Звездни компромати - Юни'21

• 285 833
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Rihanna
Скрит текст:

Ух, реших, че е Патрашкова на младини! Laughing

# 2 686
На Риана с музикалната кариера е приключено и това, което й оставя е да се опитва да се говори за нея чрез някакви провокативни снимки и връзката й с актуалния A$AP ROCKY. Кратка беше славата на Риана и ми се струва, че е от хората, които са имали точно това за цел - да станат известни изведнъж, да си реализират американската мечта и след това да си лентяйстват без да правят нищо друго. Непопулярното ми мнение е, че е колкото и странно да звучи, Рияна ще се окаже от звездите еднодневки, временен бизнес продукт на Джей Зи.

# 2 687
  • София
Риана има доста успешен козметичан бранд, както и линия бельо. Не лентяйства изобщо Wink

# 2 688
Добре де, на няколко години Lorde ще пусне нова песен и тя ще е толкова... безинтересна...

П.П. Ако тази снимка и е корицата на новия албум е доста банална вече...
Скрит текст:

# 2 689
Козметичният бранд на Рияна е точно лентяйстване. Използва името си, за да продава козметика. Със сигурност не управлява бранда си тя. Много нашумели имфлуенсъри също го правят това - било то да продават чужд бранд, било то собствен. Името е важно тук.

# 2 690
Точно пък Риана има уникален глас и талант, всяка песен която пусне става мега хит, смешно е да се твърди, че е свършено с музикалната й кариера.
Постигнала е достатъчно известност и финанси, за да може да си позволи да прави каквото иска, дори и това да е обикаляне по плажове с нови гаджета. Музикантите и те са хора, и те имат нужда от почивка.

# 2 691
Това със собствена линия бельо и линия гримове вече само дето Пенка карибското тяло не е пуснала. Да не би Риана да мисли модели или да управляват бизнеса? Колкото нашето ГниЛо имаше серия бански

# 2 692
Риана била еднодневка?? Това не може някой сериозно да го мисли.. Ще се завърне ако и когато тя реши.

# 2 693
Риана повече от десетилетие беше в топа на актуалните изпълнители с различни хитове. А има изпълнителни и групи, които буквално с един хит са известни и никой от широката публика не знае други техни песни. И си живеят от един хит с десетилетия.

# 2 694
  • Пловдив
Мира Добрева нагъва домат... Simple Smile
Скрит текст:

Бойко с върли фенки...
Скрит текст:

# 2 695
И аз идвам с Миричкa.
Преди и сега.
Скрит текст:

# 2 696
Много ми харесва Глория, с корекции, но умерени и изглежда доста добре.
Само тя и знае колко й е коствало, за да поддържа тази фигура. Едно време се твърдеше, че редовно посещава клиниката на д-р Емилова и си представям колко и какво е можела да хапва.
Дано има до себе си мъж, който да я подкрепя и уважава. Заслужава го.

# 2 697
Онези чалгари, Емануела и не знам кой, не протестираха ли в центъра на София, че мизерстват? Колко други българи, чиито бизнеси се съсипаха, както и техните служители, могат да си позволят да пийват Moët на плажа?
Не че искам тези да са бедни, но лицемерието им ми идва вповече. Ама знам ли, може пък в мен да е проблемът...

# 2 698
  • Пловдив
Онези чалгари, Емануела и не знам кой, не протестираха ли в центъра на София, че мизерстват? Колко други българи, чиито бизнеси се съсипаха, както и техните служители, могат да си позволят да пийват Moët на плажа?
Не че искам тези да са бедни, но лицемерието им ми идва вповече. Ама знам ли, може пък в мен да е проблемът...
м не...не е в теб проблемът.

# 2 699
И аз идвам с Миричкa.
Скрит текст:
Много ми харесва роклята на тази снимка. Някой знае ли каква е?

Общи условия

Активация на акаунт