Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 213
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 165
Вчера следобяд и аз ходих ама нямаше, но сега като каза, ходих и си взех на-накрая.

# 166
  • София
Видях, че са пуснали детски слънчеви очила. Попаднах на стара информация, че при тест се оказали с диоптър -0.25. Някой има ли по-скорошна информация или да тествам? Реално ми трябват очилата докато детето свикне с тях, после ще купя по-качествени, ама чак пък с диоптър ако са бе бих рискувала.
Купих ме ги, розАвки с бели точици по рамката, не!! нямат никакъв диоптър. детето страшно се кефи и не ги сваля.

# 167
Е че ти търча ли? Щот мен с топ не мож ме бутнат за едно питие такова...никакво...
Ама утре ще търча за надуваемото...Simple Smile
Честно казано, никога не съм пила такова нещо ама не мърдам за един ред бул аз... Да видим за другата седмица какво ще ни измислят. Сигурно нощен шопонг

# 168
Сиренето манури е страхотно ,е и цената му де.

В Гърция започва от 8-9 Е, но ако е на промоция, обикновено е 10-11, тук не са му вдигнали много цената.

# 169
  • София
Лидл е основен магазин от който пазарувам. Още преди 10г. като пътувах в Германия го посещавах. Много съм доволна и от обслужването. Като имам рекламация или искам просто да върна нещо става много лесно (Без да се чувствам виновна, че го връщам).

# 170
Май само аз не харесвам Манури, прекалено мазно и тежко. Стоя в хладилника до мухлясване.

# 171
  • в кукувиче гнездо
Май само аз не харесвам Манури, прекалено мазно и тежко. Стоя в хладилника до мухлясване.
Лелее, любимото ми сирене.. Винаги купувам по няколко. С мед ми е много вкусно. И с домат с босилек.

# 172
Това сирене още не съм го пробвала, днес взех отново халуми.
Редбула хич не го отразих, погледнах обаче черешите- този път нямаха шанс, вчера взех от плод/зеленчук по 5 лв килото и бяха по-добре изглеждащи външно.

# 173
  • София
Като говорите за строеж на нови магазини, гледам, че строят един в жк Илинден на бул. Тодор Александров, някой има ли информация кога ще е готов?

# 174
Къде по-точно?

# 175
  • софия
Срещу входа на парка откъм Арената/дома за възрастни хора. Между немските къщички и парка, на голямото празно.
Скрит текст:
Чакам го и аз него. Има табели, но не съм се зачитала кога трябва да приключат.

# 176
И ние взехме от слънчевите очила на Лидл- лилави със сърца. Детето много ги хареса, но как се проверява дали са с диоптър освен в оптика? Аз няма как да преценя, защото съм с немалък диоптър и без това.

# 177
Срещу входа на парка откъм Арената/дома за възрастни хора. Между немските къщички и парка, на голямото празно.
Скрит текст:
Мислех, че ще строят блок : ))
Навремето там беше банята, имаше и плаж с басейни. Ех спомени..

# 178
  • Sofia
Като говорите за строеж на нови магазини, гледам, че строят един в жк Илинден на бул. Тодор Александров, някой има ли информация кога ще е готов?
Преди време имаше информация тук за този и друг в ж.к.Павлово.
 На строежа няма ли табела с информация за срока?

# 179
  • софия
Скрит текст:
Мислех, че ще строят блок : ))
Навремето там беше банята, имаше и плувен басейн. Ех спомени..
Банята не беше ли от другата страна, страната на парка, пред блока? Посещавала съм я и аз 😂

Общи условия

Активация на акаунт