Звездни компромати - Юни'21

• 286 399
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 520
Наистина не разбирам това желание или мода да ти зеят ноздрите. Не виждам нещо красиво в това.
то желанието им е друго, ама това в резултатът. Явно искат малко, чипо носле, а се получава стил М. Джексън Sad

# 2 521
  • Rock & Roll feeling ...
Папи Ханс в "Събуди се... " :
Скрит текст:

Харесва ми това, което чувам, въпреки видът му.

# 2 522
Много приятно говори Папи Ханс. Според мен е и чаровен, ако се подстриже и махне тази бенка ще има доста приятен вид.

# 2 523
  • IT
BET Awards, ако това не е расизъм, здраве му кажи Laughing Какво ли ще стане, ако белите си направят награди само за бели? Трябва да се казва WET Awards.
И аз това се замислих, това е обратен расизъм, както го наричам.

# 2 524
Явно искат малко, чипо носле, а се получава стил М. Джексън Sad
По принцип при чип нос /много чип нос/ няма как да не се виждат ноздрите. Просто някои прекаляват с повдигането на върха на носа.
Аз съм с ринопластика от 15 години, исках леко повдигане на върха на носа и малко изпиляване отгоре, резултатът е нормално изглеждащ нос, без да ми се виждат ноздрите от 5 километра. Хората от обкръжението ми дори не можеха да разберат какво ми е променено, някои мислиха цвета на косата, други че съм отслабнала, трети че съм сменила прическата ...

# 2 525
  • Бургас
А колко хубава беше Камелия, виждала съм я много пъти реал беше толкова секси.Сега не прилича на нищо.

# 2 526
Никой няма да посмее да направи награди само за бели, защото ще ги вдигнат във въздуха.
П.П. От тези джукови дами дето поствате тука вчера сънувах че имам филъри и най- лошото беше че ми харесваха Grinning

# 2 527
Никой няма да посмее да направи награди само за бели, защото ще ги вдигнат във въздуха.
П.П. От тези джукови дами дето поствате тука вчера сънувах че имам филъри и най- лошото беше че ми харесваха Grinning

видя ли сега, как те хваща манията Grinning, а после се чудите на другите.
Убедих се, че като цяло не е хубаво драстично да се променяш, защото губиш индивидуалността си. Наистина ставаш друг човек. А толкова ми харесваше Преслава преди, Камелия беше много хубава и без тези намеси.
Май Глория ми харесва изцяло след процедурите и мога да я възприема, другите не.

# 2 528
Да, аз като млада имах самочувствието, че съм с по-плътни устни от повечето жени, а сега като ги гледам с какви устни се разхождат толкова хора, че явно е евтина процедура, и мойте нещо започнаха да ми тънеят.

# 2 529
  • Sofia
Чак евтина не е,1/2доза е към 300лв
Една позната си слага периодично.
Горната уста ѝ е по-тънка и уж я коригира с филърите.Получават се и неравномерности,масажира с четка за зъби да ги разнесе...И всичко това за 2-3-4мес се абсорбира и отново боцкане,ужассс 😣

# 2 530
След 2-3 месеца устните придобиват ли стария си вид, или вече за да приличат на нещо, трябва да се боцкаш?

# 2 531
Е, да, относително евтина процедура е. Един микроблейдинг на вежди е пак към 300 лева и пак иска подновяване, пълно е с татуирани вежди, нали  Т.е. 300 лева за 3-4 месеца за устни не са нищо особено. Едни мигли, които траят месец, са към стотина лева. Не е като 10К за ринопластика и силикон.

# 2 532
Ех, да ме бяхте видели в съня ми Grinning За щастие освен бедна съм и безкрайно мързелива, така че само със сънищата ще си остана. Ще продължавам да го карам на "мале вижте ги тез на какво се правят, от естественото по- хубаво няма" Simple Smile

# 2 533
Salma Hayek & Antonio Banderas
Скрит текст:

Penélope Cruz
Скрит текст:

Billy Bob Thornton
Скрит текст:

Ewan McGregor
Скрит текст:

Edward Norton Purple Heart
Скрит текст:

Reese Witherspoon, Renée Zellweger
Скрит текст:

Diane Keaton
Скрит текст:

Willem Dafoe
Скрит текст:

# 2 534
  • Sofia
След 2-3 месеца устните придобиват ли стария си вид, или вече за да приличат на нещо, трябва да се боцкаш?
Спадат,но не са твърде тънки както бяха.
На мен преди години ми беше отекла горната устна от възпален преден зъб и се видях на какво бих приличала с филъри-патешка човка 🤪 ,дори носът ми се беше повдигнал като чип 😁

Общи условия

Активация на акаунт