Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 134
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Sofia
Да си оправят проблема, няма да отварям втори браузър.

# 2 971
Някой беше писал за белгийските гофрети - взех ги, по-скоро имат вкус на нещо средно между кроасан и сладките сълзица от едно време. Иначе видях, че има същата марка, по-малка разфасовка и с шоколад от едната страна. Но са удобни, защото са по единично опаковани.

# 2 972
Щях да пиша, че взех авокадо на 4 лв мрежата ама мекичко идва. Ако не го разтикат сега, директно да го хвърлят

# 2 973
има ли такъв тип торбички в лидл?
къде стоят и ориентировъчна цена, ако някой знае?

# 2 974
  • Пловдив
Има мисля, стоят където и другите.

# 2 975
  • Варна
Има, където стоят и останалите - на касите. Цена не знам.

# 2 976
Аз мисля, че бяха при хладилните витрини по-скоро.

# 2 977
Аз вчера писах, че купих такава. 1.49 струва. Взех я от касата

# 2 978
За многократна употреба са предполагам тези термо чантички? Как почиствате отвътре, каква е повърхността? Нещо специално има ли? Simple Smile

# 2 979
Можеш и ползваш пак. За многократна са , да. Онзи ден пътувахме в жегата и за охладители ползвахме замръзнали шишета с вода,на другия ден нещата още бяха студени.
Бях много скептична, признавам Wink

# 2 980
Кайсиите с купон много ли са зелени? Купих едни миналата седмица, но се оказаха доста кисели.

# 2 981
За многократна употреба са предполагам тези термо чантички? Как почиствате отвътре, каква е повърхността? Нещо специално има ли? Simple Smile
Стените на торбата са двойни и между тях като че ли се задържа някакво количество въздух, не знам дали е само това или и материалът, вътрешният слой е някакво странно фолио такова дебело. Пак си е като найлон де, не би трябвало да е проблем да се измие. Отгоре пластмасовата лента дето "закопчава" торбата не стига до двата края, което ме изненада. Обаче пък си вършат работата колкото да пренеса нещо до вкъщи в жегата, това са ми едни поне 15-20 минути. Стана ми интересно това със слагането на бутилки за охладител, определено ще пробвам ако ми потрябва за по-дълго време.
При касите стоят където са и другите торби, но лесно се разпознават по пластмасовите дръжки. Цената вече са я написали, 1,49струва една.

# 2 982
Кайсиите са узрели, но не много сладки. Хубави са според мен. Динята е уникална! Flowers Watermelon

# 2 983
  • Sofia
Кайсиите с купон много ли са зелени? Купих едни миналата седмица, но се оказаха доста кисели.
Оставих да узреят и станаха медени.

... Стана ми интересно това със слагането на бутилки за охладител, определено ще пробвам ако ми потрябва за по-дълго време. ....
Като при всяка хладилна/изолирана чанта, ако има охладители... Simple Smile
Аз последните дни слагах дори при плодовете за у-ще на щерката.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 17:06 от Morena

# 2 984
Аз ползвам охладителите от фризера,но не съм се сетила за пликчето, ще взема тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт