Звездни компромати - Юни'21

• 287 169
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 775
Игнатова и Екимова са ми на първо място в класацията за антипатични личности в медийното пространство.

# 2 776
Антоанет Пепе отново за НМ
Скрит текст:

# 2 777
Много нелепа (за мен) снимка на Славея Сиракова и дъщеря.
Скрит текст:

Тя изобщо има ли снимки, които да не са нелепи?

Не че защитавам бащата, ама като гледам какви видеа качва в Инстаграм Бритни, и как изглежда, винаги с размазан грим и някакви странни дрехи... Не е съвсем добре там работата.
Бритни няма достъп до социалните си мрежи, някой друг ги контролира

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:46 от MockingBird13

# 2 778
То си личи, че я карат насила да снима тези видеа.. Затова и не изглежда добре. Много жалко, не мога да повярвам, че в 21-ви век се случва нещо подобно и няма кой да й помогне.

# 2 779
  • Пловдив
Марианка обяснява, че много се обичат с Плачката Wink
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Mariana-Popova-ne-izdur … -Plachkov-1099869

# 2 780
Тая па как не разбра, че на никой не му пука за нея, за мъжа и, за голямата им любов, че всички им завиждат, че не оценяват световния им талант. Баси досадницата!

# 2 781
  • До морето
Жаклина неска е бяла и добра 😂😂😂

# 2 782
# 2 783
Хора, и аз съжалявам Бритни, но разберете че биполярното разстройство може да бъде много коварна болест. Постоянно отказват да бъдат лекувани и да приемат медикаментите, което ги прави неконтролируеми  до степен до която не са в състояние да преминат една пешеходна пътека или да си сварят чай. Представяте ли си такъв човек да роди и да бъде 24/7 с бебе, на нейна отговорност. Кой й отгледа двете момчета? Май са при баща си сега?
Не е справедливо баща й да й цоца парите, но едва ли мениджъра й ще прави нещо по-различно когато вземе попечителството над нея. Много вероятно целия тоя шум в момента да е точно това целта, просто състоянието й да се преразпредели. Жената е болна и има нужда от помощ, не от сеири.

Редактирам: Бащата получава попечителство над двамата им синове след като една вечер Бритни се заключва с тях в банята и отказвала да ги освободи, през 2008.
Майко мила, представям си какъв стрес е било за тия момчета.

# 2 784
Значи, ако не пишеше кои са и ако не им знаех имената щях да кажа "сладка двойка"
Чак не мога да повярвам. Това филтри ли са или са се разхубавили Grinning

# 2 785
  • София
Някой лекар ли е публикувал, че е с биполярно, или са публикували експертизи? Много рядко има подобни мерки, дори и при шизофрения.
Не е нормално. Ако иска да се грижи за нея има и други начини.

# 2 786
Шапката на Светлана пази сянка и на Гущеров.Sunglasses

# 2 787
  • Разпиляна във въображението
Той добре да се грижи за нея, но да не я експлоатира и да я кара да прави неща, които не иска.

# 2 788
ето нейни снимки от моменти, в които е получавала кризи, мен лично ме плашат
за ментаното си заболяване тя говори сама като уверява, че взема редовно медикаментите си
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 789
Светлана Г. какви ли тежки моменти споменава? Сигурно има предвид времето между месечните преводи на издръжката им от Баш Бай Гущер. Че те докато влязат тези немъчени пари, голямо е мъчението...

Общи условия

Активация на акаунт