Звездни компромати - Юни'21

• 287 165
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 760
Ужасна ситуация, защо е под контрола на баща си? И що за баща???

# 2 761
Ситуацията с Бритни е ужасяваща. Направо не мога да повярвам в 21в, да бъдеш държан и контролиран по този начин. Това е абсурдно.

# 2 762
Именно, под запрещение ли е нещо...много странна ситуация, тя изкарва парите, баща и отговаря за тях, за бебе.....Това е достойно за филм

# 2 763
  • До морето
Много ме кефи как баща й я изкарва почти малоумна, но в същото време не е спрял да я ползва за касичка. Значи да прави музика, да журира в предавания, да издава албуми и да прави световни турнета със зверско натоварване може, а да шофира сама -не!

# 2 764
  • София
Актьори с изложба в подкрепа на осиновяването на животни - „НЕ КУПУВАЙ! ОСИНОВЯВАЙ!“.
Скрит текст:

# 2 765
Аз не мога да разбера как е възможно да й забраняват да се омъжва и да забременява?! Вярно, е че има много народ, дето не трябва да се възпроизвежда, но доколкото ми е известно тя не е наркоманка или алкохоличка, не живее на улицата, едно дете би живяло 100 пъти по-добре и би било обгрижвано, отколкото при някои други от изброените горе групи.

Нява лошо да има финансови съветници, които правилно да управляват парите й, няма да е първата, която би профукала състояние, но чак такива рестрикции.... че те жените в арабските държави имат повече права...

# 2 766
Може би биполярното й разстройство е в тежка форма. В момента функционира, но я карат да приема медикаменти. Ако взима решения сама, се опасяват, че ще ги спре. Психичноболните са добре само докато си пият лекарствата.

# 2 767
Много нелепа (за мен) снимка на Славея Сиракова и дъщеря.
Скрит текст:

Тя изобщо има ли снимки, които да не са нелепи?

Не че защитавам бащата, ама като гледам какви видеа качва в Инстаграм Бритни, и как изглежда, винаги с размазан грим и някакви странни дрехи... Не е съвсем добре там работата.

# 2 768
За Бритни се чудех какво ли е това имплантирано противозачатъчно, а то явно е било спирала.

# 2 769
Може би биполярното й разстройство е в тежка форма. В момента функционира, но я карат да приема медикаменти. Ако взима решения сама, се опасяват, че ще ги спре.
За хората, които са поставени под запрещение се приема, че не могат сами да вземат решения, те и затова ги поставят под запрещение, за да им ограничат тази възможност. Не могат да се женят, да гласуват, да работят и т.н. - у нас. На един мъж в България родителите му искаха да го поставят под запрещение, защото много харчеше пари - неговите собствени. Съдията отхвърли искането, чист късмет.
Извинявам се за спама!

# 2 770
Саня рекламира DiKa
Скрит текст:

# 2 771
Скрит текст:

Мис Онтева

# 2 772
Онтева?

# 2 773
Да, извинявам се че не я скрих, сега ще го направя.

# 2 774
  • Пловдив
Игнатова пак се връща в Господари на Уеба...от цвят на цвят Smiley
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт