Звездни компромати - Юни'21

• 286 412
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Down south
"cue the tumble weed…" --Nina Dobrev, 
на почивка, седяща по средата на пустинен път, Юни 23-ти

# 2 341
  • Пловдив
Обаче тази Биби Рекса е ужасна, и с тази рокля Grin Не беше ли по-слабичка преди?
Нарочно се правят така, масово е. Абсолютно нереално е да имаш талията на 50 килограмова, а д-то и горната част като на 80-90 кг жена. Не знам за какво си го причиняват този несъразмерен вид.
Естествения пясъчен часовник, дори и в плюс размер не изглежда така, когато килограмите ти станат прекалено много започват да се лепят и на местата където по принцип си слаб.

Всичко е до структура. Дъщеря ми в момента изглежда по същия начин. По време на пандемията надебеля с 25 кг за година, от 50 стана 75, талията ѝ почти не е мръднала, нагоре си е добре, но ханша и краката ѝ станаха огромни и всичко се струпа там.

# 2 342
  • София
https://www.instagram.com/reel/CQmJOBPAkvv/?utm_medium=copy_link

Джорджина на Роналдо и тя е далеч от снимките които предлага по кориците.Но е симпатична 😊

# 2 343
Linda kiss честно да ти кажа аз смятам че Филип 2 беше наритан заради Филип 3 просто много ми е размита тая история колко приятелски били двамата докато тя разбираш ли приключвала с мъжа си ..толкова бързо го прежали тоя развод че заживяха заедно че и роди ..и докато влачеше и ремонта на апартамента дълго време все нямаше пари като се появи мъж номер 3 колко бързо се случиха нещата ..
А кой беше Филип 1 ?!
Joy
Сега видях, писали сте Simple Smile

# 2 344
Анджелина с децата като я гледам ми иде да възкликна: Could we be more white trash!?!  Joy

# 2 345
Антоанет Пепе направи видео, в което Филип 2 и Филип 3 се събудиха в едно легло. Съпруга приготви закуска на любовника, а тя после живя в дома му за кратко, всичко под предлог, че това е "новият проект" за размяна на ролите между два влогъра (Пепе и Филип 3).
После минаха месеци преди да обяви бременността от любовника си.
То па един любовник...

Направо немога да повярвам, че Мадона е изкукала толкова здраво. Това е видео от ИГ:
https://www.instagram.com/p/CQjs-8MBFJU/
Единия казва "Тя е майка на всички ни!"
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 346
  • София

Направо немога да повярвам, че Мадона е изкукала толкова здраво. Това е видео от ИГ:
https://www.instagram.com/p/CQjs-8MBFJU/
Единия казва "Тя е майка на всички ни!"
Скрит текст:
Скрит текст:
Дефинирай, моля, какво означава изкукала 🙂

# 2 347
Linda kiss честно да ти кажа аз смятам че Филип 2 беше наритан заради Филип 3 просто много ми е размита тая история колко приятелски били двамата докато тя разбираш ли приключвала с мъжа си ..толкова бързо го прежали тоя развод че заживяха заедно че и роди ..и докато влачеше и ремонта на апартамента дълго време все нямаше пари като се появи мъж номер 3 колко бързо се случиха нещата ..

Аз не мисля, че бързо е преживяла Ф2, даже изглежда притеснена като говори за него и много натъртва на възпитаните им отношения сега, а това обикновено е фасада, когато толкова го подчертаваш. Дори мисля, че крият баналното - с Ф2 също забременява рано във връзката им - вероятно просто после се оказава, че не си пасват, но минава още време докато се решат какво да правят - междувременно не се знае Филип датски какво е правил в Дания - все пак хубав мъж, без деца там. Мисля, че ремонтът е течал бавно с Ф2, защото са били несигурни в отношенията си и енергията е отивала в спорове и “преструктуриране” и с това буксуват много ежедневни неща. А с Ф3 и 3то дете и опитите й да се разсейва от болката, си е намерила проект и затова ремонтът се е засилил. Ф3 изглежда свестен в желанието си за семейство. Пепе за моя вкус е прекалено несвързана с чувствата си и това може да е част от причината да ги забърква такива скорострелни връзки.

# 2 348
  • Viena
На МамаДона не й се остарява. 😆😆😆

# 2 349
  • София
Филип датски хубав? Joy Щях да си изплюя кафето. За мен поне на външен вид го докарва на завършен льольо. Бозав, с грозни зъби, някакъв оръфан, лигав... бляк.
Животът на Пепето си е нейн, така или иначе не ми е интересна - пренавита, фалшива, лицемерна. Гледала съм 2-3 нейни видеа от ерата Ф2 и още толкова с ФЗ. Единственото хубаво, което мога да кажа е, че има три прекрасни дечица.

# 2 350
  • Пловдив
Единственото хубаво, което мога да кажа е, че има три прекрасни дечица.
Сигурна ли си, че са прекрасни? Аз едва знам коя е Антоанет Пепе, но обичайно хората не си снимат децата като се търкалят по пода и пищят. Всички ги снимаме като са хубави и кротки. Изобщо не е ясно до колко са и възпитани и хубави децата.

# 2 351
На мен ми беше горе долу интересна още преди втората бременност, имаше някакви видеа, които гледах докато мия чиниите. После започна да доскучава и я поглеждах от време на време, а сега вече… хич. Но от това, което съм гледала сега със сигурност ми изглежда по-щастлива. Иначе ич ми не е кой кого зарязал Grinning Много по-интересно ми е ей тия двамата какво ще сътворят Grinning
Скрит текст:

# 2 352
Филип датски хубав? Joy Щях да си изплюя кафето. За мен поне на външен вид го докарва на завършен льольо. Бозав, с грозни зъби, някакъв оръфан, лигав... бляк.
Животът на Пепето си е нейн, така или иначе не ми е интересна - пренавита, фалшива, лицемерна. Гледала съм 2-3 нейни видеа от ерата Ф2 и още толкова с ФЗ. Единственото хубаво, което мога да кажа е, че има три прекрасни дечица.

Grinning

# 2 353

Дефинирай, моля, какво означава изкукала 🙂

изкукала = изкукуригала = изперкала = откачила = чалнала се

Фенове подозират, че  Кайли Дженър е бременна с второто си дете от Травис Скот. От скоро двойката отново живее под един покрив, тя леко е напълняла и онзи ден качила снимка с веганско суши (рибата не се препоръчва при ранната бременност).
Скрит текст:

# 2 354
Не й е било лесно на женицата, Пепето. А най-тъжното от цялата история е, че децата ги нямат за нищо. Предполагам, че при следваща връзка няма да се бави за още едно, както с предните. Горките дечица. От малки се прехвърлят на следващ татко.

Общи условия

Активация на акаунт