Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 776
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 145
И аз тъкмо направих едно масажче сега.
Какъв крем / лосион ще ползвате с уреда? На мен ми харесва масажора
Аз го ползвах с един крем против целулит на Ревюел, колкото за проба снощи, но тия дни ще пусна тежката артилерия - Елансил и Кройтерхоф.Laughing Макар че за Кройтерхоф не съм сигурна...един път го пробвах и имах чувството, че кълките ми са натопени във врящ фритюрник Sweat Smile Пищях-врещях и бягах из къщи като линейка Laughing По-добре за зимата да го оставя май, че поне да ме сгрява. Сега се правя, че не го забелязвам в шкафа и посягам все към други Laughing

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 00:33 от Анонимен

# 2 146
Кройтерхоф и машинката според мен ще е най- ефикасно.

# 2 147
Ами...ще чакам отзиви Yum

# 2 148
Аз го ползвах с един крем против целулит на Ревюел, колкото за проба снощи, но тия дни ще пусна тежката артилерия - Елансил и Кройтерхоф.Laughing Макар че за Кройтерхоф не съм сигурна...един път го пробвах и имах чувството, че кълките ми са натопени във врящ фритюрник Sweat Smile Пищях-врещях
[/quote]

Скоро не съм се смяла така от сърце!
Хубав ден !

# 2 149
Майки, пие се, но като че ли около тази цена и по-хубави е имало преди : ))
Фуета не взех миналата седмица, но предишният път като го пробвахме, много ни хареса. Не си спомням да е имал някакъв биещ вкус на подправки, напомняше ми на хубавите сушени деликатеси от едно време.
Абе тези чаршафи който коментирате, лукс лукс ама много мрачни цветове бе, гледам гледам, нито един от тях не мога да се насиля да си взема. 🤔

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 08:22 от Lemy

# 2 150
Lemy, и аз така със сегашните чаршафи - първоначалният ми ентусиазъм, че има пак сатенени секна, като ги поразгледах по-внимателно, наскоро имаше сатенени комплекти с къде по-весели цветове, ама вкусовете ни са различни, та нека сега има пък и за харесващите тъмни цветове. Исках долен чаршф обаче, но само бялото от предлаганите сега мога да избера от каквото ще има, а пък белият цвят отдавна ми е доскучал, за децата исках да взема нещо по-свежо като цвят. Някой спомена Юск, ще погледна там, когато намеря време.
Хубава седмица на всички! 🌞

# 2 151
На юск са с други размери. С ластик долен не знам дали има.
А горните са им за завивки 135-140 на 200 см..на мен не ми пасват на завивките.

# 2 152
Феникс, ами лято е, тези цветове да ги бяха пуснали наесен. 😁
И аз искам долен, а това бяло така ми е омръзнало от соц времената 😁

# 2 153
Lemy, вярно че не са никак летни такива цветове, съвсем права си. А пък бялото на мен ми навява донякъде пък мисли за болница, макар че сега по болниците вече са по-цветни.  На Юск долните чаршафи и да са без ластик ще са ми ок. Извинявам се за лекия офф. Ще се опитам днес да стигна до Лидл, че има някои (даже доста) неща, които харесах, но не е сигурно че ще се случи.

# 2 154
Феникс, ами лято е, тези цветове да ги бяха пуснали наесен. 😁
И аз искам долен, а това бяло така ми е омръзнало от соц времената 😁
То пък едно лято... Grinning

Аз пак да питам че нещо се замотах с търсачката из темите - за този спрей ли бяхте писали че разпръсква хубаво, а не само да цвъка на струя? https://www.lidl.bg/p/opitay-vkusa-na-sveta/maslinovo-maslo-ekst … zhin-sprey/p56775
Така и не изнамерих хубава пръскалка за зехтин, ако тази става май ще я взема за да си ползвам спрей бутилчицата после.

# 2 155
Такъв спрей не съм вземала, но казваха че ще е на струйка и аз самата така предполагам, че ще е.
Хубаво разпръсква, когато е във флакон и е под налягане, като един спрей зехтин от иберийската седмица, за който помрънках, че не са пускали отдавна (май ще трябва да им напомня на контактна форма за него). Още не мога да стигна до К., че ми е неудобен за подобен във флакон- писаха, че там имало, а във Ф. са станали безбожно скъпи вече такива спрейове.

# 2 156
Мне, не търся флакон под налягане, искам аз да си слагам зехтина в бутилчето и да напръсквам каквото съм решила вместо да мажа с четка. Мисля че тези някой ми ги препоръча предния път като питах, но не съм на 100% сигурна а през телефона ми е много куцо да прегледам всичко дето излиза в търсачката. Ще търся още явно, все ще го открия докато отида. Надявам се точно тези спрейчета да не се разграбят бързо, като са по-специфични аромати.

# 2 157
Аз имам от левчето едно за пръскане, в него спирт чист съм сложила. Не е под налягане, но доста доббре си разпръсква спирта, на мъгла.
Води се фризьорско някакво, довечера мога да го снимам.

Какво не харесвате цветовете на чаршафите? За мен са ок. бялото и светло сивото са светли цветове. Не е вярно че са само тъмни.
Нека малко мъжки цветове пък да има, то взе розово и червено...ние с момчета не можем да се вредим..

# 2 158
И на мен идеята първоначално ми беше да си преспивам зехтин по избор в бутилчица, опитах така за проба с едно пластмасово  шише от италианска седмица и не ми хареса как пръскат подобни шишенца- няма как да се получи същото разпръскване като под налягане във флакон- широкото разпръскване, ако мога така да го опиша, каквото искам например да направя при напръскване  на готово вече сирене халуми за овкусяване. Просто на струя ще е в каквото и да е такова шише, а на мен такова не ми харесва. Зехтинът е доста по-тежък от спирта, няма как да стане в такова на мъгла.
За цветовете- писах горе, въпрос на лично виждане, за момче също търся, но не обичам сиво нито аз, нито детето - тъмно синьото няма да се котира също, ако беше по-светло - бива. Ама на мен не ми е проблем, ще си търся другаде, пък и не бързам за никъде. Важното е за който търси такива, каквито са пуснали, че ще си намери сега в Лидл 😉.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 10:31 от fenyx

# 2 159
Тета, ти като мм 😸
Натка, в София днес 30°, от утре 36-37° почва се. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт