Остави ме в момент на нужда

• 26 229
  • 988
  •   1
Отговори
# 930
  • Тра-ла-ла
Не, не е виновен ретроградния Меркурий. От 5G-то е. Joy

# 931
Напръскали са я с кемтрейлс.... Simple Smile
Нещо по темата:
"След изтрезняване е страшно да погледнеш три неща: в портмонето, в огледалото и в "изходящи обаждания"..."

# 932
Я бързо да си признавате кой е ваксиниран и кой - не!

# 933
  • София
Ходила съм аз и съм се научила да не ходя пак.
Нека да съм зла.
И аз чакам зодията на авторката.
Човекът се определя от действията в реала, не от писанията във форума. Поне така се написа горе. Би трябвало да важи за всички. Да? Само за някои?  Тъй че всяка квалификация тук би трябвало да е "нелигитмна". Споко, не се оправдавай Grinning

# 934
  • Далечният изток
Я бързо да си признавате кой е ваксиниран и кой - не!
Аз си признавам без бой. То си и личи, прихващам яко сигнали Joy

# 935
  • Тра-ла-ла
Марш всички до 5G. клетката за ъпдейт. Че нещо софтуерът ви се е бъгнал Joy

# 936
Уви, следващият тото милионер няма да е от форума...

С уточнението, че не се вълнувам от астрология и съм правила натална карта от... дори не е любителски интерес, явно е било тренд:
зодия Лъв (12. дом), асцендент Дева, луна в Риби.
Хора от обкръжението ми са коментирали значението на градуси, домове, високи/ниски проявления, но аз приемам всичко това с висока доза скептицизъм. Един колега от университета с притеснение коментираше "колко труден любовен живот ще имам с тази Венера в Дева, няма да се чувстваш достойна за любов", но аз отдавам известната истинност на този факт на коренно различни причини.

Скрит текст:
Между другото ще си позволя коментар по едно мнение (всъщност въпросното мнение е споделяно от няколко потребители, но цитирам конкретно последното изказване, защото е най-лесно да се намери измежду страниците):

Аз съм много услужлива към приятели и случайни, непознати хора. Прибирала съм пияни и дрогирани приятелки. В случая на авторката не знам, обаче дали щях да се вдигна. Звучи ми като излишна драма. За ново гадже пръста си не мръдвам..

Признавам, че това не го разбрах. Разтълкувах го като „Аз съм услужлива към всички освен към новите гаджета“, което ми е малко трудно за възприемане. Т.е. разбирам мотивите на хората, които биха реагирали само на близки приятели/роднини и т.н., но в случая Вие споделяте и за „непознати, случайни хора“. Освен това по написаното от Вас оставам с впечатлението, че си знаете цената и имате очаквания към партньора Ви, но в началото на връзката няма да си мръднете пръста, както самата Вие се изразихте. Явно просто това е подходът на някои личности със стабилно самочувствие и здравословен егоизъм, възможно е партньорът ми да разсъждава в абсолютно същата посока. За себе си трябва да преценя дали това ме устройва, или не.

В момента в главата ми е каша. Не съм му писала вчера - искам първо да се изясня със себе си.
Предупреждавам, че следващите редове ще бъдат много разпилени:
Ще го попитам (ох, щеше ми се да кажа директно, но няма да ми се получи) дали щеше да дойде при други условия - ако не бях употребила алкохол, а по една или друга причина нямах възможност да се прибера. Разчитам на искрен отговор от негова страна, защото е прям човек. Не ми беше хрумвала възможността, че е възможно именно поводът да го е отвратил - тук срещнах изказвания на хора, които не желаят да се занимават с пияни и т.н. Той също пие, когато има повод или е излязъл с приятели, така че не е върл противник на алкохола. От друга страна - знае, че не се напивам (понеже не харесвам вкуса на алкохола и рядко пия), както и че почти никога не му звъня без повод. Работата му е свързана с комуникация с клиенти, включва телефонни обаждания и вече му е втръснало, затова не намира за романтично, сладко и т.н. да си говорим по телефона, разбирам го напълно.

И още едно нещо - да споделиш във форум наистина ти помага да видиш нещата отстрани. Затова оценявам всяко мнение. И моралната подкрепа, и насоките, и критиките, дори заяжданията и конспиративните теории. Просто сама със себе си няма как да ги дискутирам тези неща.

# 937
Луната в риби обяснява много неща.

# 938
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
JustAHuman Ако верно темата е истинска, зарЕжи тия зодии, и стига мисли как да му се обясняваш. Нещата трябва да се случват леко и без зор. Спри да дълбаеш, питаш, разпитваш, сипи си довечера, ама не много, легни си, наспи се. Ако стане, ще стане, ако не, защо да се мъчиш?

# 939
От последните постове не мога да се отърва от конспиративното усещане, че по- възрастна жена от 20 годишна, пише.

# 940
За мен огънят в слънце обяснява много неща, търсенето на внимание - тук, сега веднага. Нищо лично към авторката, нито към други огнени съфорумки. 😀 Имах познат от огнена зодия, просто познат. През пет минути звъни, обяснявам му че съм на работа и съм заета, той "Добре, ще  почакам, ще звънна след 10 минути". Обяснявам, че няколко часа няма да мога да говоря, а той "Добре, ще изчакам." И пак звъни след пет минути. След още пет пак и пак... След няколко дни го блокирах, въпреки че човекът не беше чак толкова лош. 😀

# 941
...
На горните въпроси (какво бих му казала, с каква цел и по какъв начин) не мога да отговоря, защото не съм се изяснила със себе си... Знам, че във Вашите очи изглежда като изгубена кауза, но явно надеждата ме крепи.

Тръгвайки от там, че (според мен) ти искаш да се изясните, а не да късате, бих ти препоръчала да му кажеш нещо кратко, но точно, без лирични отклонения. Самият човек е лаконичен и спокоен, така че няма да се впечатли от многословие. То и аз не обичам многословие, макар че го практикувам. Wink

Така че ето какво ти предлагам да му кажеш:
-Онзи ден имах нужда от помощ, ти ми отказа. Чувствам се разочарована.

Не влизай в обяснителен режим, но ако каже, че си се държала незряло - ти това не го отричаш. Но оставаш с впечатлението, че не можеш да разчиташ на него. Това е.

# 942
  • Paris, France
JustAHuman, бих помогнала на непознати, но не и в конкретната ситуация, примерно и бих отишла да прибирам пияна приятелка.

Бих отрязала ново гадже ако ми звънне късно да го събирам пиян, защото постъпката.му означава липса на отговорност, ниска популярност и липса на достойнство, липса на оправност да си извика сигурно такси. Нормалният мъж би звъннал на авер, а не на ново гадже. Гледката на пиян мъж не е приятна и няма да искам повече да се срещна с него. Да си го носят приятелите, с които е поркал! Не бих излязла повече с такъв.

Би било различно ако е в спешното със счупен крак, на летището с багаж и градския транспорт е спрян поради авария, а таксита няма, нещо такова.  Тогава бих тръгнала на момента.

# 943
От последните постове не мога да се отърва от конспиративното усещане, че по- възрастна жена от 20 годишна, пише.

Не разбирам защо, но няма как да Ви накарам да повярвате в нещо, не си го и поставям за цел. Не виждам смисъл да лъжа за възрастта си в интернет пространството и то когато имам нужда от съвет.

@Uncommon, ще се опитам да бъда лаконична, но по принцип или си замълчавам, или се впускам в обяснителен режим. Второто ще го подразни, първото няма да доведе до нищо.

# 944
Уви, следващият тото милионер няма да е от форума...
Пфу .... Джулая е виновна, че си пих кафето срещу антената.
Да, от огъня е търсенето на внимание, от Рибите терзанията. Ама какъв Лъв си ти не знам, я му свий сармите на тоя, хич не го жали!

Общи условия

Активация на акаунт