Звездни компромати - Юни'21

• 285 833
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 700
Това със "завръщането" на някой изпълнител си звучи клише в днешния динамичен свят на шоубизнеса. Или се задържаш и се адаптираш постоянно, или просто отпадаш. В момента кралици в попа са например Доджа Кет, Мегън Тий Сталиън, а да не споменавам новата вълна млади изпълнители в хип-хопа. Та къде е мястото на нафталини като Рияни, Шакири и т.н?! И да да се "завърнат", няма как да бъдат актуални, а ще направят подарък просто на заклетите си фенове.

# 2 701
Шакира не е спирала да прави музика и всяка песен ѝ е хит. Другите даже не съм ги и чувала. А това дали един изпълнител ще се завърне успешно зависи от творческите идеи, които има, а не от това колко плява се е нароила в бизнеса междувременно.
Впрочем точно Шакира да се дава за пример за "нафталинка" ми е непонятно. Тя се задържа в музикалния бизнес толкова години (от 1988, ако не се лъжа), колкото тия новите рапърки има да си мечтаят. И се адаптира успешно - всеки изпълнител, който иска да прави музика на испански търси колаборация с нея, включително Black eyed peas.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 16:13 от Анонимен

# 2 702
Хахаххахаха Joy Нито са нафталини Риана и Шакира нито Доджа Кет може да им стъпи на кутретата Joy

# 2 703
# 2 704
  • Mediterraneo
Карди Би

Скрит текст:

# 2 705
  • София
Лени Кравиц

Скрит текст:

# 2 706
Миличкия Лени, как се захарлачил, требе една мусака да му врътна😂

# 2 707
И аз идвам с Миричкa.
Скрит текст:
Много ми харесва роклята на тази снимка. Някой знае ли каква е?
сигурно е открадната от някоя русская бабуля.

# 2 708
Онези чалгари, Емануела и не знам кой, не протестираха ли в центъра на София, че мизерстват? Колко други българи, чиито бизнеси се съсипаха, както и техните служители, могат да си позволят да пийват Moët на плажа?
Не че искам тези да са бедни, но лицемерието им ми идва вповече. Ама знам ли, може пък в мен да е проблемът...
Е без Моет живот ли е? Жива мизерия ....
Не са лицемерни, нагли са!

# 2 709
  • Бургас
Илиян и Емануела на плаж...
Скрит текст:

Алекс Енева...
Скрит текст:

Още снимки от РД на Гло...зетят не бил на партито...
Скрит текст:
Другите не ми дава да ги кача...https://life.dir.bg/gallery/gloriya-otpraznuva-rozhdeniya-si-den … -dashterya-si?i=9
 Не е бил зетят там, натирили са го да бачка по морето.SmileГлория не е длъжна да го издържа и да и виси на врата.Това, че живеят в нейната къща е достатъчно.А тези двама мангали Емануела и Илиян не мога да ги гледам.

# 2 710
  • Варна
И аз идвам с Миричкa.
Скрит текст:
Много ми харесва роклята на тази снимка. Някой знае ли каква е?

Роклята е ушита от плат, който баба и е подарила на майката на Мира. Текстът към тези снимки е:

Скрит текст:
Спомням си първата рокличка.  Беше от басма. Уши ми я майка, заедно с панделка от същия плат. Имах и плетени чорапки. Толкова се харесвах, облечена така, та веднъж излязох на улицата да играя народна топка, нагиздена като за новогодишно тържество. После ядох пердах, защото тогава се смяташе, че новите дрехи се носят само по специални поводи.
Години по-късно столетниците все ми повтаряха: “Носи си новите дрехи, момиче, и се радвай на деня така, сякаш е последен в живота ти"! Оттогава научих много уроци. Смених много рокли, но нито една не ми е мила така. Или може би само една - тази, с която бях облечена снощи. Преди много години моята баба подарила на майка ми плат. А майка на мен го даде. От него си уших рокля. С нея застанах пред хората от Старцево. А как ме посрещнаха тези Човеци! С най-затрогващите думи, със спиращи дъха прегръдки!
От това село произлиза родът ми, тук са най-дълбоките души, най-печалните очи, най-чистите сърца! С много от хората, които дойдоха на представянето снощи, съм тичала по поляните, тютюн сме брали с момичетата! А снощи бяха така сияйни - с красиви лица и хубави рокли, с пъстри цветя и пълни със спомени!
Някога ръцете ни бяха еднакво напукани и нозете ни бродеха из прашните ниви. После моята душа се напука. Но не се намери пролука, която да издуха смисъла от живота на село. Животворен е.

# 2 711
Усмивки от старите ленти Simple Smile
Скрит текст:

Кой е това?

# 2 712
Усмивки от старите ленти Simple Smile
Скрит текст:

Кой е това?
Не е ли Петканова?

# 2 713
И аз за нея помислих, ама доста е различна.

# 2 714
Не е ли Наталия Гуркова?

Общи условия

Активация на акаунт