ягоди и горски плод. В Пловдив някой да е виждал?

# 2 109
  • Бг-мама
Фуета у дома се хареса много. Взех днес отново. И да кажа за всички , които не знаят ,че намокрен със студена вода се бели безпроблемно за секунди.
Да питам за парната четка дали ще изглади примерно намачкана тениска или твърде много искам ? Ще ми се да я купя като алтернатива като пътуваме нанякъде , че е по компактна.

# 2 110
И мен ме мързи за целулита, за това реших да пробвам И с това чудо на техниката

# 2 111
Здравейте, и аз се включвам с питане за изостанала машина за сладолед някъде в София. Ще звънна утре на телефона на лидл, но за днес ако някой знае, ще е супер. Купих една преди половин час от Младост, но беше с липсваща част и я върнах.

# 2 112
  • Пловдив
При нас имаше и сирене, и фует. Аз натоварих 10 кутии прясно сирене Smiley - много любим продукт, у нас върви на практика с почти всичко.

# 2 113
Ми то тук така са натоварили и фуета- явно направо с кашончето . И празен кашон нямаше даже. И то в няма и 10 ч
Нямам място в хладилника да трупам по 10 кутии сирене . Къде ги съхранявате тези неща .

# 2 114
  • Пловдив
Взех и аз сирене и още нещица Simple Smile
Падна ми се от скреча -37% за пакет кантучини и имам спешъл купон -2лв при сметка над 20.

Общи условия

Активация на акаунт