Остави ме в момент на нужда

• 26 244
  • 988
  •   1
Отговори
# 390
Верен е начинът по който се чувстваш. Ако някой те отебе макар и пияна, не ти е приятел. Остай ги моралистите. Те с пияници и клошари не общуват. Само на чисто и когато има топла вода.

# 391
Мило момиче, НЕ Е НОРМАЛНА реакцията ти, но не в този смисъл, който си мислиш ти. Не е нормално да се обвиняваш и да се умиляваш от един сладолед, то това само по себе си не е нормално - за 5 месеца връзка най-умиляващият му жест да е сладолед и цвете. Сбъркано е на толкова много нива, че не знам откъде да почна.

# 392
Добре ги разбираш нещата, авторке. Даже много добре. Но просто се целиш натам, откъдето заек няма да изскочи...

# 393
  • София
А въпросния господин диван няма проблем с това, просто защото не му дреме. Ако му дремеше едва ли щеше да е доволен, че гаджето му си вее фустаня с друг слабо познат мъж.

На същото мнение съм. Ако му дремеше, нямаше и да я остави пияна и неадекватна със същия този слабо познат мъж и още кой знае колко като него в заведението. Затова и продължавам да твърдя, че просто си я ползва от удобство и по предназначение.

А авторке, браво, че си поемаш твоята отговорност. Но е добре да изискваш не само от себе си. Иначе ставаш много удобна жертва на всякакви типажи, които само чакат да прехвърлят всичко върху теб.

# 394
  • Далечният изток
Добре де, какво стана след това? Той порица ли те, накара ли ти се, каза че не му пука какво се случва с теб, каза че не е бил прав?! Питах вече, ама пак да питам - какво стана после? Стигнало се е до цвете и сладолед ли беше? Ама защото... Той е разбрал, че не е бил прав и се извинява или?

# 395
Е, стринке, не всички провинциалистки сме били по запои, недей така с лошо. Мен баща ми цял живот ме врънка да си сипя. Колкото пъти съм си сипала, толкова пъти той го е допивал. Ама пак врънка. Според него човек трябва вкъщи да си научи мярата. Аз моята съм я научила.
Не искам да се разделяме заради подобно събитие.
Това е интересно, защото дори част от поддръжничките ти в темата на мястото на гаджето ти биха поискали да се разделите веднага след като те приберат и завият. А потресените - до една. Аз лично много се учудвам, че все още сте гаджета.

# 396
За извинение - не е казвала. Била дистанцирана няколко дена и той от немай къде отскочил за един сладолед.

# 397
  • София
На това му се вика размамено дете - с едната ръка удряш, с другата галиш.
Държи я в подчинение. Бравос, добре се е научил.

И тя объркана, дистанцирана, ама си го иска. Халал да ѝ е.

# 398
  • София
Така, прочетох ти и първата тема. Пропомних си я по- скоро. С условието, че всичко е вярно, ще напиша нещо грубо, но не е, за да те смачкам.

Общото между двете е, че си наивна. Разликата е, че там си под насилие и послушка, а тук звучиш като пропадняк. (Сори, така ми прозвуча наистина цялата история напих се- не знаех- звънях като малоумна). Родители нямаш, баба ти е властна и общо взето - има деградация на личността от първата ти тема до сегашната. Не го схващай като някакво кофти проповедничество, но ако продължиш да седиш във връзки с такива хора като последния и този, ще пропадаш.
Следващата ти тема може да е за "надрусах се, но той не ме остави в спешното".

И пак изпадаш в крайност, че няма да близваш. Ше споделя нещо, тъй като доста внимание се обърна на алкохолната част. Аз лично като седна в кротка и камерна компания, мога да изпия доста количество (но и за доста време). Не се напивам, времето минава в кротки и приятни разговори и глътката ти се отваря. Недей да търсиш в алкохола някакво утешение или инструмент да се поставиш в позиция ба безпомощна, на жертва, която някой трябва да спасява, защото този направо е цвете, че така директно ти показва какво струваш за него. Друг път, когато се поставиш в такава жалка ситуация, човекът, който ще те 'спаси', може да се окаже много кофти. А ти да си на седмото небе, че имаш прогрес.

Наистина се надявам да е измислица с тоя речник, тъй като ако не е , наистина имаш отчайващо светоусещане.

# 399
  • Далечният изток
Кетчър, в темата за невъзможните хора няма изповеди ли? Стига с лепенето на етикети. Започвам да се чудя кой е по-токсичен....

# 400
Добре де, какво стана след това? Той порица ли те, накара ли ти се, каза че не му пука какво се случва с теб, каза че не е бил прав?! Питах вече, ама пак да питам - какво стана после? Стигнало се е до цвете и сладолед ли беше? Ама защото... Той е разбрал, че не е бил прав и се извинява или?

Събота сутрин имаше съобщение от негова страна заради телефонния тормоз. Аз се извиних.
В неделя вечер се видяхме, тогава подвигнах темата за кратко, но разговорът бързо беше прекратен. В понеделник сутрин се държах нормално, бяхме заедно до обяд (после отива на работа, а аз имам дистанционни лекции). Събота не бях размишлявала много върху случилото се, понеже не се чувствах добре, но когато останах сама понеделник следобед, започнах да водя вътрешните дебати. Не съм повдигала отново темата по чат, но писах една идея по-хладно, просто ми беше тежко и объркано. Понеделник вечер и вторник не се видяхме, чак в сряда предиобед. Тогава беше изненадата от негова страна. В сряда вечер останах у тях и му споделих това, което ме човърка. Вече Ви цитирах думите му в
(в първата публикация).

# 401
  • София
Аида, не те разбрах?
Прочитайки първата й тема, ми стана жал колко се самобичува за всичко.
Тук звучи в другата крайност. Онзи я държал на каишка, на този пък не му дреме.

# 402
  • София
Че не си му приоритет и няма да си нарушава в никакъв случай комфорта заради теб и ти каза - добре?!

# 403
Чак на мен ми стана тежко... ти една седмица го мислиш, чудиш се, страдаш, тоя носи някакви боклуци за подарък и накрая ти казва, че не си приоритет...

# 404
Е, какво като е казал? Това необратимо ли е? Много пасивно е женското в тази тема. Ма да тропне малко с крак, да даде характер. Мъжете уважават жени с характер. Ако си каже, ок, той ме третира така, ми да, така ще я третира. Па да го ошамари малко това момченце мамино дето от завивка не излиза.

Общи условия

Активация на акаунт