Звездни компромати - Юни'21

• 286 276
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 400
О, много ще ми е интересно ако накоя от вас беше на нейно място, дали щеше да си потърси гадже в Плаза, докато през вечер е на коктейлите на НТВ..))

# 2 401
  • Пловдив
О, много ще ми е интересно ако накоя от вас беше на нейно място, дали щеше да си потърси гадже в Плаза, докато през вечер е на коктейлите на НТВ..))
Ама именно, не е случайно, целенасочено е.

# 2 402
  • София
Ама именно, не е случайно, целенасочено е.
Е, естествено, но поне се ориентира към млад човек.

# 2 403
Ако цени себе си, със сигурност целенасочено е избягвала Плазата, Клуб 33 и тн..)

# 2 404
Има ли жена, която ако има богат избор, не би предпочела финансово стабилен мъж или поне такъв, в който вижда перспектива? Че те и най- големите хипарки, малко от малко си правят сметката. В крайна сметка и богатите мъже могат да имат човешки качества, заради които да бъдат обичани.

# 2 405
  • Пловдив
Този даже лови око Simple Smile

# 2 406
О, много зависи какво търсиш. Средите на интелигентните мъже с пари могат да бъдат откровено противни и гнусни. Имала съм не земното щастие в аналогична гимназия да контактува с деца на висши политици, далеч над средата в нова. Ами това са последните хора, с които бих имала нещо общо. И всички около тях бяха такива. Дано е боднала изключение.
Едно е мъж с перспектива, друго е много богат наготово. На мен много пари не ми трябват, важното е какъв човек е до мен. С годините все по-малко ме боли за материално и вещи.

# 2 407
  • София
Единственото хубаво, което мога да кажа е, че има три прекрасни дечица.
Сигурна ли си, че са прекрасни? Аз едва знам коя е Антоанет Пепе, но обичайно хората не си снимат децата като се търкалят по пода и пищят. Всички ги снимаме като са хубави и кротки. Изобщо не е ясно до колко са и възпитани и хубави децата.
Янтра, всяко дете си има своите особености и моменти. Това не ги прави по-малко прекрасни. Пепе има хубави и мили деца, а и ми изглеждат и възпитани, и отглеждани с внимание и любов.

# 2 408
  • Пловдив
Единственото хубаво, което мога да кажа е, че има три прекрасни дечица.
Сигурна ли си, че са прекрасни? Аз едва знам коя е Антоанет Пепе, но обичайно хората не си снимат децата като се търкалят по пода и пищят. Всички ги снимаме като са хубави и кротки. Изобщо не е ясно до колко са и възпитани и хубави децата.
Янтра, всяко дете си има своите особености и моменти. Това не ги прави по-малко прекрасни. Пепе има хубави и мили деца, а и ми изглеждат и възпитани, и отглеждани с внимание и любов.
Не намирам всички деца за хубави и прекрасни. Децата са всякакви. И дълбоко се съмнявам дали и да не са хубави и прекрасни някоя от тези влогърки да го покаже.

# 2 409
  • София
Мда, така както съм го написала излиза, че имам предвид всички деца. Визирах конктретно тези на Пепе. Дори и да се лигавят и буйстват зад камера не ми се променя мнението за тях.
И моето се тръшкаше като малка, но пак си ми беше прекрасна. Както и сега, когато не се тръшка. Blush

# 2 410
Тъй и тъй се коментират "влиятелки", въпросната Пепе, какво е завършила? В коя сфера е работила, преди да почне да рекламира невероятни продукти, за които не бих се сетила сама да ползвам и тъй като тя имала няколко прекрасни мъже и няколко прекрасни деца и изглежда свежо, а и аз искам да съм свежа, та ще си ги купя, та барем и аз заживея тъй розово и щастливо.
Изобщо нещо работила ли е, или от как е завършила училище позира по улиците за Инстаграм, с хубави очила и модерна енергийна напитка в ръка (примерно)?

# 2 411
  • София
Не съм запозната с биографията на Пепе, но друго се чудя. Когато им залезе славата на тез звезди, какво ще правят? Разбирам, че сега инфлуенсърството им се услажда - ходят без пари по курорти срещу отзиви, рекламират като луди разни продукти, но това е до време. А после?
И този Наум Шопов... Кой нормален и умен мъж ще завърши медицина и ще работи като... инфлуенсър. Да ми обяснява откъде си е купил диванът, кой му е монтирал тоалетната, с каква марка лъжичка храни детето си. Умът ми не го побира, честно. Теа поне е хубавка, иначе не е от надарените в интелектуално отношение.

# 2 412
Той и Наум не е голям умник. Явно е завършил медицина по настояване на техните, а го влекат техниката и други такива неща. Поне да запише режисура, нещо такова, да специализира в тази насока. Теа ще си седи вкъщи, ще роди още едно дете и ще рекламира прах за пране в инстаграм. Simple Smile
Пепето не знам, струва ми се, че пак печели повече от мъжа си, а сигурно това не й харесва. Нещо не случи тя на партньори. Иначе й разглеждах профила, от 2014-та е имала мерак да бъде Кари Брадшоу и сега си го изживява, но с три деца ще й е трудно, колкото и да се опитва да го изкара лесно.

# 2 413
Стуга с тая Пепе..че ще заключат темата🤣.
Аз съм го писала и преди,но мъжа на Николчето е доста симпатипен и даже визуално си приличат.

# 2 414
Аз съм го писала и преди,но мъжа на Николчето е доста симпатипен и даже визуално си приличат.
покажете го за тези, които не са го виждали

Общи условия

Активация на акаунт