Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 749
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Пловдив
И от фуета, и от сиренето имаше по много. Фует - три пълни кашона. Сирене имаше много каси наредени една върху друга. Аз взех само един брой, като за първи път.
От скреча - и на мен кантучини с шоколад или с бадеми, но при нас имаше само с бадеми.

# 2 116
Фует в нас не влиза. Последно купих от една френска седмица. отиде в кофата. Залагам на изпробвани продукти.

# 2 117
  • Буркина Фасо
Фует в нас не влиза. Последно купих от една френска седмица. отиде в кофата. Залагам на изпробвани продукти.
пробвай го още веднъж  и ще го одобриш.Smiley
нали за мезе говорим ?

# 2 118
пробвай го още веднъж  и ще го одобриш.Smiley
нали за мезе говорим ?

Не ям аз такива неща,
ама и мъжа ми не го хареса.

# 2 119
  • In transit
И аз имам кантучини от скреч картата, но видях, че са с палмово масло и реших, че ще си ги направя сама.

Лъки, фуета от френската е различен. Испанския е най-хубав.

# 2 120
  • София
И аз нямам мяста в хладилниците, а сме с два иначе. Пълни са до горе.

# 2 121
Лъки, какво не му харесахте на фуета? Аз не съм го пробвала и да не съжалявам значи.

Мики, по коя рецепта правиш кантучини? 🤗

# 2 122
  • Варна
Лъки, какво не му харесахте на фуета? Аз не съм го пробвала и да не съжалявам значи.

Аз го харесах. Ще си го купиш ли? 😂

# 2 123
Ми не. 😂 Търся аргументи защо да НЕ го купя.

# 2 124

Френския, конкретно беше гняс, мас, едри парчета нещо си, цели зърна черен пипер,
парфюмиран,  и с вкус на химикал.

Сегашния продукт, не знам с какви характеристики е, но ние ще пропуснем.

# 2 125
  • София
Тоя фует ми е в графа едно от най-гадните неща пробвани в живота. Не помня от каква седмица го купих с голям ентусиазъм, но толкова много подправки имаше, че ми лепнеха по устата и горчеше. Просто едно голямо бляк. Смятам да ходя за чаршаф с ластик, привлича ме копринения блясък. Имам едни чаршафи от сатениран памук и от тогава търся такива и никъде не намирам.

# 2 126
Десислава,
Чаршафи и комплекти спално бельо от памучен сатен има в Юск, за цената си са разкошни.

# 2 127
Взех пила за пети... Ми то само като я натисна към крака и спира. Такава ли е кекава? Едвам се навих, че имам страшен гъдел...
Очаквах поне да остърже нещо 🙄

# 2 128
Благодаря за фуета, момичета, златни сте! 🌼

# 2 129
Взех пила за пети... Ми то само като я натисна към крака и спира. Такава ли е кекава? Едвам се навих, че имам страшен гъдел...
Очаквах поне да остърже нещо 🙄
Слаба е .
Бързо се изтъркват и главите . Грам не я погледнах сега - може пък да са я подобрили нещо

Общи условия

Активация на акаунт