Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 749
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 130
Смятам да ходя за чаршаф с ластик, привлича ме копринения блясък. Имам едни чаршафи от сатениран памук и от тогава търся такива и никъде не намирам.

Деси, тези са точно от тия, хубавите Шаршафи Grinning
И аз съм им хвърлила очо на долните.
Сега тъкмо застелих такъв бял лидлски..ми луксозна мекота, кво да кажа...кеф голям.
Ма тихо, тихо...

# 2 131
За фуета - не съм купувала от Лидл и няма да купя. Една есен преди няколко години търсех да купя вносен колбас с благородна бяла плесен, за да я завъдя и ползвам на домашните колбаси. Купих малко парче испански фует, в луксозна опаковка и всички екстри към нея. След като обелих част от обвивката, го пробвах (голям фен съм на всякакви сурово-сушени узряли колбаси). Опитах го - за мене имаше неприятен вкус на граниво, въпреки че според опаковката имаше още над месец срок на годност. Обелих го целия и съдържанието отиде в контейнера за боклук. Единственият плюс е, че завъдих плесента.

# 2 132
Как завъди плесента

# 2 133
Фуетът в Лидл (от постоянния асортимент) най-много ми се доближава до испанския и много ни харесва. Опитвали сме може би всички други варианти, предлагани в България (включително и от БГ производител), ами не стават. Или са с вкус на огранена мазнина или с някакви допълнителни подправки.
Факт е, че трудно се бели, но това не е болка за умиране - в черво е + характерният вкус идва от плесента.

# 2 134
  • Буркина Фасо
Фуетът в Лидл (от постоянния асортимент) най-много ми се доближава до испанския и много ни харесва. Опитвали сме може би всички други варианти, предлагани в България (включително и от БГ производител), ами не стават. Или са с вкус на огранена мазнина или с някакви допълнителни подправки.
Факт е, че трудно се бели, но това не е болка за умиране - в черво е + характерният вкус идва от плесента.
намокри го с вода.

# 2 135
намокри го с вода.

Знам за водата Simple Smile, просто не ми пречи и да не е напълно обелен. Допада ми вкусът / ароматът, а няма и нищо лошо така да се консумира.

# 2 136
Понеже много го хвалихте флуета и аз взех. На моя мъж му хареса и не бих казала, че има подправки ( той например луканки, сушеници и производни не яде зариди подправките) хареса му и съм доволна. Аз не съм впечатлена- мазничко ми е

# 2 137
  • София
И аз имам кантучини от скреч картата, но видях, че са с палмово масло и реших, че ще си ги направя сама.
.............
Също имам кантучини  от картата и ги отхвърлих заради палмавото масло, а и правя всякакви с боровинки, с шоколад с бадем, кантучини да искам.

# 2 138
  • София
Смятам да ходя за чаршаф с ластик, привлича ме копринения блясък. Имам едни чаршафи от сатениран памук и от тогава търся такива и никъде не намирам.

Деси, тези са точно от тия, хубавите Шаршафи Grinning
И аз съм им хвърлила очо на долните.
Сега тъкмо застелих такъв бял лидлски..ми луксозна мекота, кво да кажа...кеф голям.
Ма тихо, тихо...
Тета и аз на шесто чувство ще ходя, като ги видях и си викам - това е 😄 Видяла съм и в Юск и в Кауфланд и всеки път в Лидл като пуснат и кажете , че е сатен ходя да проверявам ама нъц. Седят едни изкуствени и се хлъзгат , не знам как да обясня. Този в нас хем е сатениран да изглежда яко, хем си е мекичък като памук. Баш лукс си е Тете 🤣

# 2 139
Аз съм доволна от пилата. Същата е, като миналата година на две степени и като дизайн, и всичко.
Не знам защо ви спира при леко натискане, у нас имаме 2 пили винаги и се ползват често , а лятото всяка седмица и то с проблемни крака и стъпала, че и нокти на единия. За мен е супер, добре ми стърже , не натискам прекалено, но и не е леко. Доста дълго я ползвах вчера, оправях се за морето, ами...доволна съм, батерията си държи. Предишната ми още не се е изхабила втората глава. За тези пари са супер, но и работа ми върши. Хем щади кожата не прави рани, хем маха мъртвите клетки, мазоли ми оправя, бе ... а иначе и ноктите наплъстени, твърди ги изчиства, бе направо ни е незаменима на нас. Да не би да не я движите , просто си я допрете до кожата и натиснете с движение надолу, няма начин да не стърже и то доста чисти. За ноктите вече не знам , но поне не прави рани и се пилят отгоре, намалява и изчиства наслагването на плочката.Наистина се чудя защо при вас така се получава, май само аз съм доволна, но..факт. Чак се притесних тази година да не би да я изпусна.

# 2 140
Аз съм доволна от тази
Скрит текст:

# 2 141
А! Марчева, я дай, моля, линк и към твоите рецепти за кантучини. Ако стават за аматьори. 😳

# 2 142
  • In transit
Мики, по коя рецепта правиш кантучини? 🤗

Соулче, заповядай. Кантучините са най-лесни за правене, дори за аматьори.

# 2 143
Купих уреда за целулит и ще го връщам. Никаква работа не върши за мен. 
Абе и аз уж не усетих кой знае какво снощи като го тествах, а пък днес сланините от вътрешната страна на бедрата са ми целите насинени Rolling Eyes Няма да го връщам аз, и без друго отдавна исках от този тип масажори и като го видях на тази цена, пощръклях да си го купя (иначе е минимум 50лв.)

За фуета да си кажа и аз - този е съвсем приличен, няма аромати, подправки - най-нормално месо, сланина и тук-таме жили, идеален е за винце. Но бях взела един от иберийска седмица, овалян в бял пипер и не знам какви подправки...значи това чудо само го опитах и веднага, ама буквално на секундата го изхвърлих...уникално сладникаво-солено-люта гадост Money

# 2 144
И аз тъкмо направих едно масажче сега.
Какъв крем / лосион ще ползвате с уреда? На мен ми харесва масажора

Общи условия

Активация на акаунт