Звездни компромати - Юни'21

• 288 419
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 45
От време на време се сещам за Каролев. Все още бил в тежко състояние... Sad

https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/9844201

# 46
  • До морето

Божеее, аз четох статията и въобще не видях, че има видео.

Ами хареса ми, за първи път я виждам в движение тази Толева и ме изненада, че е усмихната. По снимките е като веяна скумрия.

# 47
  • софия
Саня Борисова в Гърция. Тя какво работи сега, като не е главна актриса във филмите на мъжа си?
Скрит текст:

# 48
Хубавее си. Може и ИнфлуенЦър да е, като сестра си.

# 49
Как какво работи Саня Борисова? Това, което всички, които не искат да се изгърбват от работа. Нищо за пари.
Изобщо не ми е хубава тази жена. Тя и Никол Станкулова все едно са заседнали в 80-те или 90-те. И едни скучни, скучни.

# 50
  • София
Моника Белучи?
Скрит текст:

Същата. Беше тук да снима филм.

# 51
Някой си? Не си чувала никога за Флавио Бриаторе?
аз не съм и не мисля, че съм изпуснала нещо ...

# 52

bTV не се научиха да пишат без правописни грешки Simple Smile
"Продуцентът Андрей Арнаудов и жената на живата му Емануела Толева"

# 53
  • Варна
Добре, сериозно ли не сте чували за марката Benetton, Формула 1? Дори от спорт да не се вълнува човек, Бенетон от години са популярни с толерантността към цветнокожите, шарените реклами. Бриаторе имаше и връзка с Наоми. Тоест, от доста сфери не ще да се е интересувал някой, който не знае името му.

# 54
Много интесно начало, благодаря! Да му се не надяваш на Тим Алън, и това с пренаселеността на затворите... някои направо с нищо и никаква присъда са се разминали.

# 55
Добре, сериозно ли не сте чували за марката Benetton, Формула 1? Дори от спорт да не се вълнува човек, Бенетон от години са популярни с толерантността към цветнокожите, шарените реклами. Бриаторе имаше и връзка с Наоми. Тоест, от доста сфери не ще да се е интересувал някой, който не знае името му.
Много от коментираните хора тук аз не ги знам. Формула1 съм гледала на живо, но какво от това? Не знаех кой е Флавио Бриаторе. Защо да го знам? Плащам, за да гледам не него.
Да не говорим за фолкаджиите, които се коментират тук. Не ги знам, не съм ги чувала, освен Глория и други по-стари. Златка Райкова, например, за първи път я видях в Биг Брадър. Изобщо, от ББ знам всички популярни лица.
Аз не бих се възмутила, че някой не знае за Бриаторе. Живее се и без тази информация.
Виж, ако не познава произведенията на Ботев е страшно. За мен е страшно.

# 56
  • Варна
Добре, сериозно ли не сте чували за марката Benetton, Формула 1?
Тези двете задължително вързани с Биаторе ли са? Чувала съм ги, но въпросния не съм. Чудо голямо, има закон, задължаващ да сме го чували ли?

# 57
  • София
И дете от Хайди Клум, осиновено от Сийл.
Коментирали сме го много пъти в темата - не че е задължително да го знае човек.

# 58
Еее, ама какви клюкарки сте, ако не го знаете Флавио Бриаторе! 😉
(казано с най-добри чуства)

На мен ми се е запечатал още от едно време покрай връзката с Наоми, после бях потресена как не си призна детето от Хайди и впечатляващите снимки с тогава новата му жена - той чичак с шкембак, а тя стройна красавица.
Не знаех, че се е развел с нея, изглеждаха солидна двойка.

# 59
Ами аз съм на 30 и определено в тийн годините си не съм се интересувала от клюки за някакви дебели дядковци.
А относно Бенетон - знам я като марка, но трябва ли да знам създателя й, а то една марка ... голяма шарения и обикновени като кройка модели

Общи условия

Активация на акаунт