Звездни компромати - Юни'21

• 285 779
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 730
Ей ви го новото журЕ на Гласът на България.
Дамската част… ужас… Едната ще се плези и гърчи, другата ще ни мъчи с всяко сложно изречение, изобщооооо🤭🤪

# 2 731
Любо и Иван Лечев с много красноречиви физиономии, дали са по отношение на останалата част от състава 😁

# 2 732
Едва ли. Нали им плащат.

# 2 733
Любо и Иван Лечев с много красноречиви физиономии, дали са по отношение на останалата част от състава 😁
Щом искат да взимат пари ,ще си траят

# 2 734
"Андреа"
Скрит текст:

# 2 735
Ще гледам Гласът на България само, за да чуя какви ще ги плещи Галена Grinning

# 2 736
E тя Галена докато завърши едно изречение, то ще свърши шоуто. Ще има пак “дойде ми като гръм от ясно небе”, “не всичко е цветя и рози”. Тя друго освен клишета не знае.

Да попитам тук експертите на каква възраст е лудата леля ВанчИ? Питам защото видях едно видео от 2015, в което казва, че е на 50г. Сега на 56 ли е в такъв случай?
https://youtu.be/yctc4fosG7k

# 2 737
  • Sofia
На 54год е,1967год е родена

# 2 738
Риана много ми липсва. Много хубави песни правеше, но може би й е писнал този живот на певица. Работи здраво, направи доста хитове и сега с новите си бизнеси си почива, че с музиката няма почивка... Надявам се обаче скоро да пусне нещо.
Шакира не е нафталинка, а хамелеон. Винаги секси и актуална. Wink
Кестар, не знам как можа да ги напишеш тези глупости.

# 2 739
  • Rock & Roll feeling ...
На мен Любо Киров ми  е симпатичен. Позитивен, ненатрапчив, не ме натоварва.
Признавам си, че го и слушам.

И от уважение към списващите в темата с цел да не се създаде някакво напрежение:
Скрит текст:
Утре (днес вече, че мина 12 )  ще пусна новата тема следобяд някъде, тъй като гледам баба ми, която я изписаха с положителен ковид тест и ходим на рехабилитация само при човек, който има антитела. Реално можем да отидем при всеки, защото няма какво да ни контролира (!) , но избирам да се съобразявам, така че да не вкараме друг в неприятна ситуация. Споделям всичко това, макар да няма писано правило по кое  време от деня да се пуска темата, от уважение към вас и с цел да не се създава напрежение от типа на "какво става с новата тема" и пр.

# 2 740
Кактусче, когато можеш Hug Не знам дали съм го казвала достатъчно често, но оценявам труда и времето, които отделяш за тази тема! Flowers Hibiscus

# 2 741
И да се оправя по-бързо баба ти Simple Smile

# 2 742
  • софия
Кактус, с нетърпение очаквам да видя какво интересно си ни подготвила ❤
Скрит текст:
Бързо и трайно възстановяване на баба ти!

# 2 743

Иначе и Ким К върви много добре в тази посока, стягащото й бельо е чудно и пак за всеки размер. Ким определено знае кое трябва да се крие и кое да изпъква. Много ме сърби ръката да си купя, ама не ми е по джоба.

Не е нищо особено. Просто тя започна да пуска различни цветове, котирайки и телесните (за афрота), разнообразни форми и размери, за да пасне на всяко дупе и бюст, за рокля с цепка и още подобни.

Лени Кравиц е веган. Вместо мусака едно кьополу за него.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 06:35 от Dress as Princess

# 2 744
Бжлдуинови
Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт