Звездни компромати - Юни'21

• 288 448
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 75
  • София
С Елизабета Грегорачи имат момченце.
Да, не много малко, вече. Може би 5-6 годинки.

ПП На 11...лети това време

# 76
Как си лягат с тези дядковци, то хубаво много пари ама..

На мен ми харесва Саня.
И Роузи също. Мъжа й още повече. Simple Smile
А Ева Л. ми е любимка.

# 77
Бенифър от миналото. Голям симпатяга е бил Афлек!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 78
Бен Афлек е симпатичен, умен и т.н., но никога не ме е привличал като мъж. В последните години повъзмъжа и на моменти аха-аха да го харесам, ама не чак толкова. А Дженката в онези години е била разкошна.

# 79
И Роузи също. Мъжа й още повече.
Simple Smile

И аз така Simple Smile
Дж. Стейтъм и дете
Скрит текст:
Скрит текст:

# 80
Бенифър от миналото. Голям симпатяга е бил Афлек!

Скрит текст:

Скрит текст:
Бен какъв дечко е на тези снимки. А Лопес на тях дори може да мине  за симпатична. Grinning
Съжалявам, аз съм от тези, които грам харизма/ чар/ сексапил не намирам в нея. Точно обратното.

# 81
  • в 1001-та нощ
Неузнаваема  Камелия, както изпя Мадона...Who's that girl?

Скрит текст:

# 82
Дойка. Някои жени наистина им е хаос в главата. Да смяташ, че това е секси.

# 83
Какво е това недоразумение, което е облякла Камелия? Сякаш е от реквизитите на филма "Кин- дза- дза".Rolling Eyes

# 84
Словоизлиянията на Мегз
Скрит текст:

# 85
Ирина Ш
Скрит текст:
Скрит текст:

# 86
Флавио Бриаторе управлява само отбора Бенетон във Ф1, а марката си е на Лучано Бенетон и на родата му.
Явно мацките му се бутат на чичака, като го гледам хич не се напъва да е привлекателен. Баща ми е негов набор и изглежда 5 пъти по-свеж и поддържан без да се старае много....ама не съм виждала около него да пърхат манекенки😆

А такива като Мегз, дето комбинират словоизлияния и огъзена снимка са ми комични.
Като една моя позната, много страдаше във фб с италианците по време на най-страшната пандемия там и прикачаше към всеки сълзлив пост своя полугола снимка🤔

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 23:04 от Чисто луда

# 87
  • София
Добре, де, далаверите на Мегз са известни даже във форума, а тя си гледа кефа в дОбай... Данъчни, държава, нещо...? И ние си мислим, че се забавляваме с тези измислени звезди. А те са с пуканките, че и г*з ни показват! Всички в Китай и Корея да видят какво значи правила и закони!!!

# 88
  • Пловдив
Ирина вади страшни крака!

# 89
Красива е Кели Озбърн, много прилича на майка си тук. Може би е отслабнала драстично, пък ние я помним с бузките и още детски черти.

Саня онзи ден беше публикувала снимка на кафе и до нея кучето на бившия мъж. Предполагам се срещат отново, може би и обсъждат бъдещи проекти.
Може да са поделили родителските права върху кучето 😏

Общи условия

Активация на акаунт