Остави ме в момент на нужда

• 26 272
  • 988
  •   1
Отговори
# 915
Ох, пак ли е ретрограден тоя. Иде ми да му сложа една пръчка, че да се върти нормално.
Аз чакам авторката да си каже зодията да видя дали познах пак и да ходя до тотото.
А по повод постъпките на хората ... аз заявих, че не бих отишла да я взема, но току виж съм ви изпреварила. Толкоз.

# 916
  • София
Само не си изпускайте нервите, че много грозно и от консумиращи и от трезвенички Laughing

# 917
  • here and now
Ходила съм аз и съм се научила да не ходя пак.
Нека да съм зла.
И аз чакам зодията на авторката.

# 918
  • Далечният изток
Прави ми впечатление от разни теми тук, че този, който най-много говори за чуждите манипулации, е най-големият манипулатор всъщност... Thinking

# 919
  • София
Лъвица, не е непременно съзнателен, но си е вик. Повтаряме се вече. На мен така ми прозвуча, пък който иска да събира или не.

Гаджето не става за гадже, това на всички е ясно. Но проблемът е и в нейните ръце. Защо звъни и очаква неща от човек, който й е показал вече къде стои. Всички се втурнаха да обяснават как трябвало да скочат да ги съберат, но истината е, че поне половината нямаше изобщо да са с този човек вече. Същите хора, които по темите повтарят "къде гледа, като избира" и са напълно "за" поемане на личната отговорност като превенция.
Хубаво, муйко, пуйко, боклучко, а тя къде е в цялата ситуация? Гръбнакът й къде е ?

# 920
Прави ми впечатление от разни теми тук, че този, който най-много говори за чуждите манипулации, е най-големият манипулатор всъщност... Thinking
Да си манипулатор като насърчаваш хората да осъзнаят видими за всички други хора грешки, да насърчаваш към личностно израстване, развитие, успехи и пр., така де - да удариш едно рамо, пък ако ще и да звучат строго думите - в това, AIDA, няма нищо лошо. От такива манипулатори има нужда, будители така да се каже.. 😁
Ако искаш питай как може един манипулатор да е сигурен, че влиянието му е положително и градивно, питай, питай. Лошо няма 😁

# 921
Да си манипулатор като насърчаваш хората да осъзнаят видими за всички други хора грешки, да насърчаваш към личностно израстване, развитие, успехи и пр., така де - да удариш едно рамо, пък ако ще и да звучат строго думите - в това, AIDA, няма нищо лошо. От такива манипулатори има нужда, будители така да се каже.. 😁
Ако искаш питай как може един манипулатор да е сигурен, че влиянието му е положително и градивно, питай, питай. Лошо няма 😁

Ааа, имало значи добра и лоша манипулация. Няма нужда да питам коя е добрата - която е по ваш тертип много ясно, ИМАХ си аз Smile

# 922
Мне - първото не се нарича манипулация, а отваряне на очи, учене, съветване. Манипулация е когато чрез различни методи караш потърпевшия да прави неща в негова вреда, но в твоя полза. Може така да се дефинира според мен.
Темата си продължава през къра, след зодиите стигнахме и до манипулациите? Днес да не сме на промоция, подобни такива ги заключваха някъде до към 30-та, 40-та страница? Simple Smile

# 923
Мне - първото не се нарича манипулация, а отваряне на очи, учене, съветване. Манипулация е когато чрез различни методи караш потърпевшия да прави неща в негова вреда, но в твоя полза. Може така да се дефинира според мен.
Е да де. Но всеки го вижда по различен начин. За някои това си е манипулации, само защото не съвпада с тяхната лична позиция и мнение. Имаше една приказка за космоса и ракетата.. 😎
Един от принципите ми е да приемам спокойно факта, че не всеки може да види нещата по начина, по който аз ги виждам. 🙂

# 924
Непоискани съвети - по-лоши от манипулации Wink

# 925
  • Далечният изток
Е да де. Но всеки го вижда по различен начин. За някои това си е манипулации, само защото не съвпада с тяхната лична позиция и мнение. Имаше една приказка за космоса и ракетата.. 😎
Един от принципите ми е да приемам спокойно факта, че не всеки може да види нещата по начина, по който аз ги виждам. 🙂
Точно така - не съвпада ли с личните ми позиция, действия, решения, а с тези на "съветващия ме" и за постигането на неговите цели, баш манипулация си е.

# 926
Точно така - не съвпада ли с личните ми позиция, действия, решения, а с тези на "съветващия ме" и за постигането на неговите цели, баш манипулация си е.
Не, AIDA, нищо не разбра. Става въпрос за мнения на коментиращите в темата, които ти определяш като манипулации. Catcher вече много добре го обясни това. 
Ако ти беше авторката и кажеш, че определени мнения са манипулиращи и не ги приемаш - е едно, но когато ти определяш мнения, неадресирани към теб като манипулации - е съвсем различно. Доколко е коректно, ти си прецени.

# 927
  • Далечният изток
Точно както ти отговаряш на моя пост, който изобщо не беше адресиран до теб.... Но явно се припозна, иначе нямам идея защо така запали моторетката.
Иначе не е лошо да научиш разликата между манипулация и мотивация...

# 928
Точно както ти отговаряш на моя пост, който изобщо не беше адресиран до теб.... Но явно се припозна, иначе нямам идея защо така запали моторетката.
Оставям те да вярваш, че си победила. 🤪Знаеш обаче, че ужасно си противоречиш. А моторетката се запали от друга тема, в която ти се почувства жегната. 🤪 Прочети ако желаеш и ще разбереш къде и какво. 💋

# 929
  • Далечният изток
Оставям те да вярваш, че си победила. 🤪Знаеш обаче, че ужасно си противоречиш. А моторетката се запали от друга тема, в която ти се почувства жегната. 🤪 Прочети ако желаеш и ще разбереш къде и какво. 💋
Коя е темата? Не съм се чувствала жегната все още в този форум от 2008 до сега, ама щом казваш...

Общи условия

Активация на акаунт