Звездни компромати - Юни'21

• 285 652
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 30

Абе...не говоря за милионите/ милиардите, а за селското излъчване на снимката от статията Yum
Чудно ми е как жени като тези изброените, с възможности, се занимават с такъв ....мъж

# 31
Аз се чудя Флавио Бриаторе как ги задоволява сексуално тези млади жени.
Или с нещо друго ги омайва...едва ли само с пари ги държи.
Едва ли основното е той да ги задоволи. По-скоро човекът има огромен избор от кандидатки, които се стараят да се представят добре и да го задоволят.

# 32
  • DE
Роузи изглежда винаги тъжна.

За разлика от американците на изток се гледа с лошо око на нарушенията на звездите. Преди няколко години Фан Бин Бин изчезна за известно време, след което се появи извини се, че не си е плащала данъците навреме, плати и обеща да не прави повече така Grin Дори най-малкото съмнение за употреба на вещества води до срив и някои дори губят кариерата си. В Корея се разгоря ужасен скандал и пострадаха няколко участника от най-популярните групи. Едни напускат групите, други ги вкарват в казармата, ако не са чак толкова сгрешили, други изчезват напълно от шоубизнеса без изгледи да успеят да се върнат.
Миналата година много популярната китайка Zheng Shuang бе буквално изхвърлена от бизнеса като се разшумя около делото с партньора и за деца родени от сурогатна майка. В Китай сурогатното майчинство е забранено. Веднага бяха спрени излъчваните с нея филми и договорите и за реклама анулирани. Такъв бан и наложиха, че никога повече няма да я поканят където и да е.

# 33
Аз за първи път чувам за този плейбой.

Райна върху камила.
Скрит текст:

# 34
Имам чувството, че е заспала.
Роузи и на мен ми изглежда прекалено апатична, няма живец в нея.

# 35
  • София
Така и не можах да я харесам тази Роузи...

Също и аз не я харесвам!Един отнесен поглед,едно кухо гледане 😞😆.Но мъжа й ,леле мале ☺☺☺

# 36
Много интересен първи пост, благодаря! Лоша работа, не е лесно да си богат и известен Laughing

В Китай са безмилостни наистина, аз бях в Шанхай точно в периода, когато беше изчезнала Фан Бин Бин, и бяхме група чужденци на посещение в един културен център. Като минавахме покрай една стойка със списания, видях едно с Фан Бин Бин на корицата, явно стар брой, и казах на колегата до мен, че това е актриса, която "липсва" от известно време. Някой сигурно ме е чул или видял, че се загледах, но когато по-късно се връщахме по същия път, списанието вече не беше там. Дано не са наказали някой служител, че е пропуснал да махне образа на актрисата в немилост.
Бях я отписала въобще ФББ и се изненадах като се появи след няколко месеца, явно си е излежала наказанието.

Гледах мача на Серина, беше потресаваща гледка в този екип. Мъжът ми пък твърдеше, че е отслабнала...

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 11:58 от Noirette

# 37
Криси Тейгън е като питка в лицето Astonished

# 38
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Криси Тейгън е като питка в лицето Astonished

Точно това си помислих като отворих снимката.
Крайно неприятна ми е.

# 39
  • Варна
Моника Белучи?
Скрит текст:

# 40
Аз за първи път чувам за този плейбой.

Райна върху камила.
Скрит текст:

А ако тръгне камилата?

# 41
Записвам се и аз в темата .

Хареса ми къщата на Андрей и Емануела, красива гледка.
Това най ми хареса, а и какъв двор .... ехей  Simple Smile
Иначе като двойка въобще не ми допадат, някак ни външно ни като темперамент ми изглеждат ОК.
По-скоро ми се струва, че Андрейчо е търсил висока жена та поне на децата му да не се подиграват за ръста ... което е тъпо,де.

# 42
  • До морето
Къде видяхте къщата на Андрей?

# 43
# 44
Аз пък се чудя навремето Иван като остави Вихра мислех, че Вихра макар и дразнеща е доста хубава и млада. Сега гледам нейни снимки о май гот, станала е като баба. На каква възраст е?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт