Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 788
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Варна
Здравейте!

Днес си купих цял бански,знам си размера ,понеже само от Лилд си купувам.
Но този се оказа малък.
Сега дали ще ми го сменят ,понеже знам,че бански май не сменят?
Да си купувам още един ли ,по-голям..Rolling Eyes

# 2 161
Връщат се.

# 2 162
  • Sofia
Аз харесвам как пръска  от италианската седмица балсамовият оцет в стъклени бутилчици. Но не съм пробвала със зехтин/олио, как ще е.
За показаната бутилка и аз останах с впечатление, че не разпрашава добре, от коментарите тук преди известно време.

# 2 163
Някой видя ли клинчетата от днес, как са? Сега се замислих с тези жеги, дали да не си взема още едно.

# 2 164
Не са ли по-удобни късите панталонки за жегите, отколкото клинчета (нали са по тялото)? Някак си мин.година успях да се напъхам в едни от детската номерация (най-големия размер), с НМ-ски детски тази година нямах такъв късмет, явно лидълските са по-големшки 😁, гледам че сега пак има момичешки паталонки в Лидл…

# 2 165
В каквата и бутилка спрей да сложа олио, все си излиза на струя, имам от предишни пускания въпросните зехтини с билки, пуска си на струя, заради плътността на зехтина или олиото. Пробвала съм и в други бутилки същата работа. Не е от бутилката проблема, а в течноста.

# 2 166
Аз имам от левчето едно за пръскане, в него спирт чист съм сложила. Не е под налягане, но доста доббре си разпръсква спирта, на мъгла.
Води се фризьорско някакво, довечера мога да го снимам.

Какво не харесвате цветовете на чаршафите? За мен са ок. бялото и светло сивото са светли цветове. Не е вярно че са само тъмни.
Нека малко мъжки цветове пък да има, то взе розово и червено...ние с момчета не можем да се вредим..
Мислех си го и аз но не ги знам от какви пластмаси са, все пак не са изрично предвидени да са в контакт с храна тези шишенца. И аз в тях слагам други неща иначе - спирт, че и кислородната вода в аптечката ми е в спрейче пресипана. За хранителни неща не смея обаче да стоят в такова.
Ще пробвам тези от Лидл пък каквото сабя покаже. То какво толкова да стане освен да се окажа с малко шишенце доста скъп зехтин и нищо друго налице Grinning

# 2 167
В каквата и бутилка спрей да сложа олио, все си излиза на струя, имам от предишни пускания въпросните зехтини с билки, пуска си на струя, заради плътността на зехтина или олиото. Пробвала съм и в други бутилки същата работа. Не е от бутилката проблема, а в течноста.
Ами нали същото казвам, трябва да е във флакон под налягане- ама Лидл не искаха да пуснат иберерийските.
А в пластмасовото само за проба сложих, че да видя стъкленото как би разпръсквало- принципът беше същия, в Лидл нали имаше комплект стъклени шишета за 10 лв, отказах се да ги взимам.

# 2 168
  • Стара Загора
Мнение имате ли за контактния грил от четвъртък?

# 2 169
Феникс, ако е под налягане ще е като дезодорант, няма да може да се ползва многократно бутилката, както спрея против залепване.

# 2 170
Да, наясно съм, иначе щях да си ползвам от предните иберийски флакони. Но за себе си реших, че имам нужда от флакон- за някои случаи, а пък за останалите- просто ще мажа директно зехтина, сипан в някоя чашка с четката за мазане- иначе като пръскам на струя, не може да се омазни както искам продукта (например ако пръскам върху нещо, което ще пека, там имам изисквания за качеството на зехтина). От любопитство поне, все пак, ще хвърля едно око на това, което сега предлагат в Лидл, макар че очевидно не отговаря на търсеното от мен.

# 2 171
  • до най-прекрасния мъж
Взех пила за пети... Ми то само като я натисна към крака и спира. Такава ли е кекава? Едвам се навих, че имам страшен гъдел...
Очаквах поне да остърже нещо 🙄
Слаба е .
Бързо се изтъркват и главите . Грам не я погледнах сега - може пък да са я подобрили нещо
Тя не се натиска особено. Като се върти, си отнема мъртвите кожни клетки. Аз имам стар модел, доволна съм. Даже си купих още една, че ММ я хареса и я приватизира. А той е с ужасни пети.

# 2 172
  • Sofia
Мнение имате ли за контактния грил от четвъртък?

Да питам и аз нещо моля.От известно време проучвам за грил.В следващата седмица има контактен грил в Лидл.Ще съм ви благодарна, ако споделите дали сте доволни.Пече ли добре и бързо, че сега имам един на Таурус, който е много бавен и постоянно включва и изключва.Лесно ли се почиства? Благодаря предварително на отзовалите се!
Имаме го от предното пускане. Ние сме доволни. Нали е със свалящи се плочи - разбира се е лесно почистването.

# 2 173
Някой може ли да покаже какви масажори коментирахте последните страници и на каква цена

# 2 174
  • Sofia
Някой може ли да покаже какви масажори коментирахте последните страници и на каква цена
Показаха го.

Общи условия

Активация на акаунт