Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 747
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 085
В постоянния асортимент са шампоаните. Онзи ден реших малко повечко да разгледам козметиката и случайно го видях. Предвид цялата влага навън, изправяне и какво ли още не , косата все пак изглежда чиста и с обем 2 дни .. бях доста резервирана. Викам си: 2 лв ще ги прежаля ако не ми хареса .
Взех и При витамина за боядисана коса ам по- нататък ще го пробвам него

# 2 086
Съжалявам, че ей така от нищото влизам, но дали има шанс някъде из софийски лидл да има изостанала машина за сладолед.
Не знам дали са били от най-желаните им предложения, та реших да питам дали има смисъл да тръгвам да диря Simple Smile

# 2 087
Защо вече няма възможност да се трият дигиталните бележки? Не виждам такава. Има само "изтегли" и "сподели".

# 2 088
  • Бургас / UK
Защо вече няма възможност да се трият дигиталните бележки? Не виждам такава. Има само "изтегли" и "сподели".
При мен има. Като отвориш бележката , горе в дясно има три вертикални точици и като натисна там ми излиза “изтрий”
Вчера купихме две пици от американската  седмица-шунка, гъби, моцарела . По-ужасно нещо не бях яла 🤮 .

# 2 089
За първи път днес купих от хваленото сирене.
Хваления зелен шампоан ще го купя за щерката, щом задържа чист резултат за два дни.

# 2 090
Добро утро!
Аз се прецаках снощи с Ребрата в люта марината - кожен каиш е ного точно опредление. И яко люто, не просто пикантно.
За разлика от тези в медена марината - те бяха хубави. От тях взех и в Петък, ама викам дай да разообразя и за снощи взех от двата вида.
За случката на "soul" - поредния ужасТ. При всяко пазаруване и аз оглеждам всяка опаквка - то не са пробити пакетирани хлябове, и какво ли още не. И да служителите имат пръст в не малко такива ситуации - наскоро гледах "фитнес" със зареждане на бира в кен - ами мятат ги както им дойде. В Била един младеж така ги хвърли, че се разтъркаляха, съответно изпонамачкаха, как пък не му гръмнаха в краката не знам.
За хранителните пак така - имах ситуация в Кауфланд миналата година и първия въпрос между служители беше - "Вие как сте ги мятали тия неща?".

# 2 091
Хваления зелен шампоан ще го купя за щерката, щом задържа чист резултат за два дни.
С уговорката,че това е според моята коса. Всеки си знае неговата . Ама моята откакто я боядисвам се омазнява много бързо Sad

# 2 092
Аз пък във Фантастико правих забележка на една касиерка която така ми хвърляше маркираните покупка. Ама буркани лютеница, бутилки вино, пакетирани храни със замах на лентата. Странно, защото точно там обикновено касиерките внимателно подреждат в торби покупките. Тази явно нещо не е била на  кеф, но си го получи накрая.

# 2 093
С уговорката,че това е според моята коса. Всеки си знае неговата . Ама моята откакто я боядисвам се омазнява много бързо Sad
Проблема надали е в боята - обичайно те са с амоняк и изсушават. Омазняването идва от скалпа.Пробвай тези похвалените по- горе за тънка коса обикновено са с плодова или друга киселина , която действа очистващо на скалпа.
За отчет снощи под Руски паметник нито смесители, нито олио, нито четка за лице намерих.Обаче купих прясно сирене,  макси нар- 3 броя , сушени боровинки, чаршаф с ластик за 8 лв и други ежедневни нещица.

# 2 094

А лесно ли се разресва, че на мен това ми е проблема? Пробвах преди време балсама на СИЕН, който някой беше похвалил, ами за моя коса беше отвратитетел, изобщо не се разресва и стоеше, все едно с кал е намазана.

# 2 095
  • Sofia

А лесно ли се разресва, че на мен това ми е проблема? Пробвах преди време балсама на СИЕН, който някой беше похвалил, ами за моя коса беше отвратитетел, изобщо не се разресва и стоеше, все едно с кал е намазана.
Това е ключовият момент!
*Нали не може един продукт да действа еднакво на всички.
Похвалил някой нещо, ами взимате си го с "едно наум" *.

# 2 096
Да, моята коса е суха, не бих си взела шампоан за мазна коса например.

# 2 097
  • Мадрид / София
Може ли снимка на този апарат за целулит?
И аз имам като ютията на снимката, но друг цвят. Е ми глади си, ама и аз имам малко неща за гладене.

# 2 098
Кой е този отвратителен балсам? Точно вчера вечерта си слагах балсам на Сиен, явно трябва да го правя редовно - косата ми е прекрасно хидратирана,  без да й слагам допълнително други кремове/спрейове.

# 2 099
Аз ползвам само храната за коса на Гарние и кристали. Балсама ми прави косата много тежка

Общи условия

Активация на акаунт