Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 775
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 400
  • In transit
Долче, честит рожден ден! С теб сме от една порода. Hug Kissing Heart

Нищо не си харесах в брошурата освен пуешко и фета.

# 2 401
Другата седмица ще ходя само за обичайни дребни неща.  Нищо не харесах ,явно съм се повредила Grinning
Мм е заговорил от доста време за калмари пане,тези в Лидл добри ли са? Бях купувала едни ужасни ,които само имаха аромат на калмар,но не помня от къде ги взимах и не смея да повторя

# 2 402
На мен ми харесват калмарите. Като понички са ми Wink

# 2 403
Точно като понички/бухтички са тея калмари. По-добре си вземете лучени кръгчета, по-вкусни са Grinning

Голям пас от мен за идната седмица. Ще се съберат 3 седмици без лидлски пазар скоро Confused

# 2 404
Долче, на какъв прекрасен ден имаш рожден ден! Честит личен празник на теб, бъди щастлива🎈🎈🎈 и честит Еньовден на всички! ☘ Билките са едно от най-вълшебните проявления на божията милост към хората. 😇🕊

На втори прочит ме развълнува електрическата четка за почистване. Пускана ли е преди? Ръце не ми останаха да търкам, а мърсотията ме дразни. Бих я пробвала. Ръчната прахосмукачка сигурно е същата играчка като предишните. 🤔

# 2 405
За контактния грил да ви казвам. Днес 10мин след отварянето бях там, грабнах една кутия, едвам я носих, не предположих, че ще е огромна. Изобщо не съм забелязала, че е отваряна, това го забелязах, когато отидох на работа и на спокойствие го разгледах. Освен, че разпечатан, беше и с разкъсан найлон, абе отварян си беше, тавичката му за мазнина беше отпред, долната плоча пружинираше само от единия край (очевиден дефект). Така се ядосах и на бегом да го сменям. Взех си запечатана кутия, когато я отворих, вътре беше с картонени уплътнители, на другия бяха от стериопор. На новия тавичката беше отстрани, както си е на картинката на кутията. Та бъдете бдителни, не знам как е попаднал стар модел отпечатан и дефектен 10 мин след отварянето на магазина.

Долче, честит рожден ден и от мен Simple Smile Жива и здрава да си, много успешни покупки и д ане ни напускаш, че беше забегнала от темата по едно време.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 09:42 от dani-ela-80

# 2 406
  • Перник
Долче, честита да си!

Аааа, винтоверти значи! Ето защо имаше митинг пред магазина на "Алабин". Поне 50 човека чакаха да се отворят вратите.

Нищо не си харесах от следващата брошура.

Панирани калмари сме взимали веднъж. Не ги харесахме.

# 2 407
Честито и от мен, Долче.

Вдех си долен чаршаф.

Долнище черно на бански. За мен си има еластичност, и от предни години са такива банските, няма промяна тоест.

# 2 408
Къде я гледате тази четка? Аз такова нещо не намирам.

# 2 409
Къде я гледате тази четка? Аз такова нещо не намирам.
Предполагам, че е тази https://www.lidl.bg/p/domt-shche-ti-blagodari/elektricheska-chetka/p57286

# 2 410
  • София
Тази четка и аз я загледах,ама защо е с батерии?
Това е неудобно.
И колко батерии ще трябват?

# 2 411
Напоследък и аз не ви разбирам за какво говорите, тъй като нещото не съм го видяла в брошурата, а то било на другото място иииии...нищо не схващам. Simple Smile

Долните чаршафи са сатениран памук, да уточня, защото в брошурата търсих миналата седмица - не е отбелязано, че е сатениран, само за горните пишеше. Но да, и долните са сатениран, пише го на опаковката им.

# 2 412
За контактния грил, оказа се и че ИАН номера е различен за една идея ако не бях се усетила и щях да остана без гаранция, тъй като имам бележка от стария 0351710, който върнах и ми го смениха с друг с друг ИАН 0359317. Та се връщах пак с бележката да обяснявам, сторнираха стария и ми маркираха нова бележка на другия.

# 2 413
Ти с протокола от ремонта си ползваш гаранцията за напред.
Нещо не разбрах какво каза. Нов си купила сега, или са ти заменили дефектиралия с нов ?

# 2 414
Тета, сутринта си купих нов грил, който се оказа стар когато го отворих и на касовата бележка е с неговия иан номер. Замениха ми го, но другия е нов модел с различен иан номер.

Общи условия

Активация на акаунт