Звездни компромати - Юни'21

• 285 829
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 715
Тамън Сашето Петканова е -  още не облизала оня пръст Wink, млада и невинна.
Усмивки от старите ленти Simple Smile
Скрит текст:

Кой е това?

# 2 716
Ирина Шейк

Скрит текст:

# 2 717
Брандът бельо на Риана постави на колене  на Викитo тайните. И е много добре приет точно заради факта, че е за всички. Килограми, цвят, ръст, гърди - няма значение. Риана си е супер, не е безлична, адски уверена и много от дадените за пример успешни момиченца я копират.
Роклята омлет, прозрачните мрежи, татусът под гърдите, пищна мацка в карнавален костюм - все е Рири. А, и без сутиен... Абе, Риана е готина!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 11:27 от mi6ka.p

# 2 718
Брях, Ирина каква задница и бедър извади Heart Eyes

# 2 719
  • София
Перфектно тяло тази Ирина.

# 2 720
Таз ли обикаляше по детски площадки?! Ако ми се яви ще се закопая собственоръчно в пясъчника! 🤭😂😂😂🤪🤪
То да те е страх мъж си да пратиш да погледа детето, че не се знае- знае ли се🤭😂

# 2 721
Риана е от Барбадос, а там са пословични лентяи. Добре, че поне има талант, който може да използва ако го закъса с парите.

Лорди щяла да избухне с песен колаборация с Уикенд. И той замина в трета глуха напоследък, чувствайки се недооценен при раздаването на всички награди на тоя свят.

# 2 722
Брандът бельо на Риана постави на колене  на Викити тайните. И е много добре приет точно заради факта, че е за всички. Килограми, цвят, ръст, гърди - няма значение. Риана си е супер, не е безлична, адски уверена и много от дадените за пример успешни момиченца я копират.
Роклята омлет, прозрачните мрежи, татусът под гърдите, пищна мацка в карнавален костюм - все е Рири. А, и без сутиен... Абе, Риана е готина!

И аз не мога да разбера как може да сравняват колекциите грим и бельо на Рияна с която и да е друга звезда.
Фондьотените от колекцията са за точно за всеки цвят, и излезнаха точно когато гигантски брандове пренебрегнаха жените с по- тъмна кожа.

Иначе и Ким К върви много добре в тази посока, стягащото й бельо е чудно и пак за всеки размер. Ким определено знае кое трябва да се крие и кое да изпъква. Много ме сърби ръката да си купя, ама не ми е по джоба.

# 2 723
Онзи ден Ким направи страшен удар с марката си бельо. Ще облича американските спортисти на Олимпиадата. Беше написала прочувствен пост, в който споменава как Брус Дженър я е запознал отблизо със значението на олимпийските игри.

# 2 724
Ами след грубата грешка, която направи с името на марката си първия път, наистина сега трябва да се старае да изпъква много.
За който не е чул, името на компанията й е Скимс, но първо беше Кимоно, и получи много, ама наистина много омраза от азиатци. Важното е че се извини и го промени.

# 2 725
Перфектно тяло тази Ирина.
Много я харесвам. Горяма е гаднярка да показва такова тело Grinning

# 2 726
Според мен някой не чак толкова известен дизайнер трябва да облича спортистите от Олимпиадата. Нищо особено не са дрехите на Ким, а можеше да се даде шанс на някой наистина талантлив🙄

# 2 727
Усмивки от старите ленти Simple Smile
Скрит текст:
Алекс Петканова Simple Smile

Кой е това?
Не е ли Петканова?

# 2 728
Емануела
Скрит текст:

# 2 729
Идеална е ... за преди 35г. Joy

Общи условия