Звездни компромати - Юни'21

• 288 422
  • 2 795
  •   2
Отговори
# 60
Еййй, тоя пък.. да не си признае детето.... пр000так

# 61
  • Down south
Дженифър Анистън не се поддържа само с козметика, а рекламира и апаратни процедури.
Със сигурност изглежда по-жива и естествена от Никол Кидмън.
Не съм се интересувала от всичко, което рекламира, но със сигурност е рекламно лице на една марка. Защо знам Joy  защото на определени канали, изскача по много пъти на ден Joy

Благодаря за темата Sunglasses

# 62
  • Варна
Роузи има перфектното тяло.
Много е секси

# 63
  • Варна
Мислех, че съм в темата “Звездни компромати”, не в литературния подфорум или в училище. Разните бг изпаднали дами и господа, които се обсъждат, също не са в категорията звезди. Не се изживявам като строга учителка да размахвам пръст на този, който се вълнува от тях.

# 64
Всеки си има интереси, но и мен също ме изненадва някой да не е чувал за Флавио Бриаторе, все едно да не знаеш кой е Берлускони или Коко Шанел, понеже е живяла отдавна....
аз също съм от анти Роузи клуба, защото ми изглежда една недодялана, безкрайно висока. Няма грам от грацията и финеса на Наоми, но явно на Дж. Стетъм това не му пречи и си я харесва 😜
Скрит текст:

# 65
  • Варна
Няма и не е имало човек, който да е известен на целия свят, все едно колко достоен за известност ви се струва на вас. Вече става досадно това "ауу, ма как не сте го чували?". Ми ей така. И да съм го чула не съм си направила труда да му запомня името, не е нещо, което ме интересува.

# 66
Чувала съм му името на този, ама не знаех, че има нещо общо с Бенетон и Формула 1, хеле пък, че е бил с Наоми Кембъл и кой там още беше... Никаква клюкарка не съм Joy

# 67
  • София
Кели Озбърн не прилича на себе си, а иначе нямала пластични операции?!?
Скрит текст:

# 68
По повод известността кой кого знае или не, в един от брадърите, едно изключително тъпо и низко същество се беше изцепило "аз мислех че ще има известни хора, а то някаква Ваня Костова.." Това не го казвам с цел да обидя тези които не знаят Флавио Бриаторе. И аз не го знаех. Просто за някои един е известен, за друг не е.

# 69
Красива е Кели Озбърн, много прилича на майка си тук. Може би е отслабнала драстично, пък ние я помним с бузките и още детски черти.

Саня онзи ден беше публикувала снимка на кафе и до нея кучето на бившия мъж. Предполагам се срещат отново, може би и обсъждат бъдещи проекти.

# 70
Кели Озбърн на тази снимка не прилича на себе си, фотошоп ли е, пластични операции ли са, що е не знам,ама ...

# 71
Ами аз съм на 30 и определено в тийн годините си не съм се интересувала от клюки за някакви дебели дядковци.
А относно Бенетон - знам я като марка, но трябва ли да знам създателя й, а то една марка ... голяма шарения и обикновени като кройка модели

Така де, това си е само за глиганите в анцузи над 40 😄

За Кели Озбърн четох, че са й отпуснали челюстта с ботокс - затова се е получила толкова драстична промяна.

# 72
Благодаря за темата. От началния пост ми направи впечатление,  че някои звезди не си взимат поука. И с какъв акъл пускаш на свобода някой, който пие и кара?

Ева Л, станала акционер в отбор
Скрит текст:

Скрит текст:

# 73
  • Варна
Много ми е симпатична тази Ева Л. Heart

А Бриаторе нали има малко дете и от последната си жена?Май наскоро се роди?

# 74
  • Варна
С Елизабета Грегорачи имат момченце.

Общи условия

Активация на акаунт